Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Biden pártiak miért nem...

A Biden pártiak miért nem tudják elviselni az igazságot?

Figyelt kérdés

A tényt, hogy csaltak.

Miért azt szajkózzák, hogy nincs bizonyíték, majd amikor valaki belinkel egy képet vagy videót a bizonyítékokról vagy csak elmondja, hogy mi az igazság, akkor gondolkodás nélkül lepontozzàk.

Az, hogy csaltak az tény, az a kérdés csak, hogy a Trumpnak van e bizonyítéka az összes csalásra.

Ha nincs akkor biden nyer.

De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték..

Ezen mit nem lehet felfogni?

Miért kell tagadni?

2020. nov. 13. 10:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/172 anonim ***** válasza:
92%

"Lehet, hogy Januarban nem o lesz ideiglenesen, de, hogy vissza veszi a hatalmat az biztos!!!"

És ha mégsem, azért természetesen a "háttérhatalom" lesz a hibás, ugye? Nem azért lesz, mert hamisan állították, hogy csalás volt.

2020. nov. 15. 07:00
 32/172 A kérdező kommentje:

Nezd az ugynek meg nincsen vege, de ti itt szajkozzatok, hogy nincs bizonyitek stb..

Olyan linket masoltok ide ami a ti igazatokat tamasztja ala.

Meg szerencse, hogy Trump meg ugy is lehet elnok, ha veszit a birosagon, csak errol kevesen tudnak.

Idovel ugy is kiderul majd.

Ha viszont megis Trump lesz az elnok akkor meg majd ti kialtjatok majd, hogy csalas volt..

Will see..

2020. nov. 15. 12:30
 33/172 anonim ***** válasza:
5%
A legarulkodobb a cenzura mindenek felett. Ha nem csaltam vizsgaljanak szet minden szinten, ez az erdekem! Ha csaltam akkor meg az, hogy cenzurazzak minden letezo felmerulo visszassagrol szolo hirt es akadalyozzam a vizsgalodast.
2020. nov. 15. 13:19
 34/172 anonim ***** válasza:
94%

"Meg szerencse, hogy Trump meg ugy is lehet elnok, ha veszit a birosagon, csak errol kevesen tudnak."

Szerencsére te itt vagy nekünk, hogy felvilágosíts.

Megosztanád hogyan lesz Trump úgy elnök, ha veszít a bíróságon? Tényleg kíváncsi vagyok. Magamtól csak valami puccsra gondolnék, de felteszem te valami rafináltabb megoldásra gondolsz.

2020. nov. 15. 13:21
 35/172 anonim ***** válasza:
53%
Ez engem is érdekelne, hogy akkor hogyan lesz elnök
2020. nov. 15. 13:43
 36/172 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy egyszerűen nem adja át a helyét mert nem ért egyet az eredménnyel.

Ezek után az a szabály, hogy tőrlik az összes szavazatot és a parlament fog dönteni arról, hogy ki lesz a president.

50 állam szavazhat.

Minden állam egy szavazatot ér.

Az 50 államból 37 Republikánus..

2020. nov. 15. 17:37
 37/172 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mi a forrása? Hol olvastad ezt?
2020. nov. 15. 17:39
 38/172 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy baromság... Olyan nincs, hogy nem adja át a helyét... januártól elveszti elnöki pozícióját, és ha nem megy, kidobják a fehér házból, mint macskát sz.rni.
2020. nov. 15. 17:54
 39/172 anonim ***** válasza:
94%
ne etessétek a trollt.
2020. nov. 15. 18:02
 40/172 A kérdező kommentje:

Rendben, majd meglátjuk.

Nem akarlak meggyőzni.

Nekem úgy sem hiszel csak a médiának.

2020. nov. 15. 18:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!