Mennyire veszélyes az élet nyugaton érdemes egyáltalán még kiköltözni?
Országonként és országrészenként is változó. Mindenhol lehet találni teljesen biztonságos és veszélyes környékeket egyaránt.
Én Svájcban járok a legtöbbet a francia részén a Genfi-tónál, az egy teljesen biztonságos környék.
5ös, ahogy Churchill mondta, azt a statisztikát hisszük el amit magunk hamisítunk.
Kérdező, én Angliában járok egyetemre, egy Debrecen méretű városban. Az angol lakótársaim mondták hogy sötétedés után egyedül ne menjek sehova, és ha éjszaka kopognak, ne nyissak ajtót.
Budapesten nőttem fel, ilyen problémám sose volt.
4es: ez többszörösen hamis állítás. Egy magyar kitelepülönek nem csak Favoriten a megfizethetö, egyrészt, mert azért olyan nagy különbségek albérletárakban nincsenek, másrészt mert nem csak szükös anyagi helyzetben lévök települnek ki.
És persze az is hülyeség, hogy a "migránsok" heti rendszerességgel lövöldöznének :D.
(Igen, rengeteg elsö, második, harmadik, stb. generációs bevándorló él Favoritenben, pl. török vendégmunkások és leszármazottaik, a délszláv háború menekültjei, stb. Gondolom rájuk vonatkozott a migránsozás. Holott ez a kifejezés leginkább a frissen kitelepültekre, pl. a szóban forgó magyarokra passzolna a leginkább. :D )
Mekkora baromság ez már, miért lenne veszélyes? :)
Ne a tévéhíradónak higgy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!