Miért nem rohanják le, vagy valahogy szüntetik meg a nyugati hatalmak Észak-Koreát?
Még jó, hogy a 39-esnek is 3 es fel pipaja van... es meg egyszer mondom, a "szerintem" szot hasznaltam, nem pedig az "azt hiszem"-et, semmifele hitrol nem volt szo.
A raketakiserleteket észak befejezte, mert befejeztettek vele. A masik kerdesbol, amit linkeltem, kiderul, hogy az atomraketaik nem valoszinu, hogy mukodokepesek. Vagyis, ugy tunik, nem kepesek mukodo atombombat eloallitani, se raketara se ledobhato verzioban. De ideirom mar, mert ugyis belekot, hogy SZERINTEM. C S E S Z D M E G .
Kulonben is, ha kamasz vagyok, az miert baj? Ez erdekel es kesz.
Kérdező, én értelek: a humanizmus, az emberszeretet beszél belőled.
Csak az a probléma, hogy a világ nagyhatalmait ez tényleg nem motiválja, mert vajmi kevés hasznot tudnának belőle húzni. Legfeljebb a saját gazdaságuknak tudnák így megnyerni azt a kb. 20 millió Észak-koreai embert fogyasztónak.
"Kulonben is, ha kamasz vagyok, az miert baj?"
Nem baj, csak akkor megmagyarázza, hogy miért állsz ilyen lelkesen, ámbátor igen naivan és butuskán a témához.
És erre az a megoldás, hogy a kamaszokba rugjunk bele és figurázzuk ki. Ja és ha ezt szóvá teszi, akkor az rögtön hiszti.
Érdekes, mások tudtak normális válaszokat is adni.
Nekik köszi, az eszembe se jutott, hogy akár Kina is rendre utasithatná őket.
Ami azt illeti ha jól látom hárman is helyre tettünk csak te azt hiszed mind egy ember volt a pipák száma alapján...
Tudod kezdetnek hidd el, hogy van atomfegyvere Észak-Koreának, ne írj oltan butaságot, hogy szerinted nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!