Vallási okokból diszkriminálni a melegeket? Meddig terjed a vallásszabadság?
Nem szolgálnak ki,mert meleg vagy.
Mi jön ezután?
Akkor a hit nevében nem vonatkozik az emberekre a törvény?Tehát,ha nem abban hisz valaki,amiben a másik,akkor bármit meg lehet tenni.
Majd lesz olyan törvény is,hogy a gyilkosság nem bűn,mert egyes vallások szerint a hitetleneket meg lehet ölni?
Nem kell imádni a homoszexuálisokat,viszont minden embert megilletnek az emberi jogok,az egyenlő bánásmód.
Ha ez nincs törvényesen biztosítva,akkor a társadalomban nincs rend,hanem folytonos zűrzavar van,mert akkor az emberek kutyába nem nézik egymást.
"Ha holnap nyitok egy kávézót,és azt mondom,hogy oda nők nem léphetnek be,mert én gyűlölöm a nőket,akkor az is rendjén van?"
Ez egy valós példa, Franciaországban,Belgiumban bizony vannak muszlim kocsmák vagy micsodák, ahova nők nem mehetnek be, persze nem hivatalosan.
Szóval, bele kell, hogy férjen a vallásszabadságba.Nem véletlenül vannak direkt homoszexuálisoknak való szórakozóhelyek.
Két azonos nemű közti kéjelgés oda való, nem más intézményekbe.
Egy étterem akkor is elzavarhat, hogyha nem megfelelően vagy öltözve, egyszerűen megtagadják a foglalást.Főleg az USA-ban jellemző ez.
Nehéz kérdés, azt hiszem erre nincs jó válasz. A kérdező szerint a szexuális szabadság fontosabb az "erkölcsinél", sok válaszoló szerint meg nem. A kevésbé vallásos országokban ennek az ellenkezőjére láthatsz példákat, pl. kötelezik a papokat hogy meggyőződésük ellenére adjanak össze azonos neműeket.
Egyszerűen arról van szó, hogy az emberek nem egyformák, más az értékrendjük, a jog pedig nem igazságot tesz, csak próbál. Én továbbra is annak a híve vagyok, hogy a személyes szabadság terjedjen addig, amíg máséig nem ér, tehát ha én nem akarok kiszolgálni melegeket, akkor ne kötelezzenek rá, és engem se kelljen kiszolgálni egy melegnek, ha jól láthatóan homofób vagyok.
"2 nő nyalja falja egymást,elég gyomorforgató. Miért nem lehet ezt otthon elintézni?"
Szóval, te korlátoznád őket a személyes szabadságukban, mert SZERINTED ez gyomorforgató. Nem gondolod, hogy veled van a baj? Én nem vagyok homoszexuális, de rohadtul nem érdekel, ha mellettem csókolózik egy meleg pár, mert ugyanannyi joguk van csókolózni (a négy falon kívül is), mint a heteroszexuális egyéneknek.
És ha én, heteroszexuális létemre nem tartom gyomorforgatónak, te pedig heteroszexuális létedre annak tartod, akkor miért is gondolod, hogy a te véleményed "igazabb", mint az egyém?
Szerintem szomorú.
És az is, hogy a magyar emberek így gondolkodnak.
Miért van az, hogy amikor egy hetero pár nyalja-falja egymást a metrón és kb ruhán keresztül d#gnak az mindenkinek tök oké, a gyerekek miatt sem esik zavarba senki, de ha én melegként csak kézenfogva sétálnék azzal akit szeretek, vagy bármilyen más tekintetben úgy viselkednénk mint egy pár, az már egy 'erkölcstelen' meg 'undorító' dolog???
Elmondom, az állatvilágban, a természetben is van homoszexualitás! Magyarán... NEM természetellenes.
Nem lehet gyerekünk? Hány gyerek van az árvaházakban? Hány gyerek szenved azért ilyen helyeken, mert a szülei eldobták? Hány ilyen gyerek vágyik szeretetre? Nem egy anyára és egy apára... SZERETETRE és figyelemre.
Amit a nevelő, aki 10-20 másik gyereket 'felügyel' nem tud megadni?
Tudod mi történik az árvaházakban?
A nagyok bántják a kicsiket, megverik, megerőszakolják.
Az árvaházakból a gyerekek 80%-a teljesen elzüllve/lelkileg összetörve kerül ki.
Ezek a gyerekek kerülhetnének meleg párokhoz. Mert sok meleg pár is szeretne ám gyereket.
Emellett ezerféle dolog van vagy lenne, ha engedélyezett lenne azonos nemű pároknak.
Nők esetében mesterséges megtermékenyítés, férfiaknál béranya.
Népszarulat? Ott lenne a lehetőség.
Ja, hogy ahhoz nem elég elfogadó a társadalom, a gyerekeket szekálnák az iskolákban?
Persze... Ez is a melegek hibája. Ugye, merthát miért ne??? Véletlenül sem azok tehetnek róla, akik a családmodellt meg a népességet meg egyebeket hoznak fel.
Az én kapcsolatom és az én szerelmem is pont annyit ér, mint a tiétek.... És minden más meleg kapcsolata is ér annyit, mint a heteroké.
És ha a heterok együtt lehetnek nyilvános helyen miért van az, hogy minket arra kényszerítenek, hogy a "4 fal között éljünk"?
Miért van az, hogy nekünk bujkálnunk kell? Miért van az... Inkább nem is folytatom. :(
Az állatvilágban van homoszexualitás.
De nem az állatokkal kell példálózni,ha csak 1 fajnál van homoszexualitás,az is természetes.
Az viszont,hogy emberek természetfeletti lényekben hisznek,hát mit ne mondjak,nem valami "természetes" dolog.
Pontosan benne is van a nevében,hogy amiben hisznek az a természet felett áll.
Másrészt nem azért írtam ki a kérdést,hogy most ezt boncolgassuk.
De a buta hozzászólásokat sajnos ilyenkor nem tudom mellőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!