Egy katonának miért nincs annyi esze, hogy egy esetleges
orosz-ukrán háború alatt azt mondaná, hogy "én ezt nem
csinálom, ez a politikusok csatája.Nem akarok feleslegesen
meghalni."?
Figyelt kérdés
Mikor veszik már észre, hogy a katonák a politikusok feláldozható rabszolgái?
Én úgy tudtam, hogy a II. Világháború az I. VH. utáni, Németország számára előnytelen területfelosztások miatt robbant ki Európában, az I. VH pedig a kialakult gyarmati rendszer megváltoztatását célozta meg a gyarmatokkal nem rendelkező országok részéről, a világ újrafelosztásáért. De akkor biztosan nem jól tanították.
2022. febr. 24. 19:47
72/86 anonim válasza:
a 2. vh nem amiatt robbant ki, hanem azért, mert Hitlernek egy pszichiátrián volt a helye, sehol máshol. És ezt ennyivel le is lehet zárni, minden más relativizálás.
2022. febr. 24. 19:52
73/86 anonim válasza:
#72 azért Sztálin is helyet kaphatott volna mellette, viccet félretéve az ember szerintem is egy hülye. Ha a politikusok harcolnának a fronton akkor azt mondanám, hogy én is beállok, de amíg a vezetől a biztonságos kp-ból irányítanak minket addig engem hagyjanak békén
2022. febr. 24. 20:02
74/86 anonim válasza:
#72 és így söpri le az asztalról történészek és szociológusok sokaságának évtizedes munkáját, könyvek ezreit tudományos munkák eredményét az okokról ami a második világháborúhoz vezetett, a sok erőfeszítést a legközelebbi ilyen megelőzésére, és így teszi értelmetlenné emberek halálának millióit egy random barom tájékozatlan gyakorikérdések.hu kommentelő.
2022. febr. 24. 21:30
75/86 anonim válasza:
Putyin is egy elmebeteg őrült...ha megnyitod az indexet, és ránézel a képére, egy szörnyet látsz, aki már nem is ember, elvesztette emberi mivoltát, mint Hitler is. Voldemort mind a kettő...
2022. febr. 25. 00:19
76/86 anonim válasza:
74
Így, tisztában vagyok a történelemmel, de, ha nem egy pszichotikus elmebeteg Hitler, akkor nem történik meg. Kész, felesleges ezen rugóznod, ezzel mindenki egyetért, felesleges ezen rugóznod.
2022. febr. 25. 00:21
77/86 anonim válasza:
És legközelebb tartózkodj a trágárkodástól, mert egyelőre magadból csináltál bohócot. Ha azt hiszed, hogy te vagy az egyetlen, aki járt iskolába, akkor sajnos hasonlóan vagy te is a realitástól távol, mint ezek az autokrata vezetők.
2022. febr. 25. 00:22
78/86 anonim válasza:
hagyjuk már, ezekszerint tanultál történelmet. soroljam miért és mivel kényszerítették ki a németekből a megaláztatások és a szankciók után azt a dühös harci lelkiállapotot? Vagy csak Hitlerre kenjük az egészet?
Kérdéshez is kapcsoldik, aki elmegy szélsőségbe az azért van mert sokszor nincs más választása.
2022. febr. 25. 00:33
79/86 anonim válasza:
"Vagy csak Hitlerre kenjük az egészet?"
Igen
Mindig van más választás, emberek millióinak a megölése nem az egyetlen választás. Nem tudom, hogy te a nagy történelem olvasás közepette hogy vesztetted el a józan ítélőképességed, de ne hirdesd ilyen serényen
2022. febr. 25. 00:45
80/86 anonim válasza:
#74: Hagyd, az ilyenekkel, akik alapvető történelmi kérdésekkel nincsenek tisztában, nem érdemes vitázni, rá kell hagyni. Csak fölöslegesen bosszantja magát az ember. A vitakúltúra és a felkészültség egy-egy témában a béka segge alatt van a Quorához képest, itt ha valakinek más a véleménye, megy a lepontozás. Nem is tudom, mit kínzom itt magam még mindíg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!