Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem rohanják le, vagy...

Miért nem rohanják le, vagy valahogy szüntetik meg a nyugati hatalmak Észak-Koreát?

Figyelt kérdés
Olyan szintű agymosás megy ott, időnként éhínségek, rossz eü, rossz minden, áramszünetek, szóval egyszerűen szörnyű, miközben egy túlsúlyos óriásbébi a főnök. Miért nem rohanják le és törlik el a f.rancba ezt a rezsimet? Az embereknek is jobb lenne.

2021. febr. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

28-as: hát ez is megérne egy "vitát", de ugye itt most nem ez az eredeti téma.

(Amúgy hány éves Putyin? Nem mai csóka már, és nem örökéletű. Várjuk ki, mi lesz most Oroszországban, eléggé meg van kavarva az a bizonyos, még akár jól is végződhet.)

2021. febr. 2. 19:12
 32/54 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen nyilvánvaló, hogy Orbán Putyin kottájából játszik, lásd SZFE, CEU ügyek, civil szervezetek vegzálása. Ez egy kimondatlan paktum, vagy Orbán saját meggyőzödésből csinálja azt, amit, vagy Putyin zsarolja őt valamivel, sakkban tartja.
2021. febr. 2. 19:13
 33/54 A kérdező kommentje:

Nem, én azt írtam, hogy szerintem. Benne van ez a szó, keresd vissza. Ami igy kezdődik, az vélemény.

A többit te költötted bele, és vitted tovább, jól ócsárolva egyet.

2021. febr. 2. 19:13
 34/54 A kérdező kommentje:

Elég konkrétan így hangzott: "Szerintem a Kiméknek nincs atombombájuk, és addig oké, hogy nagy a hadsereg, de elavult. Egy villámháborúval meg lehetne oldani."

Na ebből vezetted te azt le, hogy hülyének nézem a titkosszolgálatokat meg a fizikusokat és elemzőket.

Nem írtam ilyet.

Azt írtam, hogy szerintem.

S.arjál sünt.

2021. febr. 2. 19:14
 35/54 A kérdező kommentje:
32: sose gondoltam úgy Ov-re, hogy mindezt saját kútfőből kigondolva viszi véghez. Szerintem (figyelsz, 8-as? SZERINTEM) is zsarolják, de azért annyira nehezére se esik kavarni a kaksit, mert ha jól viselkedik, ő is előnyösen jön ki belőle anyagilag. Ezek eltakarítva csak akkor lehetnek, ha olyan ember váltaná, aki felé nincs zsarolható anyag.
2021. febr. 2. 19:17
 36/54 anonim ***** válasza:
57%
Hagyjátok trollkodni egyedül, jól van saját magával, az alternatív elméleteivel.... :-))))))
2021. febr. 2. 19:18
 37/54 A kérdező kommentje:
Itt kb te trollkodtál és kapaszkodtál bele egy gondolatba. Teljesen jól beszélgetünk, amikor csendben vagy és nem kötekedsz.
2021. febr. 2. 19:19
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
32: Mindig a magyarokat és lengyeleket hozzák fel negatív példaként, szerintem nem véletlen, közel vannak területileg az orosz medvéhez, és nem akarnak egy Ukrajna 2.0-át megkockáztatni, ezért inkább lefeküdnek Putyinnak.
2021. febr. 2. 19:20
 39/54 anonim ***** válasza:
86%

Látom a kérdezőnek nem esik le, hogy több válaszoló is akad itt "három és fél pipával", mondjuk annak, akinek hit kérdése, hogy van-e atombombája Észak-Koreának vagy sem, ott ezen meg sem lepődők.

Most amúgy gondoltam rá, hogy írok arról, hogy ma már egyáltalán nem repülőről "ledobható" a klasszik atombomba mert a kérdező úgy látszik az 50-es években ragadt a rakéták és atomtengeralattjárók előtt, de minek, annyira alapvető ismeretek hiányoznak nála.

Vagy troll, ahogy írták is, vagy és ez is elképzelhető egy kamasz.

2021. febr. 2. 20:34
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Koreának van néhány csúzlija atomrobbanófejjel
2021. febr. 2. 22:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!