Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha nem lenne rasszizmus a...

Ha nem lenne rasszizmus a cigányok, feketék is olyan jómódban élnének az EU-ban, mint az európaiak és az afroamerikaiak átlagjövedelme sem lenne kisebb, mint az európai, ázsiai származású amerikaiaké?

Figyelt kérdés

Mikorra válhat valóra a felzárkóztatás?

Még nagyobbak a különbségek, szegénységi problémák, ha elhagyjuk Európát vagy az USA-t. Franciaországban, Belgiumban az átlagjövedelem közel százszor akkora, mint ez egykori gyarmataikon, Nigerben, Csádban, Közép-Afrikában, Burundiban, Kongóban és az amerikai átlagjövedelem is kb. százszorosa a közeli, egykor amerikai megszállás alatt álló, Washingtonból igazgatott Haiti jövedelmének.

2020. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
90%

A sz-r meghipózva is sz-r marad.

Ezzel mindent elmondtam.

2020. máj. 8. 18:54
 22/57 anonim ***** válasza:
0%

próbáld ki... persze ha lenne egy kis agyad akkor tudhatnád hogy nem marad az főleg nem hipó után... szépen átalakul nátrium hidroxiddá és egyéb anyagokká :S

tényleg próbáld ki utána mond! :D

2020. máj. 8. 21:41
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
ezzel csak annyit mondtál el hogy egy luzer rasszista gyökér vagy...
2020. máj. 8. 21:42
 24/57 anonim ***** válasza:
Tudtommal az afroamerikaiak nagy része igyekszik kitörni a nyomorból; elvileg rengeteg felsőfokú végzettséggel rendelkező, középosztálybeli van a négerek között is az USA-ban. Ugyanez érvényes jó néhány európai színesbőrű bevándorlóra is (pl. indiaiak, illetve nem minden afrikai egyforma).
2020. máj. 10. 23:18
 25/57 anonim ***** válasza:
95%

A romák olyan szinten vannak diszkriminálva,hogy lassan fél Magyarország roma származású kis túlzással...menj el Borsodba vagy Szabolcsba vagy Budapesten pár kerületbe.

A romák többsége azért van gyengébb anyagi helyzetben mivel azt a mintát látja a szüleitől,hogy drogozz,verekedj,ne dolgozz.Roma osztálytársaimnak mondtam,hogy apummal összevesztem kicsit erre az ő válaszuk az volt,hogy szóljak ha kell segítség mert összeverik a bandájukkal.

A magyarországi romák többsége sajnos drogfüggő/alkoholista mellé pedig szuperagresszív és nem tud egy európai társadalomba beilleszkedni.

Puzsérnak illetve az intelligens romáknak teljesen igazuk van abban,hogy úgy kéne kezdeni a felzárkóztatást,hogy elveszik a gyereket a drogos szülőktől és egy szerető,normális,oktatást támogató családba kerül ahol figyelnek rá.

Ameddig egy átlagos roma srác úgy nő fel,hogy a drogos,részeges szülei szószerint verik a nőket addig semmi változás nem lesz.

Mondjuk szerintem ez senkinek nem érdeke ezért sajnos a romák közül egyre többen lesznek a nem normálisak akik drogoznak,nem dolgoznak,verekednek és lesz egy Dél-Afrika 2.0 az országból...de ne legyen igazam...remélem pár év múlva már olyan politikai elit lesz amelyik odafigyel az ország valós problémáira mint pl romák közötti erőszak és drogozás visszaszorítása,oktatás és vidéki infrastruktúra fejlesztése

2020. jún. 23. 02:32
 26/57 anonim ***** válasza:
72%
Semmire nem megyünk azzal, ha a cigány purgyékat elvesszük a szüleiktől, mert a génjeikben van a bűnözés. A gyermekotthonokban is a cigányokkal van a legtöbb baj, még akkor is, ha csecsemő korukban kerültek be. Csak az apartheid a megoldás.
2020. jún. 23. 07:50
 27/57 anonim ***** válasza:
4%

Utolso akkor te sem láttál még intézetet? Ott farkas törvények vannak a nevelők meg kb kaksiznak a gyerekekre!

Valamint gének... nézz utána a génekben ilyen nincsen ez a hormonokban van benn mert ezt lássák… ezt tanítják nekik…

Utolso előtti! A cigányoknál sem a drog meg erőszak a fő attribútum…

Valószínűleg csak ezzel a réteggel találkoztál mert nagyon nagy a szórás! Kb annyira mint a magyar drogosok eroszktevok!

Egy átlagos roma srac átlagosan nő fel az meg a másik hogy a beás népcsoport az nem roma származású és semmi köze nincs a cigányokhoz! Általában ez az a réteg akikkel itt magyarban találkozol és általában ezek azok a zurosebb réteg 😓

2020. jún. 23. 18:55
 28/57 anonim ***** válasza:
91%
#27 Ezt speciel egy intézetben dolgozó nevelőnőtől tudom. A saját szememmel még nem láttam intézetet, de a hozzászólásodból kiderül, hogy te sem.
2020. jún. 23. 18:57
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
De láttam meg tapasztalatom is van másod kézből pl nagybátyám felesége intézetben nevelkedett szoval tudott mit mesélni hogY mind A fiukat mind a lányokat az erősebb elnyomja és már farkas törvények mennek ott a nevelők mert konkrétan csak a formai dolgokkal törődnek... a többségük nevelésre alkalmatlan...
2020. jún. 23. 19:22
 30/57 anonim ***** válasza:
#29 Pontosan emiatt szüntetik meg a nagy nevelőintézeteket és csinálnak kisebb "családokat".
2020. jún. 23. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!