Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország veresége elkerülhe...

Oroszország veresége elkerülhetetlen?

Figyelt kérdés
Kínai elemzők azt állítják, hogy Moszkva a nyilvánvaló vereség felé tart Ukrajnában, derül ki a csak előfizetők számára elérhető moszkvai republic.ru összeállításából, ami azt foglalja ösze, hogy miként ítélik meg a kínai külpolitikai elemzők az immár negyedik hónapjába lépett ukrajnai háborút, Oroszország képességeit és a háború várható kimenetelét. A két kiváló orosz sinológus, Jevgenyij Verlin és Jerlan Zsurabajev által összegyűjtött anyag olyan kínai kül- és biztonságpolitikai szakértők, vezető Oroszország-kutatók – köztük a Fudan Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézete Oroszországgal és Közép-Ázsiával foglalkozó központja igazgatójának – véleményét adja közre, akik évek óta a legfelsőbb kínai vezetésnek adnak tanácsot. Az általuk megrajzolt Oroszország-kép finoman szólva is lesújtó.

2022. jún. 9. 05:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
80%
Ilyenkor mindig rájövök, hogy semmi értelme sincsen annak, hogy én itt oldalakat gépelek, elolvasok egy csomó forrást, mindig pontosan utánajárok, hogy mi történt az elmúlt időszakban a frontvonalon, hiszen senkit sem érdekel. Úgyse foglak tudni meggyőzni titeket, hiszen nem is érdekel titeket se az indoklás, se semmi. Írtok egy mondatot a szakkönvyekről, vagy hogy baromira nem számít, hogy mekkora az orosz haderő, aztán kész. Nem fárasztom én itt magamat tovább. Majd ha az ukránok "evakuálják" szépen Szeverodonyecket, Liszicsanszkot és Szlavjasnzkot is szépen, mint az Azovsztalt akkor talán majd ti is rájöttök, hogy melyik oldal áll nyerésre a háborúban.
2022. jún. 9. 13:57
 42/77 anonim ***** válasza:
23%

#41 De legalább nyugodtan aludhatsz, hogy te megmondtad.

Dunning-Kruger hatás, még mindig. A tízes listának van egy egész korrekt videója róla, ajánlom megnézni.

2022. jún. 9. 14:01
 43/77 anonim ***** válasza:
84%

41:

:DDD

Felébredt végre a barom...

2022. jún. 9. 14:12
 44/77 anonim ***** válasza:
38%
#41 Ugyan már, a libbantakat a tények érdeklik a legkevésbé.
2022. jún. 9. 15:10
 45/77 anonim ***** válasza:
100%
Kinai egyetem szakértői állásfoglalása mögött is lehet ám politika. Úgy értem egy szakértői állásfoglalás egyben tanácsadás a pártnak, hogy mit tegyen vagy ne tegyen meg. Nehogy azt hidd, hogy az teljesen független a politikától es objektiv. Egy tudós is tud morális válságba süllyedni ha a munkája eredményeként tömegek halhatnak meg.
2022. jún. 9. 17:07
 46/77 anonim ***** válasza:
83%
Ezt csak azért irtam mert vágyvezérelt a kérdésed meg a kulcsszavaid.
2022. jún. 9. 17:09
 47/77 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező Nagyon utálod a fideszt és orbánt. nekem ez jött le. Ez nem baj, viszont ne veszísd el a józan eszedet, maradj a reális világban.

#41 Van értelme, jó volt tanulni egy szakértő sorait olvasni.

2022. jún. 9. 18:16
 48/77 anonim ***** válasza:
88%
Ezek azok a kínaiak,akik lefizették a WHO-t amikor a covid mizéria elkezdödött?
2022. jún. 9. 20:14
 49/77 anonim ***** válasza:
30%

"Ilyenkor mindig rájövök, hogy semmi értelme sincsen annak, hogy én itt oldalakat gépelek, elolvasok egy csomó forrást, mindig pontosan utánajárok, hogy mi történt az elmúlt időszakban a frontvonalon,"

Bocsesz, de a szorgalom a hozzá nem értést nem pótolja.

2022. jún. 9. 20:41
 50/77 anonim ***** válasza:
19%
#49 A hozzá nem értést valóban nem pótolja, a hozzáértés viszont a szorgalom következménye.
2022. jún. 9. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!