Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Biden pártiak miért nem...

A Biden pártiak miért nem tudják elviselni az igazságot?

Figyelt kérdés

A tényt, hogy csaltak.

Miért azt szajkózzák, hogy nincs bizonyíték, majd amikor valaki belinkel egy képet vagy videót a bizonyítékokról vagy csak elmondja, hogy mi az igazság, akkor gondolkodás nélkül lepontozzàk.

Az, hogy csaltak az tény, az a kérdés csak, hogy a Trumpnak van e bizonyítéka az összes csalásra.

Ha nincs akkor biden nyer.

De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték..

Ezen mit nem lehet felfogni?

Miért kell tagadni?

2020. nov. 13. 10:38
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/172 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Honnan tudod?

Ott voltál a tárgyaláson?

Vagy csak valakitől hallottad?

Vagy egy demokrata oldalon olvastad?

2020. nov. 18. 14:12
 82/172 A kérdező kommentje:

[link]

Akkor nekem meg ez az igazság.

2020. nov. 18. 14:23
 83/172 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz angolul olvasni, akkor az angol nyelvű sajtóban részletesen tudósítanak az egyes perek állásáról mindenféle irányultságú lapban, úgyhogy magad is meggyőződhetsz arról, hogyan állnak.
2020. nov. 18. 14:35
 84/172 anonim ***** válasza:
94%

#81: Nyilván személyesen semmit nem tapasztaltam. Ahogy személyesen te például azt se tapasztaltad, hogy Donald Trump és Joe Biden léteznek, csak láttál a tévében/interneten stb. videókat, képeket, és ezek a nevek voltak odaírva, esetleg hallottál róluk valakitől.

Hogy a bírósági megkeresések javarészt baromságok, azt még a média republikánus része is lehozza. Amit politikai elfogultságtól függetlenül mindenki leír kb. ugyanúgy, azt én hajlamos vagyok elhinni. (Csak tapasztalás útján azt se szabadna elhinnünk, hogy az USA-ban elnökválasztás volt, de hát mivel minden sajtótermék leírja ezt, mégis elhisszük). Példaként keress rá a Jerome Marcus, Judge Paul S. Diamond nevekre, esetleg vote, court stb. szavakat melléírva. Bármilyen hírforrás, ami erről beszámol (legyen az piros vagy kék elhajlású, még Fox-ot is találtam, pedig ők nyilván Trumpnak drukkoltak) leír egy egészen szürreális esetet arról, hogy milyen vád alapján próbálták a szavazatszámlálást leállítani a trumpista ügyvédek (és hogy ez a vád egyetlen bírói kérdést sem bírt ki, azonnal összeomlott).

[Dióhéjban. A következő párbeszédet képzeljük el (nyilván egy bírósági beadvány formájában ez hosszabb):

- Bíró úr, kérjük, állítsa le a szavazatszámlálást, mert nincsenek ott republikánus megfigyelők!

- Miért? Nincsenek ott republikánus megfigyelők?

- De, vannak.]

2020. nov. 18. 15:31
 85/172 A kérdező kommentje:

Akkor bemásolok én is pár forrást.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. nov. 18. 19:36
 86/172 A kérdező kommentje:
2020. nov. 18. 19:57
 87/172 A kérdező kommentje:
2020. nov. 18. 20:00
 88/172 anonim ***** válasza:
100%

Állítások természetesen vannak, az a kérdés, hogy ezekből mi áll meg a bíróság előtt.

Ezért mondtuk, hogy olvasgass, hogy az eddigi beadványok mennyire voltak komolyan vehetőek.

De ne zárjuk ki, hogy lesz komolyabb is. Meglátjuk.

2020. nov. 18. 20:32
 89/172 anonim ***** válasza:
68%

#85, #86, #87: Szerintem fontos lenne, hogy megtanuljunk különbséget tenni a pletykák és a valódi hírek között. Az internetes korban valósággal eláraszt minket az információ, ám ennek jelentős része badarság. Tény: sajnos vannak emberek, akik a saját politikai haszonszerzésük céljából nem röstellnek előállítani hamis hírt.

Bizonyára te is emlékszel, hogy egy pár napja bejárta az internetet az a videó, amiben Biden elismeri, hogy kiépítették a legnagyobb csalási szervezetet. A google-lel körülbelül 20 másodperc alatt lehetett megtalálni azt a Biden beszédet, amiből a videó ki lett vágva. (Ahol a szövegkörnyezetből, a megelőző és a következő mondatokból világos, hogy a csalási szervezet nem csalást csinál, hanem ott jelenthetsz be visszaéléseket, ergo éppen a csalás ellen van. Mint ahogyan az árvízvédelem, a katasztrófavédelem sem az árvizet, a katasztrófát védik, hanem az embereket az árvíztől, a katasztrófától.)

Persze felmerül a következő kérdés. Ha az interneten 100 helyen megtalálom a videót, amiben Biden elmondja, hogy csalási szervezetet hoztak létre, és ezzel beismeri, hogy elcsalták a választást; de 100 helyen megtalálom a hosszabb beszédet is, amiből világos, hogy csalás ellen dolgozó szervezetről van szó, akkor honnan tudom, hogy melyik volt előbb, és melyik csak manipuláció (hiszen lehet az előbbi egy trumpisták által megvágott videó, és lehet utóbbi egy bidenisták által hozzátoldott rész). És akkor itt jön a képbe a józan ész (common sense, ahogy az angol mondja). Ha egy párt kiépítene egy óriási csalógépezetet, akkor mennyire valószínű, hogy a párt elnökjelöltje másfél héttel a választás előtt egyáltalán beszélne erről? Ráadásul úgy, hogy tudja, hogy veszik (a felvétel jelentős részében a kamerába néz). Semennyire, ilyen szimplán nem történik. Innen lehet tudni, hogy a videó trumpista olvasata a hamisítvány.

Aki ezt a vágást csinálta, az egyszerűen be akart csapni embereket. Az, hogy futótűzként terjedt el a Trump-drukkerek körében, elég tragikus következtetéseket enged levonni. Mert akik ezt megosztották, azokból *vagy* teljesen hiányzik a kritikai gondolkodás (ha én látok az interneten egy erőteljes állítást, azért utánajárok, mielőtt elkezdem hinteni az igét), és az égvilágon minden moslékot megesznek, amit a kedvenc pártjuk kampánycsapata önt eléjük, *vagy* (pici utánajárással, józan ésszel végiggondolva) pontosan tudták, hogy a videó hamisítvány, de úgy gondolták, félrevezetésnek jó lesz. Ergo vagy ostobák, vagy csalók.

Persze a hamisítás gyorsan lelepleződött, de akik tiszta szívvel hitték, hogy Biden csalt, azok tiszta szívvel hiszik ezután is. Fel sem merül bennük, hogy ugyanaz a stáb mondja, hogy Biden csalt, akik ezt a videót is összevágták, és talán az alaptézist (hogy Biden csalt) is meg kellene kérdőjelezni. És jönnek az újabb videók, az újabb én így hallottam, én úgy hallottam sztorik.

Még egy kérdés a végére: te láthatóan őszintén hiszed, hogy a demokraták csaltak, ilyen-olyan eszközökkel manipulálták a választást. Arra van magyarázatod, hogy a szenátusi és a képviselőházi választáson (melyek most egyszerre történtek az elnökválasztással) miért szerepeltek jól a republikánusok? Ha a demokratáknak van egy jó nagy csalási gépezete, akkor azt miért nem használták a kongresszusi szavazólapok esetében? Nehogy azt mondd, hogy az túl feltűnő lenne, így is a fél internet a demokraták csalásairól vitatkozik (volt, nem volt, hogy volt, hogy nem volt), tehát szemmel láthatóan titokban tartani így sem sikerült. És ha már így is eljutott mindenkihez a hír, miért voltak olyan visszafogottak a csalás szervezői, hogy csak szegény Donaldot akarták megfúrni?

2020. nov. 19. 08:42
 90/172 A kérdező kommentje:

89-es.

Van igazság abban amit mondasz, nagyon sok kamu megy az interneten és ezek teljesen egymásnak ellentmondó hírek.

A belinkelt információk között (az első)

Egy Magyar ügyvéd aki a Trump-ot fogja védeni a bíróságon .

Erre persze mondhatod, hogy persze, hogy azt mondja, hogy csaltak és rengeteg bizonyítékuk van a demokratàk ellen, de gondolod, hogy ennyire lejáratná magát ez az ügyvéd, ha tudná, hogy ez az egész egy üres lufi?

A Biden csalási szervezete.

Igen valóban ki lett vágva az a rész ami félrevezető.

Olyan mintha azt mondaná, hogy csalási szervezetet hoztak létre.

Mint ahogy én is sok más ember is azt gondolta, hogy ezt véletlenül mondta mivel demens.

Nem gondoltam azt egy percig sem, hogy tudatosan ezt akarta mondani a stúdióban , de nem ez volt az első eset, hogy hülyeséget mondott a nyilvánosság előtt.

Ezek az időskori demenciájából adódóan jönnek.

Van mikor tiszta van mikor elmentek otthonról.

Ezért mindenki tudja, hogy ő csak egy báb.

Kamala Harris-nek nem lett volna esélye, ezért rakták oda, az “aranyos kis öreg, ártatlan bácsikát”.

Kamala Harris aki egyébként legálissá akarja tenni a prostituciot és a child abuse (gyerekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményeknél lejjebb akarja vinni a korhatárt.

Tehát, ha megerőszakoltak egy gyereket akkor a törvény nem fogja védeni a gyereket.

Ebből látható, hogy a saját malmukra akarják hajtani a vizet.

Rákereshetsz pl John Podestára aki gyerekeket erőszakolt, kínzott, ölt meg.

Ő Obama csapatában volt ami = Clintonal = a mostani demokrata párttal.

Amúgy Hillary Clinton miért akarta szét verni a szerverét és miért csinált tüzet a házában anno, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat?

Hiszen ők becsületesek és nincsen takargatni valójuk.

Az utolsó kérdésedre nem tudom a választ mivel nem voltam ott.

Azért ha csalás volt így sem szűkölködtek a csalásban.

Hogy a szenátusi választásokon miért nem csaltak annyit erről jobb ha Bident és csapatát kérdezed meg.

Németországban már lefoglalták a szervert amit katonák őriznek úgyhogy ki fog derülni az igazság.

Nekem is van egy kérdésem.

Ha ennyire sokan szavaztak Bidenre, akkor miért van az, hogy több millió ember ment ki az utcára békésen Trump sapkában és pólóban kifejezvén, hogy ők még mindig Trump mellett vannak és bíznak benne.

És miért éget a demokratáknak egy csoportja amerikai zászlókat és miért támadnak rá a Trump táborra?

Talán valaki fizet nekik, hogy csinálják ezt?

Szintén az egyik linkben amit bemásoltam Arizónàban több km-en keresztül vannak a Trump szimpatizánsok a biden szimpatizánsok meg sehol vagy mikor megjelennek egy kisebb csoporttal akkor agresszíven lépnek fel , de jóval kevesebben vannak az utcán, mint a Trump hívők.

Akkor hogy lehet, hogy Biden nyert??

Higgy a szemednek!!!

Ja és a Facebook miért nem engedte, hogy egy srác élőben mutassa meg, hogy mennyi Trump szimpatizáns van az utcán a Biden szimpatizánsokkal szemben???

Facebook, Google , BBC , CNN ezek mind benne vannak és a demokratákat támogatják pontosan azért mert tudják, hogyha kiderül az igazság akkor ők is nagyot fognak bukni.

Amúgy semmi gond azzal, hogy nem értünk egyet, kifejezetten tetszik az a stílus ahogy írsz.

Lám így is lehet “vitatkozni”.

2020. nov. 19. 11:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!