Hova érdemes költözni ahol nem fognak soha oltásra kötelezni?
Tisztában vagyok vele igen. Alaposan meg kell fontolni.
Ha szabad egyet kérdeznem még, nagyon megköszönném ha tudsz válaszolni, mert nagyon kiváncsi vagyok, florida és texas az hogyan jött képbe? Nem biden dönt ilyen kérdésekben?
Nem, vagyis nem kizárólag. A kormányzóknak is van beleszólása az adott tagállam intézkedéseibe, sőt többségében ők hozzák a döntéseket, és az elnök beleszólása a kisebb mértékű.
Tudtommal jelenleg hivatalosan érvényben van egy elnöki rendelet amely a 100 főnél többet foglalkoztató cégek számára előírja a dolgozók kötelező oltását. És itt jön a de, a legtöbb republikánusok vezette állam ennek betartatását nyíltan megtagadta, sőt a saját jogi eszközeikkel ellehetetleníti. Így ezekben az államokban például tilos bármilyen védettséget bizonyító igazolványt kiállítani. Amúgy nemcsak Texas és Florida ilyen, hanem van még tucatnyi ilyen állam, de most nincs pontos listám.
Nézz utána pl Ron Desantis (Florida kormányzója) munkásságának.
Köszi. Ma is tanultam valamit:)
Utána nézek, bár ahogy hallom oda kimenni nagyon nehéz, hacsak nincs valami nagyon ritka, nagyon keresett végzettséged.
17:37: még mindig itt vagy a bolygón?
Kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!