Szerinted mi (volt) a bolygó történelmének a legnagyobb átverése?
A szavazáshoz nem férnek ki a részletek, úgyhogy ide írom hosszabban:
1. A Titanic szándékos elsüllyesztése, hogy így szabaduljanak meg három nagy hatalmú bankártól, akik ellenezték a FED létrehozását (Benjamin Guggenheim, Isa Strauss, John Jacob Astor).
2. A Lusitania német vizekre küldése 1915. május 7-én, ahol azt meg is torpedózták - 1200 embert megölve -, így az USA be tudott lépni az 1. vh-ba.
3. A japán támadás Pearl Harbor ellen 1941. dec. 7-én (mely eset után az USA belépett a 2. vh-ba).
4. A H betűvel kezdődő izé, amit most nem írok ki, nehogy emiatt szőrén-szálán eltűnjön a kérdésem.
8. Lincoln/Kennedy megölése, és az igazi gyilkosok/okok elhallgatása.
5. A Tonkini incidens (ez volt az ürügy az USA vietnami háborúba való hivatalos belépésére).
6. Diana hercegnő rituális meggyilkolása 1997-ben, majd az egész történet balesetnek való beállítása.
7. A WTC-tornyok felrobbantása és összedöntése repülőgépes terrortámadásnak álcázva 2001.09.11-én (+ a Pentagon, ugye).
8. A HIV/AIDS létrehozása, majd elterjesztése először Afrikában himlőoltásokkal, majd az USA egyes nagyvárosaiban Hepatitis B elleni vakcinákkal, melyekkel homókat oltottak az 1970-es évek végén.
9. A COVID-19 „világjárvány” és a hozzá kapcsolódó kamuteszt, valamint az egyre drasztikusabb intézkedések és korlátozások a „járvány” megfékezésére (+ a maszkhordatás már az utcán is).
6
Nyugi, majd ha Kína lesz a világ elsőszámú világhatalma, majd onnan szedünk.
Kötve hiszem, mert ott cenzúrázzák az ilyesmit...
A fenemód nagy szabadság hátránya amúgy pont ez, hogy egy rakás hülye is okosnak hiszi magát.
9
Erről szólna a szabadság.
Lehet "hülyének" is lenni, és nem kell követni mindig a tukmált jó szentigazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!