Svédországban, Ausztriában, Bulgáriában miért sikeresebb a muszlimok integrálása, mint Franciaországban, Belgiumban, Oroszországban?
Nem sikeresebb, csak kevésbé cenzúráznak a sajtóban.
De ha megnézel pár kevésbé de ismertebb osztrák újságot ott olvaszhatsz róla, mennyire nincsenek jól integrálva. Svédet meg bulgárt nem tudom, nem olvastan svéd, meg bulgár újságokat.
Ez nagyban függ attól, hogy "milyen" muszlimok vannak többségben. Ausztriában a (többnyire) szekuláris törökök, meg a szekuláris bosnyákok alkotják a muszlimok kb 90%-át, az arabok meg afgánok nincsenek sokan, alapba magyarból több van egész Ausztriában mint afgánból. Akik problémát okoznak (de nem csak Ausztriában, hanem mindenhol) azok a csecsenek, mert ők a legradikálisabbak az egész iszlám világban.
Franciaországban a muszlimok többsége arab, őket jóval könnyebb radikalizálni, mint a törököket vagy a bosnyákokat.
A csecseneket meg mindenki utálja, integrálhatatlanok, és csak a brutalitásból értenek. Ezt nem csak én mondom, hanem sok török meg arab is. (Ausztriában élek)
Franciaországban leginkább marokkói es tunéziai muzulmánok mennek. Ezek közül is a marokkóiak a leginkább problémásak. Persze az se igaz, hogy mindenki. Kb olyan ez mint a roma helyzet. Nem szabad ráhúzni egy közösség minden tagjára a vizes lepedőt de számarányában a legtöbb marginális alak láthatóan marokkóiak közül kerül ki Franciaországban.
Veszélyben csak egyszer voltam pedig gettónak nevezhető helyen laktam. Akkor marokkói horda elől futottam.
#6 Te normális vagy?
„Mert a franciák uszitanak. Ha egy tanár gúnyt űz más vallásábol egy olyan osztályban ahol sok a muszlim, akkor ne csodálkozzon ha hullanak a fejek.”
Szerinted a gúnyra az megengedő, és normális válasz hogy gyilkolnak?
Undorító a hozzászólásod.
Egy embert megöltek egy egyszerű gúny miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!