Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az LMBTQ mellett való kiállás...

Az LMBTQ mellett való kiállás vagy a vallásszabadság a fontosabb?

Figyelt kérdés

[link]

A szenegáli játékos muszlim hitére való hivatkozással megtagadta a szivárványos mezben való pályára lépést, mire ezt diszkriminatív lépésnek nyilvánították a szövetségben.

#Az LMBTQ mellett való kiállás fontosabb #A vallásszabadság fontosabb
2022. máj. 26. 01:19
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
29%
#2 Miért akarsz más emberek hálószobájában túrkálni? Még hogy nem vagytok fasiszták.. Inkább neked kellene megtiltani, hogy levegőt vegyél. Idióta:D
2022. máj. 26. 05:31
 12/57 EagleHUN ***** válasza:
93%

Egyetértek #11 ahhoz hogy ki kit szeret kivel bújuk ágyba semmilyen szervezetnek főleg az államnak nincs és nem is lehet semmi köze.

De pl munkahelynek sem!

Teljesen elfogadhatatlan is! Szerintem is!

Az már más kérdés hogy pl az LMBTQ -ból sokan szeretnék ha papírt (pl: házassági anyakönyv) is kapnának erről az államtól.

Na de ugyan miért is lenne köteles bármely állam erről papírt kiállítani?

- Azon felül hogy az ilyen kapcsolat egyértelműen nem gyermeknemzési céllal (amihez már azért már van valami köze egy államszervezetnek is) jön létre.

- Eközben akik már kaptak papírt //mondjuk úgy a természetes hetero kapcsolatukról// azoknak ezt a kiállított dokumentumát illetve annak értékét tiszteletét gyakorlatilag ez lenullázná.

- Tehát utólag megaláznák megsértenék ezzel a többséget egy régóta fennálló intézményességben.

Ez szintén elfogadhatatlan!

Illetve nem köteles senki sem lepapírozni ezt!

És merem remélni ez így is marad jószerivel ez a többség akarata és érdeke!

2022. máj. 26. 07:39
 13/57 anonim ***** válasza:
37%
A középkorban kötelező volt kereszténynek lenni. Most kötelező imádni a búzikat. Nem nagyon látok különbséget azon kívül, hogy a kereszténységben van valami érték is.
2022. máj. 26. 07:49
 14/57 anonim ***** válasza:
30%
Eagle Hun, tehát az asszonnyal nem állna fel a cerka, vagy nem ízlene utána úgy a főzt, ha én melegként házasodhatnék azzal akivel jó 10 éve együtt éltem?
2022. máj. 26. 09:23
 15/57 A kérdező kommentje:
14 számít az, hogy milyen országban élünk és kikkel, tehát befolyásolná az életemet, hogy kivel házasodsz, igen. Mint ahogy az is, ha valaki meztelenül sétálgat az utcán és közben rejszol sem árt nekem, de mégiscsak árt.
2022. máj. 26. 10:19
 16/57 anonim ***** válasza:
44%
Aha, szóval... az, hogy én mondjuk lehúzott redőnynél, éjszaka, párommal, megnézünk valami kedves kis filmet, vagy ha lesz szép kertes házunk és mondjuk lengyel és magyar rokonaimmal, meg férfi párommal, csapunk nagy család kerti grill partyt, vagy mondjuk összefutsz velem a megyeszékhelyen lévő művészmoziban, ahogy párommal, még véletlenül se csókolozva, vagy feltűnösködve együtt lennénk, és úgy röhögve megnéznénk egy magyar vígjátékot.. nos az zavarná a libidódat... és ezt mondjuk egykalap alá vennéd, az utcai szatírokkal... hát gratulálok....
2022. máj. 26. 10:26
 17/57 anonim ***** válasza:
93%

Több kérdés merült fel bennem:

- Ma már kötelező szeretni a homókat?

- Milyen alapon választottak LMBTQ-mezt a csapatnak?

- Miért nem tagadta meg a többi játékos is a mez felvételét?

2022. máj. 26. 11:05
 18/57 MDaniel98 ***** válasza:
100%
A vallásszabadság eltörlése szerintem több embert érintene hátrányosan, ezért az.
2022. máj. 26. 11:13
 19/57 anonim ***** válasza:
76%

#17.)

1.) ❌ IGEN KÖTELEZŐ (mert ha nem, egyből a kitalált "HOMOFÓB" jelzővel illetnek.

2.) ❌ LMBTQSZARSÁG lobby

3.) ❌ Félnek a retorziótól. "FÉLNEK" ❗️

2022. máj. 26. 11:15
 20/57 anonim ***** válasza:
76%

#19:

1. Kötelezés arra, amit nem akarunk, a diktatúrák ismérve.

2. Gondolom, csak ugye a liberálisok szerint nem létezik ilyen lobbi.

3. Félelem a retorziótól szintén a diktatúrák ismérve.

2022. máj. 26. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!