A Biden pártiak miért nem tudják elviselni az igazságot?
A tényt, hogy csaltak.
Miért azt szajkózzák, hogy nincs bizonyíték, majd amikor valaki belinkel egy képet vagy videót a bizonyítékokról vagy csak elmondja, hogy mi az igazság, akkor gondolkodás nélkül lepontozzàk.
Az, hogy csaltak az tény, az a kérdés csak, hogy a Trumpnak van e bizonyítéka az összes csalásra.
Ha nincs akkor biden nyer.
De attól még csalt, csak nem volt elég bizonyíték..
Ezen mit nem lehet felfogni?
Miért kell tagadni?
Erről pl tudott valaki?
Csak mert a média erről sem szólt egy szót sem.
Ott van a fehér ház hivatalos honlapján.
A CNN nem mondta be akkor biztos ez is hazugság nem igaz ?
TÖRTÉNELMI HÍR:
Trump létrehozza a Köztársaságot! Az 1776-os eredeti alkotmány elvei szerinti működés visszaállításával megszűnik az eddigi elnyomó rendszer. Ő már nem az USA Inc. elnöke, hanem a saját honlapján is átírta a megjelölését "elnökjelöltre". (értsd: a Köztársaság elnöke!) Megkezdte a kormányalapítást, csakhogy nem a Mélyállam szabályai szerint! 120 napon belül feláll az új testület! Az mikor is lesz? Március!
nem, mivel az súlyos testi sértés, maradandó testi fogyatékkal súllyosbítva, úgy alapból kapsz 5 év letöltendőt, de sajnos ez engem akkor már nem boldogít
miért vagy ennyire ideges? verd ki, egyél csokit
Ja 60-as te vagy az aki fordítva ül a lovon.
Leszarom a magyar politikát, mind a két oldal korrupt.
Téged viszont valami trauma ért a fidesz kormányzása alatt amit nem tudsz feldolgozni.
Ezért ne engem okolj.
62-es
Nem vagyok ideges, rajtad nevetek 😃
"Bizonyítsd be, hogy Biden és pártja nem csalt."
Bizonyítani a vádat szokást. Én elfogadom, ha a bíróság azt fogja mondani, hogy Bidenék csaltak. Te el fogod fogadni, ha azt mondja ki, hogy nem csaltak?
#67 nem volt csalás, ezt csak Trump állítja
ránk ne kend már
68 a szarral dobálózás sem azt mutatja, h te nyugodt vagy.
69-es ki keni rád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!