Szerinted mi (volt) a bolygó történelmének a legnagyobb átverése?
A szavazáshoz nem férnek ki a részletek, úgyhogy ide írom hosszabban:
1. A Titanic szándékos elsüllyesztése, hogy így szabaduljanak meg három nagy hatalmú bankártól, akik ellenezték a FED létrehozását (Benjamin Guggenheim, Isa Strauss, John Jacob Astor).
2. A Lusitania német vizekre küldése 1915. május 7-én, ahol azt meg is torpedózták - 1200 embert megölve -, így az USA be tudott lépni az 1. vh-ba.
3. A japán támadás Pearl Harbor ellen 1941. dec. 7-én (mely eset után az USA belépett a 2. vh-ba).
4. A H betűvel kezdődő izé, amit most nem írok ki, nehogy emiatt szőrén-szálán eltűnjön a kérdésem.
8. Lincoln/Kennedy megölése, és az igazi gyilkosok/okok elhallgatása.
5. A Tonkini incidens (ez volt az ürügy az USA vietnami háborúba való hivatalos belépésére).
6. Diana hercegnő rituális meggyilkolása 1997-ben, majd az egész történet balesetnek való beállítása.
7. A WTC-tornyok felrobbantása és összedöntése repülőgépes terrortámadásnak álcázva 2001.09.11-én (+ a Pentagon, ugye).
8. A HIV/AIDS létrehozása, majd elterjesztése először Afrikában himlőoltásokkal, majd az USA egyes nagyvárosaiban Hepatitis B elleni vakcinákkal, melyekkel homókat oltottak az 1970-es évek végén.
9. A COVID-19 „világjárvány” és a hozzá kapcsolódó kamuteszt, valamint az egyre drasztikusabb intézkedések és korlátozások a „járvány” megfékezésére (+ a maszkhordatás már az utcán is).
30
"A szkepticizmust én nagyon is támogatom"
Nem, te elfogadod, hogy a "az űrkutatók, orvosok, történészek, szakemberek" jobban tudják nálad, és kész. Ez pont a szkepticizmus ellentéte.
"te elfogadod, hogy a "az űrkutatók, orvosok, történészek, szakemberek" jobban tudják nálad"
Mivel ez így is van. Hiába kezdem el tagadni a gravitációt, ha több tízezer fizikus, akik több évtizedig kutatták azt mondják, hogy létezik. Mire alapozzam a feltevésem? Csak arra, hogy márpedig én úgy gondolom?
Nyilván van amin lehet vitatkozni, de az nem ez a laposföldes szint...
32
Totál hülyének beállítani a másikat, ez nagyon megy nektek. Ezért nem érdemes veletek vitázni, mert ti már az elején elintézitek a másikat azzal, hogy egy laposföldhívő proli és egyebek.
Nekem máig nem tudta egyikőtök sem megmagyarázni, hogy ha most, hogy gyakorlatilag már mindenhol kötelező a maszk, és mindenféle korlátozások vannak, miért terjed jobban a járvány? Nyáron alig volt korlátozás, és alig voltak fertőzöttek. Csak az anyázáshoz értetek. Szerintetek amit a"szakemberek" mondanak, az szentírás, akkor is, ha szemmel láthatóan nem igaz. Inkább hisztek korunk papjainak, mint a szemeteknek meg a tapasztalatnak.
"gyakorlatilag már mindenhol kötelező a maszk, és mindenféle korlátozások vannak, miért terjed jobban a járvány? Nyáron alig volt korlátozás, és alig voltak fertőzöttek"
Tavasszal tetőzött a járvány, ez azt jelenti, hogy akkor volt a legsúlyosabb, akkor volt a legtöbb fertőzött arányosan a lakosság körében. Ez a szám elkezdett csökkenni a korlátozások miatt és sikerült azt elérni, hogy ALACSONY legyen a fertőzöttség aránya a lakosság körében. Na most a korlátozások megszüntetésével újra elkezdett végigfertőződni a lakosság, de ehhez idő kell, főleg, hogy az emberek önkéntesen is sokkal elővigyázatosabbak lettek, pl hordtak maszkot. Viszont a korlátozások JÓVAL később jöttek mint tavasszal (pl pár fertőzöttnél már zártak az egyetemek tavasszal, most meg napi 100 halottnál) ezért nagyobb a fertőzöttség aránya, így lett ennyivel súlyosabb a helyzet.
35
Ki kényszerített rá hogy szavazzál?
5: Egyértelmű, hogy valami nem stimmelt a Holdraszállás körül...:
„1957-ben, a Nemzetközi Geofizikai Év alkalmából ember lépett a Holdra.”
„Viszont cselekedni kellett. A 4.5 órás várakozás nem telt hiába, hiszen ezalatt kerítették elő az 1957-es holdraszállás televíziós felvételét és szerezték be a „kegyes csaláshoz” szükséges engedélyeket. A felvétel kifejezetten rossz minőségűnek számít 1969-ben, de tökéletesen mutatja az 1957-es év színvonalát. Ezt a felvételt adták be aztán a 2 milliárd embernek, akik a tv-képernyők előtt szorongtak. A hangfelvétel azonban megmaradt 1969-es, így csúszhatott be a gikszer. Így valóban mindenki az első holdraszállást láthatta, csak ugye az időpont nem stimmelt…”
5 évvel később pedig már a Marson landoltak.
újabb öt évvel később meg a Napon...
Hagyj már minket kérdező Aranyi Lacikával, volt alkalmam vele személyesen vitatkozni egyszer egy fórumon, mikor még vállalta a nevét,, a csávó alap dolgokat nem tud például a rakétákról, szerinte ahhoz hogy értsd az űrhajózást elég ha tudsz kivonni, összeadni szorozni osztani, ilyen, hogy logaritmus, meg gyökvonás, deriválás, integrálás, ami amúgy szerves része a rakétatechnikának az szerint nem kell...ennyi a "szakértelméről".
Oké, akkor dobjuk a sutba Lacikát. De mégis kik építették a Holdat? Mert nem egy helyen olvastam/láttam, hogy egy mesterséges égitest, egy megfigyelőállomás, és sokkal nagyobb, mint amekkorának egy holdnak lennie kellene. Pl. itt 54 perctől:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!