Miért nem rohanják le, vagy valahogy szüntetik meg a nyugati hatalmak Észak-Koreát?
28-as: hát ez is megérne egy "vitát", de ugye itt most nem ez az eredeti téma.
(Amúgy hány éves Putyin? Nem mai csóka már, és nem örökéletű. Várjuk ki, mi lesz most Oroszországban, eléggé meg van kavarva az a bizonyos, még akár jól is végződhet.)
Nem, én azt írtam, hogy szerintem. Benne van ez a szó, keresd vissza. Ami igy kezdődik, az vélemény.
A többit te költötted bele, és vitted tovább, jól ócsárolva egyet.
Elég konkrétan így hangzott: "Szerintem a Kiméknek nincs atombombájuk, és addig oké, hogy nagy a hadsereg, de elavult. Egy villámháborúval meg lehetne oldani."
Na ebből vezetted te azt le, hogy hülyének nézem a titkosszolgálatokat meg a fizikusokat és elemzőket.
Nem írtam ilyet.
Azt írtam, hogy szerintem.
S.arjál sünt.
Látom a kérdezőnek nem esik le, hogy több válaszoló is akad itt "három és fél pipával", mondjuk annak, akinek hit kérdése, hogy van-e atombombája Észak-Koreának vagy sem, ott ezen meg sem lepődők.
Most amúgy gondoltam rá, hogy írok arról, hogy ma már egyáltalán nem repülőről "ledobható" a klasszik atombomba mert a kérdező úgy látszik az 50-es években ragadt a rakéták és atomtengeralattjárók előtt, de minek, annyira alapvető ismeretek hiányoznak nála.
Vagy troll, ahogy írták is, vagy és ez is elképzelhető egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!