Napóleon. Kétségtelenül kiemelkedett az akkori zűrzavaros Franciaországból. És bár legyőzték, és a francia restauráció ideje alatt sokan gyűlölték, de sokak számára ott lebegett, mint az individualizmus megtestesítője. Később a róla alkotott kép pozitív irányba mozdult össztársadalmi szinten, és mára legendává vált. Hitlerrel ellentétben rá nem negatívan gondolnak az emberek
2022. ápr. 20. 20:36
12/32 anonim válasza:
" Hitlerrel ellentétben rá nem negatívan gondolnak az emberek"
Honnan tudod mi lessz száz év múlva? Napóleon is véreskezű diktátor volt ma ezt már nem is tanítják
2022. ápr. 20. 20:48
13/32 anonim válasza:
Szerintem Jézus.
2022. ápr. 20. 20:55
14/32 anonim válasza:
Putin Vladimir.
2022. ápr. 20. 20:57
15/32 anonim válasza:
George Soros
2022. ápr. 20. 20:59
16/32 anonim válasza:
"Közel 2 milliárd követője van az általa gründolt vallásnak."
Akkor vesztett, mert 5 milliárd embert nem érdekli!!!
2022. ápr. 20. 21:14
17/32 anonim válasza:
"Putin Vladimir."
Csak nevetni tudok az ilyen jó viccen!! Hitler kettőt imádod!! Gratulálok!!!
2022. ápr. 20. 21:16
18/32 anonim válasza:
Ha a “legnagyobb” alatt a legnagyobb hatásúra gondolsz, akkor nekem elsőre Jézus jut az eszembe. Másodiknak pedig Hitler, aztán Sztálin. Einsteinről se feledkezzünk meg. Vagy éppen Amerika újra-felfedezője, Kolumbusz. Sokan vannak, de elsőre ők jutottak az eszembe.
2022. ápr. 20. 22:04
19/32 anonim válasza:
"Ha a “legnagyobb” alatt a legnagyobb hatásúra gondolsz, akkor nekem elsőre Jézus jut az eszembe. Másodiknak pedig Hitler, aztán Sztálin. Einsteinről se feledkezzünk meg. Vagy éppen Amerika újra-felfedezője, Kolumbusz. Sokan vannak, de elsőre ők jutottak az eszembe."
Szerintem ezt gondold át újra!!
2022. ápr. 20. 22:11
20/32 anonim válasza:
Szerintem ezt gondold át újra!!
Miért? Ez az én szubjektív véleményem. Te kit mondanál? Érdekel! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!