Ezek közül melyik szerintetek a legliberálisabb ország és miért? Hova lenne érdemes költöznie egy "hippi" beütésű magyarnak akinek semmi baja a melegekkel és a könnyűdrogokkal, meg a mindenféle bőrszínű emberrel?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Hollandia
Dánia
Svédország
USA
Kanada
Spanyolország
Portugália
Csehország
Egyéb, leírom
25 szavazat
2/9 anonim válasza:
Szerintem Hollandia vagy USA. Svédországban eléggé szigorúak a drogtörvények, és tele vannak a munkahelyek, iskolák mikroaggressziókkal, bullying-el, a többit annyira nem ismerem.
Csehország kb. olyan, mint nálunk csak nem bsz meg a rendőr ha pár tő vicces fű is nő a kertedben.
Hollandiában kb. minden amit írtál megvan, USÁ-ban is sok hasonlóan liberális terület van pl. északnyugati államok és California.
3/9 anonim válasza:
Bárhova csak ne itthon. Nem kell hippi.
4/9 anonim válasza:
Hát az usaban elég nagy problémát jelent a rasszizmus, szóval én azt kilőném. Svédország elég toleránsnak számít, azt nem tudtam, hogy szigorú drog törvények vannak. Szóval inkább Hollandia.
6/9 anonim válasza:
Mert hogy akinek semmi baja a melegekkel és a könnyűdrogokkal, meg a szíbesbőrű emberekkel az hippi?
8/9 anonim válasza:
Hollandia.
Talán Kanada is, de valószínűsítem, hogy nem engednének át a pont rendszeren.
Svédországban van sorkatonaság, a drogokra minden tekintetben szigorú szabályok vonatkoznak.
9/9 Ruby04 válasza:
Hollandia vagy Portugália. Igazából egyik országban sem izgatja a közeget, ha anyagozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!