Szerinted mi (volt) a bolygó történelmének a legnagyobb átverése?
A szavazáshoz nem férnek ki a részletek, úgyhogy ide írom hosszabban:
1. A Titanic szándékos elsüllyesztése, hogy így szabaduljanak meg három nagy hatalmú bankártól, akik ellenezték a FED létrehozását (Benjamin Guggenheim, Isa Strauss, John Jacob Astor).
2. A Lusitania német vizekre küldése 1915. május 7-én, ahol azt meg is torpedózták - 1200 embert megölve -, így az USA be tudott lépni az 1. vh-ba.
3. A japán támadás Pearl Harbor ellen 1941. dec. 7-én (mely eset után az USA belépett a 2. vh-ba).
4. A H betűvel kezdődő izé, amit most nem írok ki, nehogy emiatt szőrén-szálán eltűnjön a kérdésem.
8. Lincoln/Kennedy megölése, és az igazi gyilkosok/okok elhallgatása.
5. A Tonkini incidens (ez volt az ürügy az USA vietnami háborúba való hivatalos belépésére).
6. Diana hercegnő rituális meggyilkolása 1997-ben, majd az egész történet balesetnek való beállítása.
7. A WTC-tornyok felrobbantása és összedöntése repülőgépes terrortámadásnak álcázva 2001.09.11-én (+ a Pentagon, ugye).
8. A HIV/AIDS létrehozása, majd elterjesztése először Afrikában himlőoltásokkal, majd az USA egyes nagyvárosaiban Hepatitis B elleni vakcinákkal, melyekkel homókat oltottak az 1970-es évek végén.
9. A COVID-19 „világjárvány” és a hozzá kapcsolódó kamuteszt, valamint az egyre drasztikusabb intézkedések és korlátozások a „járvány” megfékezésére (+ a maszkhordatás már az utcán is).
Ezek elèg bènácskák, ès egyik sem bizonyìtott, meg jó rèszüknek semmi èrtelme nem lett volna tudatosan előidèzni.
Az átverès máshol kezdődik, mondjuk Bernie Madoffnál pl. Aki úgy èpìtette fel a világszerte ismert befektetèsi alapkezelőjèt, hogy csak 2008-ban derült ki,hogy majd 40 ève! kb. semmilyen gazdasági tevèkenysèget nem vègzett,ès az egèsz egy gigantikus Ponzi sèma volt.
Na ez átverès
Azért mert hülye vagy a tudományokhoz még nem jelenti azt, hogy mindenki az.
A szkepticizmust én nagyon is támogatom. Csak legyen alátámasztva bizonyítékokkal és tudományos alapjai legyenek. Máskülönben ostoba vagdalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!