Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hova érdemes költözni ahol...

Hova érdemes költözni ahol nem fognak soha oltásra kötelezni?

Figyelt kérdés
Amit ma hallottam ausztriából és amit orbán mondott, szerintem európában nem sokáig maradhat az ember oltás nélkül. Szeretnék egy farmot ahol megtermelem magamnak az ételt és eladom a felesleget. Lemondok a modern világ kényelméről. Olyan ország érdekelne ahol feltehetőleg soha nem lesz kötelező. És elég meleg az idő hogy egész évben termelni tudjak zöldséget.
2021. nov. 19. 18:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele igen. Alaposan meg kell fontolni.

Ha szabad egyet kérdeznem még, nagyon megköszönném ha tudsz válaszolni, mert nagyon kiváncsi vagyok, florida és texas az hogyan jött képbe? Nem biden dönt ilyen kérdésekben?

2021. nov. 23. 21:15
 32/54 anonim ***** válasza:
55%

Nem, vagyis nem kizárólag. A kormányzóknak is van beleszólása az adott tagállam intézkedéseibe, sőt többségében ők hozzák a döntéseket, és az elnök beleszólása a kisebb mértékű.

Tudtommal jelenleg hivatalosan érvényben van egy elnöki rendelet amely a 100 főnél többet foglalkoztató cégek számára előírja a dolgozók kötelező oltását. És itt jön a de, a legtöbb republikánusok vezette állam ennek betartatását nyíltan megtagadta, sőt a saját jogi eszközeikkel ellehetetleníti. Így ezekben az államokban például tilos bármilyen védettséget bizonyító igazolványt kiállítani. Amúgy nemcsak Texas és Florida ilyen, hanem van még tucatnyi ilyen állam, de most nincs pontos listám.

Nézz utána pl Ron Desantis (Florida kormányzója) munkásságának.

2021. nov. 24. 06:58
 33/54 A kérdező kommentje:

Köszi. Ma is tanultam valamit:)

Utána nézek, bár ahogy hallom oda kimenni nagyon nehéz, hacsak nincs valami nagyon ritka, nagyon keresett végzettséged.

2021. nov. 30. 20:05
 34/54 anonim ***** válasza:
37%
Èn is gondolkozom az idiòta rabszolgatartò euròpai szennytelep elhagyásán.Gusztustalan amit itt művelnek, az emberek még csak nèznek ki a fejükből...
2021. dec. 18. 13:44
 35/54 A kérdező kommentje:
nem lepne meg ha minimum több százan gondolnánk így. még gondolkodom pár országon.
2022. ápr. 5. 17:37
 36/54 anonim ***** válasza:

17:37: még mindig itt vagy a bolygón?

Kár.

2022. ápr. 5. 19:27
 37/54 A kérdező kommentje:
19:27 36# jah,itt vagyok, még 3 milliárd másik hozzám hasonlóan gondolkodó emberrel eggyütt világszerte. mire számitottál? :) egyébként jelentettem, menj gibraltárra ott 100% az arány
2022. ápr. 5. 19:42
 38/54 anonim ***** válasza:
Jaj, megsértettem a kis lelkecskédet?
2022. ápr. 5. 21:02
 39/54 anonim ***** válasza:
Közel sem gondolkodnak hasonlóképp 3 milliárdan. Ne ringasd magad alaptalan tévhitekbe, csak annál nagyobbat fogsz koppanni.
2022. ápr. 5. 21:06
 40/54 A kérdező kommentje:
nem,nagyon jól szórakozom,eszemben sincs a lelkemre venni a rosszindulatod. egyébként ha ennyire utálsz mindenkit aki nem kérte az oltast,mért nem mész olyan helyekre ahol 1-2% kérte és piszkálod őket helyettem? vár téged kongó,burundi vagy pápua új guinea :) ja ott már nem menne ugye? na hello.nekem erre nincs időm
2022. ápr. 5. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!