Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ mellett való kiállás...

Az LMBTQ mellett való kiállás vagy a vallásszabadság a fontosabb?

Figyelt kérdés

[link]

A szenegáli játékos muszlim hitére való hivatkozással megtagadta a szivárványos mezben való pályára lépést, mire ezt diszkriminatív lépésnek nyilvánították a szövetségben.

#Az LMBTQ mellett való kiállás fontosabb #A vallásszabadság fontosabb
2022. máj. 26. 01:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem zavarnak a vallasos emberek, amig otthon, a negy fal kozott csinaljak!

De amikor kisgyerekeket akarnak beszervezni, meg a nyilt utcan vonulgatnak, na az mar sok!

2022. máj. 27. 10:52
 32/57 anonim ***** válasza:
15%

Nálunk volt olyan, hogy anyai ágon volt az anyám bátyja, aki nagybácsim volt, ő az értelmi képességei miatt mindig arra szorult, hogy valaki támogassa őt, volt talán egy szerelme, míg a fővárosban élt, de nem alakult úgy vele, és nem lettek gyermekei. Akkor apámnak is van az idősebbik húga, ő is gyermek nélkül élte le az életét, pedig volt egy vőlegénye, de kikosarazta, aztán férjnek lett családja, de ennek ellenére összejártak, és nem csak baráti alapon...

Látod, ennyit a házasság szentsége... mert akkor a lengyel nagynéném is házasságtörő volt, pont az aki néha kifakad a melegségem miatt....

Tisztelettel meg mondjuk jó, az én szüleimnek se volt az a csöpőgős romantika a kapcsolatukban, de azért kitudtak békülni, és megtudták beszélni egymással ha volt a konfliktusaikat...és majd 31 évnyi házasságuk alatt kézen fogva mentek mindenhova.... szóval az apám lengyelként hozott magával olyat, ami érzékenyebbé tette, pl nem ment el kocsmázni...

Olyat is láttam ez pl régi családi házunk szomszédja volt, hogy idős bácsi megverte idős nejét, úgy hogy agyvérzést kapott a néni... pont szemem előtt vitték be, ezért kellene tisztelnem a heteró házasságot? mert a bácsi beiszik, a nő boldogtalan, és bácsi meg is veri... hogy aztán belehal?

2022. máj. 27. 11:00
 33/57 A kérdező kommentje:
31 a vallásos emberek nem vonulnak az utcára, csak a ratyik. Nemváltásról sem akarnak beszélni nekik az óvodában, meg döntési jogot adni nekik ahhoz, hogy nemet váltsanak 4 éves kortól.
2022. máj. 27. 12:16
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
ELTEhallgató már megint nyomatja az önéletrajzát, és még mindig nem vette észre, hogy senki sem kíváncsi rá.
2022. máj. 27. 12:18
 35/57 anonim ***** válasza:
78%
Amikor Orbán bevezette a kötelező hit vagy erkölcstan oktatást, akkor olvastam egy cikket, egy 7-11 éves fiúról, aki tudott olvasni, hogy a melegek pokolra kerülnek, csak az volt a probléma ezzel, hogy a családban volt egy meleg, a bátyja volt az, aki már nagykorú volt és akit imádott, és nem tudták szegény gyereket megnyugtatni, hogy az ő szeretett bátyja miért kerül majd a pokolba, azt hiszem a kisfiút egy életre traumatizálták...
2022. máj. 27. 21:29
 36/57 anonim ***** válasza:
20%

#35.) - Igen a bátyja életvitele traumatizálta...

________A bátyja csak akkor kerül a pokolra, ha nem változtat ezen.

________Szóval a gyereknek meg kell érteni , hogy a bátyja f****a miatt van ez, és nem a biblia miatt.

2022. máj. 28. 10:53
 37/57 anonim ***** válasza:
23%

Én nem így látom, tudod lehet, hogy azok között is inkább macsó heteró férfiak voltak, akik pár hete -miközben egy szabadnapos polgárőr próbálta lebeszélni egy dunába ugrani kívánó öngyilkos jelölt srácot, -öngyilkosságra buzdították szerencsétlen otthonról kitagadott srácot...

Ezzel szemben én melegként, eléggé szolidáris vagyok a nőkkel, sőt legutóbb egy idős nő üldögélt egy boltban és 3. fordulónál lehajoltam hozzá, hogy ne hívjak mentőt, biztos jól van? Ez egy heteró macsó esetében szóba se jönne, mint ahogy az se, hogy gondoskodni anyád bátyjáról... aki szellemileg és testileg is rokkant, isten nyugosztalja bácsikámat...legtöbb heteró macsó férfi, ha fogyatékos gyermeke születik elhúz messzire.. mint a vadliba...

2022. máj. 28. 11:47
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

#37.) - Nahát egy meleg, aki általánosít :D

MÉG ilyet , hööö - nem gondoltam volna hogy megélem :D

Hogy az "ELFOGADÁSPÁRTIAK" általánosítanak :D

🍷 TIPICÁL : BORT ISZNAK ÉS VIZET PRÉDIKÁLNAK :D 🍷

2022. máj. 28. 12:31
 39/57 anonim ***** válasza:
73%

#37 Szóval a hetero férfiak mind gonoszok és érzéketlenek, bezzeg ti homárok mind jószívűek és segítőkészek vagytok. Még jó, hogy mi vagyunk a kirekesztőek :D

(Nem, nem kérek privit az életed történetével, kaptam már eleget.)

2022. máj. 28. 12:42
 40/57 anonim ***** válasza:
20%

Mit is szoktak mondani a liberalis,polkorrekt amcsi feministak? "No means no"?

Na hat akkor ..? 🤔

2022. máj. 28. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!