Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Oroszország atombombát...

Ha Oroszország atombombát dobna Kijevre, akkor a UK és Franciaország is kilőné az oroszokra a rakétáit?

Figyelt kérdés

Direkt nem említem az USA-t, mert ennek a 2 piszlicsáré országnak jóval nagyobb veszítenivalója lenne.

Kisebb arzenállal rendelkeznek és szerintem nincs is olyan hatékony rakétavédelmük mint az USA-nak.

Viszont egy Kijevre ledobott atom milyen reakciót váltana ki a világban?

Józan ésszel nem érne meg egy ilyen város a nyugatnak egy atomháborút, vagy bevállalnák?

2022. márc. 1. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Durva zúgolódás lenne, de még NATO katonai beavatkozás se lenne csak csúcsra pörgetnék a fegyverszállítást
A NATO konvencionális módon katonailag tuti beavatkozna, hogy utána Oroszország mivel válaszolna az már más tészta
A kis atomhatalmak (UK, Fr.) így sem válaszolnának atomcsapással, de az USA lehet bekattanna a piros gombbal
Elszabadulna a totális atompokol, London, Párizs, New York és Moszkva hamu lenne
Elkus**lna a világ egy jó ideig és néma csendben próbálná megemészteni mi is történt (és lehet besz**na mindenki az oroszoktól majd békén hagynák)
52 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Tudom ez most nyelvtannácizás: atombomba ledobásának semmi esélye.

Nukleáris töltettel ellátott rakéta indításának már van. Azért lényeges különválasztani, mert a NATO AWACS 7/24-ben közöt az ukrán határ mellett és időben tudnak róla, ha jön valami és erre tudnak lépni az ukránok.

A rakéta már kicsit neccesebb kérdés :D

2022. márc. 1. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Felesleges atomot vesztegetniük Ukrajnára, Csernobil után nem is fognak, anélkül is el fogják foglalni.
2022. márc. 1. 21:22
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
En ugy tudom van egy olyan allaspontja a NATO-nak, ha egy atomhatalom barmilyen kis haboruban is, de atomot vet be, fuggetlenul attol, reszt vesz-e a haboruban, automatikusan megtorlast kap.
2022. márc. 1. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Stratégiailag egyetlen ésszerű válaszreakció lenne adható:

Telibe szórni atommal a ruszkikat, AZONNAL!

2022. márc. 1. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem marha lenne atomot dobni Kijevre, semmi értelme nem lenne.
2022. márc. 2. 10:00
 6/12 Prokopf ***** válasza:
84%
Csak idő kérdése lenne, hogy az oroszok felkoncolják Putyint. (Emlékezz Csernobilra!)
2022. márc. 2. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem lenne rá nukleáris válasz csapás. Főleg hogy az oroszok megmondták hogy a lakosság hagyja el Kijevet. Ukrajna nem NATO tag.

Amúgy szerintem nem lesz atomrakéta bevetve, mert van más hasonlóan erős fegyver is az oroszok tarsolyában.

2022. márc. 2. 12:31
 8/12 anonim ***** válasza:
17%
Blöff volt
2022. márc. 2. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Atomot már nagyon régen nem dobálnak.

Rakéták vannak. És amúgy is a Hidrogén bomba a menő nem az atom.

2022. márc. 3. 08:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

kijevre atomot...???? ott harcol minimum 100.000 orosz katonájuk..

Hát melyik orosz tábornok indítaná a rakétát ,ezzel a saját katonáik pusztulását is okozva?? milyen katonai vezető az ilyen? Megtagadnák a parancsot 100%

Az Usa,meg Brüsszel,Olasz,Lengyelország, Csehek, Románia +Török, már lehet hogy kapna már csak azért is mert ott van egy csomó rakéta siló előre bekészítve Moszkvára irányzékolva.

2022. márc. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!