Hova érdemes költözni ahol nem fognak soha oltásra kötelezni?
ha van pénzed ezt akárhol megteheted.
vagy elég pénzzel szerinted nem lehet elintézni, hogy kapj oltási igazolványt oltás nélkül?
mert akkor nagyon sekélyes a fantáziád.
értelem szerűen csak a proli rétegnek lesz kötelező.
Köszönöm a normális válaszokat.
Próbálok válaszolni legjobb tudásom szerint az érkezett válaszokra.
1# Szerintem fekete afrikában növekszik a népesség a legjobban a világon szóval nem hinném.
2# személyeskedést és rossz indulatot mellőzzük.
3# sajnos néha én is ezt érzem
4# egy olyan országba ahol nem kötelező, miért ne mehetnél piacra?
5# hogy bírsz ki akármennyit ha nemsoká rád kényszerítik? Lásd ausztria
6# ezt szinte kivitelezhetetlen
7# usa nagyon drága hely, főleg telkek és házak terén, letelepedni pedig szintén nehéz. És ha leváltanak egy kormányzót máris fordul a kocka. vagy az elnök ad ki rendeletet azt állami szenátor nem írhatja felül szerintem.
8# nem tudom milyen lázadásról beszélsz
9# igen de azért valószínű hogy vannak országok ahol ezzel nem foglalkoznak majd. Van ahol sokan kis faluban laknak a semmi közepén például. Orvost se láttak még
10# megnézted a virus túlélési esélyét?
11# oda be se engednek nemhogy farmot vegyél és szabadon gazdálkodj. Tudod te mi az a szabadság és a kőkeményy kommunizmus és ezek közti különbség?
12# utána nézek köszönöm.
16# én felpontoztam minden normális választ. Ennyit tudok tenni.
17# köszi
Csak Belaruszban sugárzás van, ott hiába termelsz a földből bármit is, Csernobil árnya ott van elég rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!