Erdélyiek, örülnétek, ha Erdély egyszer újra Magyarországhoz tartozna, vagy így jobb szerintetek?
M.Vásárhelyi vagy?
Nahát. Ott pedig állandó konfliktus van, míg persze teljesen román város nemlesz.
Érdkes, tudathasadásos válasz volt.
11-esnek meg az Erdélyi Fejedelemség pozitivitásán kívül nincs igaza.
Kolozsvár pont, hogy hanyatlott kissé, és a dél-erdélyi bányászat stb nagyon is fellendülőben volt. Olyan helyeken voltak magyar meg külföldi vendégmunkásszorványok, amiket még én sem hittem el.
#11 Ne vedd sértésnek, nem annak szánom.A románok mindig máshogy tudják és tanítják a történelmet, mint ahogy az a valóságban történt.Ezzel nem lerománozni akarlak(ha annak tartod magad, nekem az is mindegy), csak hát nem csoda, ha az ő hatásuknak kitéve ezt te is így gondolod.
Azért mondom csak, mert ez nem feltétlen tudatosodik az emberben, néha jó lehet egy kívülálló véleményét is hallani.
8 - Orbán a nyomorba vezeti az országot, ép elméjű nem akar oda tartozni!
(Alaszkát megvették. Ki milyen területet vett még pénzért?
Erdély jól van ott, ahol van!
Az EU pont azért jó, mert ezeket a területvédő állati ösztönöket egy kicsit kordában tartja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!