A Biden pártiak miért nem tudják elviselni az igazságot?
A tényt, hogy csaltak.
Miért azt szajkózzák, hogy nincs bizonyíték, majd amikor valaki belinkel egy képet vagy videót a bizonyítékokról vagy csak elmondja, hogy mi az igazság, akkor gondolkodás nélkül lepontozzàk.
Az, hogy csaltak az tény, az a kérdés csak, hogy a Trumpnak van e bizonyítéka az összes csalásra.
Ha nincs akkor biden nyer.
De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték..
Ezen mit nem lehet felfogni?
Miért kell tagadni?
"Ha a Fidesz csal azt észreveszitek de ha az csal akinek éppen ti drukkoltok akkor azt nem is akarjátok észrevenni"
Félreértelmezed. A csalás vádját bizonyítani kell a bíróságon. Ha bizonyítják, akkor én pl. elfogadom, hogy csalás volt. Lássuk a bizonyítékokat, amelyek megállnak a bíróságon.
Ezzel szemben pl. a kérdezőnek itt már többször fel lett téve a kérdés, hogy elfogadja-e, ha a bíróság kimondja, hogy nem volt csalás, amire soha nem jött válasz, amiből az követezik, hogy ő mindenképpen a csalásban fog hinni, akármit mond ki a bíróság.
Vagyis a valóság éppen fordítva van, ahogy látod. Akik a csalásban hisznek, azok nem akarnak potenciálisan szembenézni azzal, hogy nem volt csalás. Ők mindenképpen ragaszkodnak a csaláshoz.
A másik oldal ezzel szemben azt mondja, hogy ha csalás volt, akkor bizonyítsák, vagyis elfogadja a csalás lehetőségét, amennyiben bizonyosságot nyer. Addig viszont csak egy bizonyítatlan állítás marad.
És igen ha egy korrekt , alapos, független vizsgálat után az jönne ki, hogy nem volt csalás és nyilvánosságra hozzák, hogy miért nem volt csalás akkor elismerném.
De a helyzet az, ha pl 3.000.000 szavazattal csaltak, de a Trumpnak csak 2.900.000-re van bizonyítéka és Trump győzelméhez 3.000.000 szavazat kell akkor a Trump ilyen úton nem tud nyerni még ha 2.900.000 szavazat el lett csalva és van rá bizonyíték.
Ez esetben mit mondanál?
Biden nyerne viszont bebizonyosodna, hogy 2.900.000 szavazat el lett csalva, mert a többi bizonyítékot nem fogadta el a bíróság vagy nem volt több bizonyíték.
"Félreértelmezed. A csalás vádját bizonyítani kell a bíróságon. Ha bizonyítják, akkor én pl. elfogadom, hogy csalás volt. Lássuk a bizonyítékokat, amelyek megállnak a bíróságon."
Ha ha ha. 2018-ban minden módon csalt a Fidesz ahogy csalni lehet. Ezen az nem változtat, hogy az ellenzék ezt nem volt képes bizonyítani a fidesz által leuralt rendszerben, ki látsz te a fenekedből egyáltalán? Az ellenzékiek ostobaságát bizonyítod ami ezennel precízen a fideszesekével egyenlő.
Eddig kb. 20 ügyet már visszadobtak, mint megalapozatlant, mert annyira komolytalan "bizonyítékokkal" próbáltak előállni.
Várjuk a további ügyeket, bizonyítékokat. Én amellett vagyok, hogy a bíróságon derüljön ki az igazság. Ha csaltak, akkor az, de az ilyen súlyos vádat bizonyítani kell megkérdőjelezhetetlen bizonyítékokkal.
Kérdező:
Szerintem minden értelmes ember tudja, hogy egy százmilliós volumenű választásban vannak csalások. Teljesen biztos vagyok benne, hogy kellően begőzölt demokrata és republikánus szimpatizánsok is követtek el választási csalást. Amikor ilyen kiderül, akkor érvénytelenítik is az abból származó szavazatokat.
De az egy sokkal merészebb állítás, hogy Bidenék egy nagy, kiépített, széleskörű, rendszerszintű csalással nyertek. Erre nincs bizonyíték. Sőt, nemcsak hogy nincs bizonyíték, a választási csalásokkal foglalkozó kormányzati szerv (Trump által kinevezett!) vezetője konkrétan azt is lenyilatkozta, hogy nem történt rendszerszintű csalás. Neki miért nem hiszel?
"De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték.."
- Már bocs, de ez vakhit. Ha valamire nincs elég bizonyíték (ahhoz, hogy az ember meggyőződjön róla), akkor arra a bíróság úgy tekint, hogy nem történt meg.
Mellesleg az amerikai bíróságok keményen dolgoznak a választási csalásos beadványokon, mert sok van belőlük. A többséget visszadobják, mert szimplán baromság. Képzeld el, hogy te vagy a bíró, és jön egy tízoldalas beadvány, hogy X állam Y megyéjében háromezerrel több levélszavazatot kapott Biden, mint kellett volna, szépen részletezve tíz oldalon át, hogy mely törvényi pontokra hivatkozva kérik ezen szavazatok levonását Bidentől, hogy kik voltak az adott megye választási bizottságában, hogy kik voltak a pártok megfigyelői, stb., szóval oldalakon át jogi cafrangok. De a csalásra vonatkozó rész úgy kezdődik, hogy "Valakitől azt hallottam, hogy..." A bíró ezt visszadobja, még akkor is, ha történetesen republikánus szavazó, mert ezzel nem lehet mit kezdeni, akkora baromság. És a legtöbb mostani bírósági megkeresés ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!