Hova érdemes költözni ahol nem fognak soha oltásra
kötelezni?
Figyelt kérdés
Amit ma hallottam ausztriából és amit orbán mondott, szerintem európában nem sokáig maradhat az ember oltás nélkül. Szeretnék egy farmot ahol megtermelem magamnak az ételt és eladom a felesleget. Lemondok a modern világ kényelméről. Olyan ország érdekelne ahol feltehetőleg soha nem lesz kötelező. És elég meleg az idő hogy egész évben termelni tudjak zöldséget.
#21 Jelenleg Fehéroroszország a legdemokratikusabb európai állam, éppen azért, mert ott nincs covidiktatúra. Amikor kötelezővé teszik itthon az oltást, lehet, hogy beadom oda a menedékkérelmet.
2021. nov. 19. 21:10
22/54 anonim válasza:
#22, azért nem az egész országban. A helyiek közül is sokan termelnek otthon. Néhány termékben (pl burgonya) pedig jelentős exportőr Belarusz.
2021. nov. 19. 21:10
23/54 anonim válasza:
De egy jelentős terület, a gomeli járásban ma is veszélyes. Egyébként a Lukasenkó-rezsim egyik ötlete az volt, hogy a tiszta termékekbe belekevertek némi radioaktívan szennyezettet. Nagyon idióták. Ki tudja, hogy az exportált burgonyájuk nem e radioaktív.
2021. nov. 19. 21:51
24/54 anonim válasza:
Észak-korea, ott nem oltással fékezik meg a járványt.
már 70 éve erős a határ zár, és ha még is fertőzés van, hatékonyan "kigyógyítják" belőle.
2021. nov. 19. 21:55
25/54 anonim válasza:
#25 Lukasenka nem zseni, ezt mindenki tudja. És én sem tagadom, hogy vannak máig szennyezett területek, de mára nem olyan jelentős a mértéke az ország nagyrészén.
2021. nov. 19. 21:56
26/54 anonim válasza:
"Jelenleg Fehéroroszország a legdemokratikusabb európai állam" 🤣
2021. nov. 19. 21:57
27/54 anonim válasza:
Svédország talán, én tervezek jövőre költözni, ha nem ér véget ez a hisztéria
2021. nov. 19. 22:24
28/54 anonim válasza:
Ha a tied az ingatlan, akkor ki kell kiálltani egy független államot. Nem fogja ugyan Magyarország elismerni, de ettől kezdve ott már nem kell, hogy érvényesek legyenek a magyar törvények. Ha pedig a hatóság beavatkozik, akkor az egy független állam belügyeibe való beavatkozás. Én is kikálltottam a saját államomat a telkemen. Ebben az államban tilos a maszkviselés, a ruhaviselés sem kötelező, és nem különböztetünk meg senkit aszerint, hogy milyen oltást vett fel vagy nem. Az önkényuralmi jelképek közül pedig egyedül a védettségi igazolvány a tiltott.
2021. nov. 20. 09:54
29/54 A kérdező kommentje:
Látom nem a válasz sorszáma alapján kellett volna válaszolnom mert pár törölt válasz miatt most az egész nem átlátható. Na mindegy.
Köszi a válaszokat. Kaptam pár hasznos tanácsot.
Svédországban miért vagy ennyire biztos kedves 27es válaszoló? Bár svédországba farmon mit termeljek? Jeget?
Fehérorosz ország pedig... Nem igazán tetszik több okból sem. Időjárás, politika, csernobil.
24# külön "köszönet" hogy bedobtad újra észak koreát, elsőre sem volt vicces. Esetleg menjek a holdra? :)
28# sajnos ez nem így működik. Ha nem ismernek el. Márpedig kizárt hogy elismernek.
2021. nov. 23. 20:57
30/54 anonim válasza:
#29 hát pedig Finnyáskodni nemigen lehet a te esetedben. Én az a válaszoló vagyok, aki Fehéroroszországot ajánlotta. Nemsok egyéb lehetőséget tudok. Brazília, Florida, Texas, Afrikai országok garmadája.
De ne várd, hogy egy átlag nyugati országot fognak mondani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!