Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vallási okokból diszkriminálni...

Vallási okokból diszkriminálni a melegeket? Meddig terjed a vallásszabadság?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szolgálnak ki,mert meleg vagy.

Mi jön ezután?

Akkor a hit nevében nem vonatkozik az emberekre a törvény?Tehát,ha nem abban hisz valaki,amiben a másik,akkor bármit meg lehet tenni.

Majd lesz olyan törvény is,hogy a gyilkosság nem bűn,mert egyes vallások szerint a hitetleneket meg lehet ölni?

2017. okt. 8. 20:49
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, tőlem még soha meg nem kérdezték a boltban, hogy milyen a szexuális orientációm.

Honnan tudja az eladó, hogy homár a vevő? Nem minden .uzi jár feszes, rózsaszín ruciban, nyuszifülekkel a fején.

2017. okt. 8. 21:02
 2/48 A kérdező kommentje:

Ha valaki ennyire hívő,akkor ne vállalkozzon!

Olyan mérhetetlenül ostoba hozzáállással,amúgy sem lehet sikeres vállalkozó valaki,aki önmaga üldözi el a vásárlók egy részét.

Volt idő,amikor Amerikában a feketéket nem szolgálták ki.

Most meg majd vallási okokra hivatkozva bármit meg lehet tenni?

2017. okt. 8. 21:03
 3/48 A kérdező kommentje:

Szerintem ez súlyos visszalépés Amerikának,ahol az emberi egyetemes emberi jogok elé helyezik a vallást.

És ha nekem van egy éttermem,akkor én kiküldhetek onnan mindenkit,akinek kereszt van a nyakában?

Akkor egyből azzal érvelnének,hogy megsértetted a vallásszabadsághoz való jogát.

2017. okt. 8. 21:07
 4/48 anonim ***** válasza:
41%
Például egy k@rva strihelne a templomban, páros lábbal rúgnám ki. Ha bűnbocsánatért jönne nyilván szívesen látnám.
2017. okt. 8. 21:09
 5/48 anonim ***** válasza:
46%
Sose azzal van baj ha valaki meleg. Hanem álltalában kérkednek vele és ez a baj. Faxt érdekelné ha meleg valaki de viselkedjen. Ha meg vslaki pl vállalkozó és boltja van azt csinál amit akar szerintem. De kizárt hogy egy normálisan viselkedő meleget bárhonnan is kiküldjenek. A baj az ilyen b..i parádékkal van egyeseknek muszáj vonaglani. Mi szükség erre?
2017. okt. 8. 21:11
 6/48 A kérdező kommentje:

Látom nem érted.

Ha egy meleg pár beül egy kávézóba,akkor őket simán ki lehet rakni.

Vagy ha csak azt feltételezi róluk,hogy melegek.

2017. okt. 8. 21:15
 7/48 anonim ***** válasza:
37%

Trumpnak igaza van, valljuk meg őszintén. A melegek amellett, hogy undorítóak (szexualitás terén) még a család egységét is megbontják. Hiszen nem képesek gyermek nemzésre, a meleg házasság még nem szült egy gyermeket sem a világnak !

ez súlyosan természetellenes

2017. okt. 8. 21:23
 8/48 anonim ***** válasza:
59%
#9 Hétmilliárd ember van a bolygón. Mellesleg ha tényleg azzal van a baj, hogy nem vállal gyereket valaki, akkor várom az első "papot és apácát dobtak ki a kávézóból" hírt...
2017. okt. 8. 21:28
 9/48 anonim ***** válasza:
37%

A vallásszabadságba ez bőven belefér.

Kérdező, jó hogy nem kötelezővé teszed a homoszexualitás imádatát.

Egy vállalkozásba azt engedsz be, akit akarsz.Ahova én járok szórakozóhely, például kivannak tiltva a cigányok, nem hivatalosan, de ki vannak.Az őrök nem engedik be őket.És a hely elég jól megy, ismerem a tulajdonost is.

Egy kávézó meg hadd döntse el, hogy neccharisnyás férfiakat kiszolgál-e vagy sem.

Én is elzavarnám a pincérek helyében.

2017. okt. 8. 21:43
 10/48 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig nem fér bele!

Ha annyira fontos a hite,akkor nyugodtan dobjon ki embereket,de vállalja a vele járó jogi következményeket!

Most akkor a vallás írja a törvényt,vagy mi?

Ha holnap nyitok egy kávézót,és azt mondom,hogy oda nők nem léphetnek be,mert én gyűlölöm a nőket,akkor az is rendjén van?

2017. okt. 8. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!