Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha nem lenne rasszizmus a...

Ha nem lenne rasszizmus a cigányok, feketék is olyan jómódban élnének az EU-ban, mint az európaiak és az afroamerikaiak átlagjövedelme sem lenne kisebb, mint az európai, ázsiai származású amerikaiaké?

Figyelt kérdés

Mikorra válhat valóra a felzárkóztatás?

Még nagyobbak a különbségek, szegénységi problémák, ha elhagyjuk Európát vagy az USA-t. Franciaországban, Belgiumban az átlagjövedelem közel százszor akkora, mint ez egykori gyarmataikon, Nigerben, Csádban, Közép-Afrikában, Burundiban, Kongóban és az amerikai átlagjövedelem is kb. százszorosa a közeli, egykor amerikai megszállás alatt álló, Washingtonból igazgatott Haiti jövedelmének.

2020. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
0%

48-as ezt nem mondtam hogy csak ők helikopterek nem kell bele magyarázni hülyeségeket abba amit mondtam ezt 49-nek is üzenem! Nem tom hol éltek de ki fizetne ilyenért bárki barkinek is?! 😓 49 azzonal kiszúrod vagyis inkabb bele magyarazol dolgokat elég jo a képzelőerőd...

50-es a rasszizmus sokszor ugy alakult ki hogy minden előzmény nélkül csak azért mert ő más országból való más a vallása más a bőrszíne... amugy nem tom ha meg van a töris érettségi akkor a középkorban el kell hogy jussál a városiasodás tételéhez ami kb arról szól hogy a magyar jobbágyok szépen el mentek a városokba azt senki nem volt ki művelje a földet... érdekes módon ekkor a cigányok és egyéb bevándorlók át vették a helyüket!

De látom itt szélsőséges emberek vannak mit is lehetne várni amikor előkerül a cigány téma… 😅😂

Abban igazat adok hogy az ilyen alkalmatlan szülőktől el kell venni a gyereket mert a gyerek ezt fogja látni és majd csinálni de konkrétan sokatok csak azt hangoztatja hogy benne van a génjeikbe meg sosem fognak be illeszkedni holott a kisebb nagyobb rétegek már beilleszkedett... ha tetszik ha nem…

Meg visszaterve töris tétel... a legtöbb cigány bevándorló zenész volt meg iparos… bádogos Fazekas Kovács Patkós Lovász...

De ne essen félre most a kisebb nagyobb rétege már nem ilyen meg értem hogy előítéletek igazi tudnak lenni de tovább kell látni mert sok a kivétel és a szórás! Ha ezt nem tudjátok megtenni akkor nem vagytok többek beszűkült embereknél akik csak a gyűlöletet ismerik bizonyos népcsoportokkal szembe...

Ugy gondolom magát az adott személyt kell elítélni valamint ha még a 60-70%-a rossz akkor is ott van még a 30-40%-a tudni kell meglátni mert külföldön a magyarokat is ennyire megvetik... 😓 és kb ugyan ugy általánosítanak...

2020. jún. 24. 10:42
 52/57 anonim ***** válasza:
0%
Meg had ne mondjam kb 2+ millió van jelenleg külföldön és egyre többen mennek ki... örökre
2020. jún. 24. 10:44
 53/57 anonim ***** válasza:
92%

51: az áljogvédők által agyonsulykolt "előítéletek" kőkemény (negatív) élettapasztalatokon alapulnak. Azaz tényeken. Amiket az ember továbbad a gyerekeinek, unokáinak. Abszolút jogosan. Ahogy továbbadjuk a főzés tudományát, vagy a barkácsolást, kertészkedést, stb. stb. Apáról fiúra, fiúról unokára...

A világon mindenütt!!!

2020. jún. 24. 11:01
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

A romák előítélete tapasztalaton alapul mert tényleg ilyen a többsége és nem azért mert kiközösítik hanem azért mert nem szívesen találkozol ilyen emberrel

Attól függetlenül,hogy nyílván vannak normálisak viszont az a kemény,hogy az intelligens roma barátaim olyan durva dolgokat mondanak a romák többségéről amit fehértől sose hallottam

Nézd jobb igazságszolgáltatás kéne és infrastruktúra,jobban támogatni az intelkigenseket és dolgosokat,a drogos agresszív idiótákat meg benyomni a sittre de ez ugye már munkát is igényelne a politikusaink részéről :D

Amúgy 600ezer magyar van külföldön,2 millió teljesen irreális mivel akkor 8 millióan se lennének Magyarországon

Mondjuk úgy lehet,hogy a határontúliakkal is

2020. jún. 24. 16:42
 55/57 anonim ***** válasza:

Nyilván a határon túliakat is beszámoltam minden joguk meg van hogy barmikor vissza jöjjenek mindenki az országban szívesen látná őket!

Igen utolso ezzel én is egyetértek van egy rétege ami olyan de te magad mondtad vannak normalisak is...

az utolso előtti... nos ha te apád tapasztalataival és annak Az apjának A tapasztalataival akarsz élni akkor ok... semmi áljogvédőT nem mondtam szovegertelmezes latszik hogy nulla! Többször is ki hangsúlyoztam hogy igen többségük olyan amilyen! De te erre nem reagálsz semmit csak a passziv agresszív kötekedés... hát igen van egy réteg az embereknek világszerte is akiknek hiába érvelsz... érveltem mondtam is nem az összes áldozat de mindegy

Hozzáteszem vidék nem egy várost jelent nálam hanem kb ilyen jó 3-4 megyét Dunántúl... mivel elég sokat járkálok különböző városokba ünnepekkor családi látogatás miatt szoval hallom mindig hogy mi hogyan van

2020. jún. 24. 17:28
 56/57 anonim ***** válasza:

Ezek a saját tapasztalataim mivel ebben a régióban a romák kb 90 százaléka ilyen

Figyu ha te kék vagy és barmikor mész le az utcara a drogosok és kéregetők és munkát szánt szándékkal kerülők kb 70 százaléka sárga akkor nyílván általánosítani fogsz

De erről felesleges bármit beszélni ameddig a kormányunkat sem érdekli semennyire

2020. jún. 24. 17:32
 57/57 anonim ***** válasza:

Amúgy a romák sokkal jobban lenézik a fehéreket

Csak azokat a fehéreket tisztelik akik bűnözők vagy hülyegyerekek

2020. jún. 24. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!