A legtöbben miért akkor háborodnak fel, hogyha sötét bőrszínű ember követ el valami bűncselekményt?
Itt van például ez:
Egy kínai férfi drogtanyát üzemeltetett.
A legtöbben csak legyintettek egyet, hogy "áh, kivételes,egyedi eset, a kínaiak nem ilyenek".
Viszont, hogy afrikai származású vagy arab csinálta volna, akkor már gyújtanák a fáklyákat.
Baromságokat beszélsz. Egy kínait is ugyanúgy elítélnek.
Miért? Mert nem történt volna meg a bűncselekmény, ha nincsenek itt!
Márpedig, ha nem engedjük be őket, akkor nincsenek itt!
# 1:
Pedig ma is volt egy olyan kérdés, hogy miért nem kelet-ázsiaiakat fogadunk be, hiszen ők beilleszkedtek a magyar társadalomba, lásd Józsefváros és Kőbánya ázsiai gettóit. És elsajátították nemzeti sportunk az adóelkerülést is, hiszen számlát még nem adott soha nekem egyetlen kínai / vietnámi árus sem pl. az Asia Centerben.
Jó, volt ilyen kérdés.
Arról nem én tehetek, hogy vannak agyabetegek, akik ilyen kérdéseket tesznek fel.
"Lehet, hogy en vagyok a kivetel, de en ugyanugy bef*snek, ha a sotet utcan egy magyar szegezne ram kest, mint ha cigany/kinai/neger stb. teszi ezt."
Akkor nem lennél kivétel, ha csak jönne feléd egy 5 fős átlagos magyar társaság illetve egy szintén 5 fős roma társaság. Előbbinél lazán mennél tovább, utóbbinál átmennél az út másik oldalára.
Ha úgy gondolod, hogy ez nem így van, akkor állok a lehetőség elé, bebizonyíthatod a való világban(az internetes szájkarate nem érdekel).
#5, en meg a te internetes igazmondasodra nem vagyok kivancsi.
Egyebkent nem az volt a kerdes, ha nem tunt volna fel. Hanem az, hogy miert csak a mas rasszbol szarmazo embereken akadnak ki. Es igen, lehet, hogy a ciganysag koreben magasabb a bunozesi arany, de attol meg a magyarok sem szentek. Es ha egy magyar bunoz, az ugyanugy buntetendo.
Es bocsi, hogy ilyen nyuszi vagyok, de sajnos a magyar kesestol is ugyanugy megijedek. Mellesleg nem tudom, hol lattad, hogy en barminemu olyat irtam volna, hogy a ciganyok es a magyarok igy meg ugy. Mindketto bunoz. Ez teny. Attol meg, hogy a ciganyok tobbet, a magyarok kozt is vannak suttyok, akik ugyanugy veszelyesek es kerulendok.
Azért mert az emberekben genetikailag kódolva van a rasszizmus.
És a fehér vs fekete különbség nagyobb mint a fehér vs kínai.
Egyébként én nagyon toleráns vagyok ilyen vonatkozásban, de szerintem nincsen nagyobb szégyen egy fehér nő számára mint egy fekete férfival szexelni.........
Ez valahogy....... Nem fér bele a toleranciámba.
A liberálisok miért csak a feketéket akarják internálni és a kínaiakat nem?
Világ 10 legveszélyesebb országát, mért színesbőrűek lakják?
Pontosan azért, háborodnak fel jobban egy sötét bőrszínű ember bűncselekménye miatt.
"A legtöbben miért akkor háborodnak fel, hogyha sötét bőrszínű ember követ el valami bűncselekményt?"
Remélem, nem a legtöbben, de biztos, hogy sokan. azért, mert rasszisták.
++++++
"A liberálisok miért csak a feketéket akarják internálni"
Baromság, a liberálisok senkit nem akarnak internálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!