Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egy katonának miért nincs...

Egy katonának miért nincs annyi esze, hogy egy esetleges orosz-ukrán háború alatt azt mondaná, hogy "én ezt nem csinálom, ez a politikusok csatája.Nem akarok feleslegesen meghalni."?

Figyelt kérdés

Mikor veszik már észre, hogy a katonák a politikusok feláldozható rabszolgái?

Miért ennyire ostobák?

Ők tehetnének arról, hogy béke maradjon...

2022. febr. 23. 01:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, amit a kérdező pedzeget, nem új dolog ez. Úgy hívják, katonai puccs. Olyankor a katonák ugymond fellázadnak a regnáló hatalom ellen és megdöntik azt. Sok helyen megcsinálták már, Afrikában nagy divat, meg dél-amerikában is, de volt máshol is.
2022. febr. 23. 08:25
 22/86 anonim ***** válasza:
100%
@22 Nem feltétlenül. Általános sorozás esetén az is opció, hogy az ember megtagadja ezt. Nekem majdnem mindig ez lenne a választásom, igen kevés dolog miatt fognék fegyvert más emberek ellen.
2022. febr. 23. 09:11
 23/86 A kérdező kommentje:

26 éves férfi vagyok.

Úgy tudom, mi különbek vagyunk az állatoknál, bár ez mégsem teljesen igaz. Nekünk állítólag van öntudatunk...

Talán meg kellene tanulni uralkodni az ösztöneinken!

Ez olyan férfi probléma.

Uralkodni kellene a tesztoszteronszinten!

Vajon a nők miért nem lövik le egymást, miért nem késelik, rabolják el egymást?

Szerencsére nem vagyok katona, nem is akarok az lenni! Undorodom az egésztől.

A katona csak a hatalom feláldozható csicskája.Én ezt gondolom.

2022. febr. 23. 11:27
 24/86 anonim ***** válasza:
43%

Egyrészt parancsmegtagadás és éles helyzetben helyben agyonlőnek.

Másrészt mégis hogy kéne ezt elképzelni?

Bejön az ellenség, szarrá lő mindent és te még azt is végignéznéd, hogy anyádat megerőszakolják, mert hogy "ez csak a politikusok csatája" és nem állsz be a sorba? :))

2022. febr. 23. 11:41
 25/86 A kérdező kommentje:

Látom nem megy a szövegértés...

Én arról írok, hogy MINDEN katonának visszavonulót kellene fújnia!Ez azt jelenti, hogy az agresszoroknak is!

Ne menjünk már vissza a vérzivataros 20.századba!

Ez csak a pszichopata politikusok csatája, amiről a civilek NEM tehetnek!

Nincs olyan, hogy valaki "háborús hős" vagy "hazaszeretetből ölni", ez csak a propaganda része.

2022. febr. 23. 11:57
 26/86 anonim ***** válasza:
63%

"Vajon a nők miért nem lövik le egymást, miért nem késelik, rabolják el egymást?"

Mi van? :D

Vannak női katonák, női rendőrök is, sőt, női sorozatgyilkosok is. Komolyan azt hitted eddig, hogy a nők nem is tudnak embert ölni, csak a férfiak?

2022. febr. 23. 12:06
 27/86 A kérdező kommentje:

Most tényleg sikerült felsorolnod a nagyon kevés kivételt? :D

Általánosságban írok.

Tényleg nem megy a szövegértés...

A legtöbb bűnöző férfi. A börtönökben nagyrészt férfiak vannak. A pszichopata politikusok zöme szintén férfi.

2022. febr. 23. 12:11
 28/86 anonim ***** válasza:
75%

26-os, azért az arányokat figyeld már és ne legyél demagóg😃.

Mióta van katonanő, rendőrnő, 20 éve talán? A nők jóval békésebbek ebből a szempontból, köszönhetik annak, hogy igen kevés tesztoszteront termelnek alapesetben😂

2022. febr. 23. 12:12
 29/86 anonim ***** válasza:
9%

Nem feltétlenül bekesebbek a nok. Csak a legtobbnek eselye sem lenne a ferfi nemmel szemben. Szerintem igenis kell a háború, a ritkitas. Igen rossz h meghalnak az emberek, de tulnepesedtunk. Minden fajnal normalis a viszaly, a harc. Lasd pusztan csak a nostenyekert is.

Ez csak egy munka. Ugyanmar ha a fonokodnek azt mondod a szeméttelepen, h te ezt nem csinalod meg rogton kapos is a valaszt h akkor helo.

2022. febr. 23. 15:05
 30/86 A kérdező kommentje:

Akik börtönben vannak, azok nem katonák vagy rendőrök. Nem ezen múlik.

"Kell a háború!" Jézusom... Empátiából jeles... ja, nem.

Nem, nem a nőkért megy a harc.

2022. febr. 23. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!