Hova érdemes költözni ahol nem fognak soha oltásra kötelezni?
Figyelt kérdés
Amit ma hallottam ausztriából és amit orbán mondott, szerintem európában nem sokáig maradhat az ember oltás nélkül. Szeretnék egy farmot ahol megtermelem magamnak az ételt és eladom a felesleget. Lemondok a modern világ kényelméről. Olyan ország érdekelne ahol feltehetőleg soha nem lesz kötelező. És elég meleg az idő hogy egész évben termelni tudjak zöldséget.2021. nov. 19. 18:51
41/54 anonim válasza:
Nem piszkáltam soha senkit azért, mert nem kérte az oltást. Nálad is csak az ostoba vergődésedre reagáltam.
42/54 A kérdező kommentje:
értem, ebben az esetben viszont kiváncsi lennék mi a rossz abban ha valaki elmegy valahonnan ahol azt akarják hogy tegyen valamit amit nem akar? mert másról itt nem volt szó... mindenkinek tűrni kell mindent? gratulálok,ez a hozzá állás hova vezet?
2022. ápr. 5. 21:42
43/54 anonim válasza:
Ha amit nem akar, az az egész világot érintő probléma, akkor az, hogy elég komoly ostobaságról van szó. És ha emellé még ilyen önhitt és tenyérbemászó stílus is társul, az igen könnyen kihúzza a gyufát másoknál...
44/54 A kérdező kommentje:
aha... ez a te véleményed. szerencsére nem soká több ezer km lesz köztünk és nem kell ezen vitáznunk. minden jót mindenkinek :) főleg azon embereknek akik hozzám hasonlóan máshol próbálnak szerencsét
2022. máj. 4. 16:07
45/54 anonim válasza:
Tényleg kérdező, végülis eldöntötted, hova mész?
46/54 A kérdező kommentje:
igen,köszönöm kérdésed,sikerült dönteni. szerencsére volt rá időm, novemberben azt hittem gyorsan kell majd dönteni de időbe telik mire az ember mindent elrendez,de nemsoká készen állok. nem sűrűn járok ide de majd megírom mi hogy alakult.
2022. máj. 4. 16:53
47/54 anonim válasza:
Kérdező! Már nem kell az oltás sehol sem, a nyomorult maszkot se kell felhúzni már, mire hisztizel még?
48/54 anonim válasza:
Megsértődött, hogy nem volt meg a várt hozama a hisztinek :D
49/54 A kérdező kommentje:
2020-2021 nyár. emlékszel? aztán mi lett télen...
egyébként mindenképp elmegyek,elegem van ebből az országból.
2022. máj. 4. 17:19
50/54 anonim válasza:
És, ha megkérdezhetem, hova tervezel menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!