Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Oroszország atombombát...

Ha Oroszország atombombát dobna Kijevre, akkor a UK és Franciaország is kilőné az oroszokra a rakétáit?

Figyelt kérdés

Direkt nem említem az USA-t, mert ennek a 2 piszlicsáré országnak jóval nagyobb veszítenivalója lenne.

Kisebb arzenállal rendelkeznek és szerintem nincs is olyan hatékony rakétavédelmük mint az USA-nak.

Viszont egy Kijevre ledobott atom milyen reakciót váltana ki a világban?

Józan ésszel nem érne meg egy ilyen város a nyugatnak egy atomháborút, vagy bevállalnák?

2022. márc. 1. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem érdeke atomot ledobni.Putyin részéről ez csak nyomásgyakorlás.Összedőlne a civilizáció és ez senkinek sem lenne jó.
2022. márc. 3. 12:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ukrajnára nem dobna atomot, mert az Oroszországra is erős hatással lenne. Más országra, vagy más bombáról (amit az előttem hozzászólók is írták) már nem tudok nyilatkozni, ez Putyintól függ, meg a NATO-tól. Csak találgatni tudunk, hogy mi megy ezeknek a "vezetőknek" a fejükben.
2022. márc. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!