A szenegáli játékos muszlim hitére való hivatkozással megtagadta a szivárványos mezben való pályára lépést, mire ezt diszkriminatív lépésnek nyilvánították a szövetségben.
#Az LMBTQ mellett való kiállás fontosabb#A vallásszabadság fontosabb
#36 Én máshogy közelíteném meg ezt. Nem a bátyja életvitele traumatizálta a gyereket (mivel ez önmagában nincs hatással a gyerek életére) hanem az agymosás amivel hittan órán tömték a fejüket.
Miért is kellene egy 7 éves kis gyerek fejét ilyen dolgokkal traktálni? Ha a melegekről meg az elfogadásukról nem lehet beszélni egy kisgyereknek, akkor a vallással miért szabad tömni a fejüket?
Mi jogod van fszságnak nevezni egyébként azt, hogy más ember, hogyan él? Elvileg szekuláris társadalomban élünk, nem kötelező senkinek sem a "szent könyv" előírásait követni.
2022. máj. 29. 09:04
42/57 anonim válasza:
#41 A hittan semmiben nem árt a gyereknek, az LMBTQP-propaganda igen. Ezen az sem változtat, hogy te gyűlölöd a keresztényeket.
2022. máj. 29. 09:37
43/57 anonim válasza:
Dehogynem.... én egy időben majdnem elhittem melegként, amit hittanon tanultam, szerencsére a tudományok jobban vonzottak, mint a vallásos katolikus mese... így nem csoda, ha egyetemre mentem....
2022. máj. 29. 10:09
44/57 anonim válasza:
Még mindig leszarom az élettörténetedet, ELTEhallgató.
2022. máj. 29. 11:03
45/57 anonim válasza:
Ilyet csak a tekintélyelvű autoriter személyiségű emberek vannak, én meg tudod mit leszarom, hogy te mit szarsz le.... és képzeld másnak is tele lesz a töke, ha rá erőltet az állam egyfajta életvitelt.... hidd el az emberek megfognak csömörölni, sőt a Beer Miklós mondta, hogy annak hatására, hogy iskolákba bementek hitoktatók, annak hatására csökkent a hitoktatásra járó gyerekek száma...
2022. máj. 29. 11:08
46/57 anonim válasza:
Egyébként meg több közöm van a kereszténységhez.... apám lengyel volt, már pedig az ő kommunista országából került egy Pápa, nem tudom hány százév után nem olasz Pápát választottak 1978-ban a Konklávé tagjai, plusz ükapám ortodox pap volt dédapám kálvinista lelkész, nagyapám meg kántor-tanító és mégis így támogatom az ukránokat, a szekularizációt... meg egyéb más folyamatot is...
2022. máj. 29. 12:09
47/57 anonim válasza:
Kit érdekel?
2022. máj. 29. 13:29
48/57 anonim válasza:
Képtelen vagy érvelni, már pedig én alátámasztottam az igazamat, személyes példákkal, valójában te kevesebb vallási és egyéb tapasztalatod van... mint nekem... én legalább 26 éves koromig része volt egy kisvárosi római katolikus közösségnek... és van fogalmam a vallásról, annak ellenére hogy fokozatosan kérdőjeleztem tudományos alapon a vallásom elavult társadalomra vonatkozó előírásait....
2022. máj. 29. 13:52
49/57 anonim válasza:
Az önéletrajzod nem érvelés, alig van köze a témához, és nem érdekel senkit. Feltűnési viszketegségben szenvedsz, és gyanítom, hogy búzi is emiatt lettél, persze tudat alatt. Mindenáron ki akarsz tűnni a tömegből, de semmiben nem vagy különösebben jó - nyilván ezért mentél szociológusnak, hiszen ahhoz nem kell sem ész, sem fizikum -, más lehetőséged tehát nem maradt, mint hogy búzi legyél.
2022. máj. 29. 14:35
50/57 anonim válasza:
Ja menjek kapálni, tipikus IEFÁ-s bommer duma....
Hidd el, én már oviban is az voltam, a cumiba ültem bele... egyébként sok mindenben jó vagyok, földrajzhoz is értek, történelemhez is, csillagászathoz is, még az atomfizika is érdekel, humánökológia szakra is azért mentem, mert eléggé interdiszciplinárisan működik az agyam....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!