Vallási okokból diszkriminálni a melegeket? Meddig terjed a vallásszabadság?
Nem szolgálnak ki,mert meleg vagy.
Mi jön ezután?
Akkor a hit nevében nem vonatkozik az emberekre a törvény?Tehát,ha nem abban hisz valaki,amiben a másik,akkor bármit meg lehet tenni.
Majd lesz olyan törvény is,hogy a gyilkosság nem bűn,mert egyes vallások szerint a hitetleneket meg lehet ölni?
Nem értem, tőlem még soha meg nem kérdezték a boltban, hogy milyen a szexuális orientációm.
Honnan tudja az eladó, hogy homár a vevő? Nem minden .uzi jár feszes, rózsaszín ruciban, nyuszifülekkel a fején.
Ha valaki ennyire hívő,akkor ne vállalkozzon!
Olyan mérhetetlenül ostoba hozzáállással,amúgy sem lehet sikeres vállalkozó valaki,aki önmaga üldözi el a vásárlók egy részét.
Volt idő,amikor Amerikában a feketéket nem szolgálták ki.
Most meg majd vallási okokra hivatkozva bármit meg lehet tenni?
Szerintem ez súlyos visszalépés Amerikának,ahol az emberi egyetemes emberi jogok elé helyezik a vallást.
És ha nekem van egy éttermem,akkor én kiküldhetek onnan mindenkit,akinek kereszt van a nyakában?
Akkor egyből azzal érvelnének,hogy megsértetted a vallásszabadsághoz való jogát.
Látom nem érted.
Ha egy meleg pár beül egy kávézóba,akkor őket simán ki lehet rakni.
Vagy ha csak azt feltételezi róluk,hogy melegek.
Trumpnak igaza van, valljuk meg őszintén. A melegek amellett, hogy undorítóak (szexualitás terén) még a család egységét is megbontják. Hiszen nem képesek gyermek nemzésre, a meleg házasság még nem szült egy gyermeket sem a világnak !
ez súlyosan természetellenes
A vallásszabadságba ez bőven belefér.
Kérdező, jó hogy nem kötelezővé teszed a homoszexualitás imádatát.
Egy vállalkozásba azt engedsz be, akit akarsz.Ahova én járok szórakozóhely, például kivannak tiltva a cigányok, nem hivatalosan, de ki vannak.Az őrök nem engedik be őket.És a hely elég jól megy, ismerem a tulajdonost is.
Egy kávézó meg hadd döntse el, hogy neccharisnyás férfiakat kiszolgál-e vagy sem.
Én is elzavarnám a pincérek helyében.
Szerintem pedig nem fér bele!
Ha annyira fontos a hite,akkor nyugodtan dobjon ki embereket,de vállalja a vele járó jogi következményeket!
Most akkor a vallás írja a törvényt,vagy mi?
Ha holnap nyitok egy kávézót,és azt mondom,hogy oda nők nem léphetnek be,mert én gyűlölöm a nőket,akkor az is rendjén van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!