Ha Oroszország atombombát dobna Kijevre, akkor a UK és Franciaország is kilőné az oroszokra a rakétáit?
Direkt nem említem az USA-t, mert ennek a 2 piszlicsáré országnak jóval nagyobb veszítenivalója lenne.
Kisebb arzenállal rendelkeznek és szerintem nincs is olyan hatékony rakétavédelmük mint az USA-nak.
Viszont egy Kijevre ledobott atom milyen reakciót váltana ki a világban?
Józan ésszel nem érne meg egy ilyen város a nyugatnak egy atomháborút, vagy bevállalnák?
Tudom ez most nyelvtannácizás: atombomba ledobásának semmi esélye.
Nukleáris töltettel ellátott rakéta indításának már van. Azért lényeges különválasztani, mert a NATO AWACS 7/24-ben közöt az ukrán határ mellett és időben tudnak róla, ha jön valami és erre tudnak lépni az ukránok.
A rakéta már kicsit neccesebb kérdés :D
Stratégiailag egyetlen ésszerű válaszreakció lenne adható:
Telibe szórni atommal a ruszkikat, AZONNAL!
Szerintem nem lenne rá nukleáris válasz csapás. Főleg hogy az oroszok megmondták hogy a lakosság hagyja el Kijevet. Ukrajna nem NATO tag.
Amúgy szerintem nem lesz atomrakéta bevetve, mert van más hasonlóan erős fegyver is az oroszok tarsolyában.
Atomot már nagyon régen nem dobálnak.
Rakéták vannak. És amúgy is a Hidrogén bomba a menő nem az atom.
kijevre atomot...???? ott harcol minimum 100.000 orosz katonájuk..
Hát melyik orosz tábornok indítaná a rakétát ,ezzel a saját katonáik pusztulását is okozva?? milyen katonai vezető az ilyen? Megtagadnák a parancsot 100%
Az Usa,meg Brüsszel,Olasz,Lengyelország, Csehek, Románia +Török, már lehet hogy kapna már csak azért is mert ott van egy csomó rakéta siló előre bekészítve Moszkvára irányzékolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!