Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egy katonának miért nincs...

Egy katonának miért nincs annyi esze, hogy egy esetleges orosz-ukrán háború alatt azt mondaná, hogy "én ezt nem csinálom, ez a politikusok csatája.Nem akarok feleslegesen meghalni."?

Figyelt kérdés

Mikor veszik már észre, hogy a katonák a politikusok feláldozható rabszolgái?

Miért ennyire ostobák?

Ők tehetnének arról, hogy béke maradjon...

2022. febr. 23. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
91%

#53: "kulturált országokban nem küldenek olyan embereket a frontra, aki akkor látnak először fegyvert"

Ukrajnában elrendelték az általános mozgósítást, ezért a 18-60 év közötti férfiak nem hagyhatják el az országot. Akkor Ukrajna is kúltúrálatlan ország? (Fogadni mernék, hogy nálunk se lenne ez másképp.)

2022. febr. 25. 11:11
 82/86 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj már, ha egy skizofrén hallucinációját triggereli valami, akkor attól hallucinál, mert triggerelte, vagy azért, mert skizofrén?

Hogy kell másképp elmondani neked, hogy Hitler tettére nincs felmentés? Amit ti itt toltok, az nem a történelem ismerete, hanem felmentés, mosdatás. Mindannyian tudjuk, hogy mi történt, mi vezetett oda, ellenben senki sem tartott pisztolyt a fejéhez Hitlernek, hogy világháborút robbantson ki. Neki nem volt elég Lengyelország, neki kellett Franciaország, Anglia, Orország, meg ami ezek között van.

Használd már az agyad

2022. febr. 25. 22:46
 83/86 A kérdező kommentje:

Most jöttem rá egy dologra:Zelenszkij is alacsony ember-szindrómás, mint Putyin. Mindketten 170-170 centik.

Most már mindent értek...

2022. febr. 25. 22:59
 84/86 anonim ***** válasza:
35%
elég felszínes gondolkozsod van. Ne foglalkozz ilyen bonyolult témákkal, nem neked való.
2022. febr. 26. 02:37
 85/86 A kérdező kommentje:

Felszínes gondolkodás?

A diktátorok miért voltak vajon alacsonyak?

Nem én találtam ki a Napóleon-szindrómát...

Mennyire szebb világ volna a törpe férfiak nélkül. Ez a legagresszívabb fajta. Tisztelet a kivételnek.

2022. febr. 26. 06:45
 86/86 anonim ***** válasza:
100%
Putinnak nincs ilyen problémája, nála sokkal rosszabb a helyzet.
2022. febr. 26. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!