Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha nem lenne rasszizmus a...

Ha nem lenne rasszizmus a cigányok, feketék is olyan jómódban élnének az EU-ban, mint az európaiak és az afroamerikaiak átlagjövedelme sem lenne kisebb, mint az európai, ázsiai származású amerikaiaké?

Figyelt kérdés

Mikorra válhat valóra a felzárkóztatás?

Még nagyobbak a különbségek, szegénységi problémák, ha elhagyjuk Európát vagy az USA-t. Franciaországban, Belgiumban az átlagjövedelem közel százszor akkora, mint ez egykori gyarmataikon, Nigerben, Csádban, Közép-Afrikában, Burundiban, Kongóban és az amerikai átlagjövedelem is kb. százszorosa a közeli, egykor amerikai megszállás alatt álló, Washingtonból igazgatott Haiti jövedelmének.

2020. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

40-es

MIT szolna az EU az ötletedhez?

Rasszista

2020. jún. 23. 23:06
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

41-es az EU-nál és a jelenlegi politikusainknál kirekesztőbb emberek kevesen vannak

Nyílván nekik érdekük,hogy minél több legyen az agresszív,agymosott,drogfüggő barom mert nekik ez olcsó szavazat

Bár továbbra is azt mondom,hogy pont ezek miatt a vezetők miatt EU egyre jobban veszti majd el a nemzetközi súlyát

Róma végnapjait éljük

2020. jún. 23. 23:15
 43/57 anonim ***** válasza:

na igen utolsó ezzel egyetértek.... de nem csak eu hanem az usa valamint egy pár fejlett ázsiai ország pl dél korea kina

hozzáteszem nem muszáj a gyereket verni rendes nevelés kell...

én kisgyerek koromban nagyon de nagyon rossz voltam mégsem lettem egyszer sem verve... és csodák csodája...! az emberek 95%-nál emberségesebb és normálisabb vagyok... jó iskoláim vannak és habár a járvány betett munka ügyben de szépen is keresek a végzettségemmel ":D

a kulcs a megfelelő kommunikáció és iránymutatás!

hozzáteszem láttam tapasztaltam magyar családoknál is ezt az alpári nevelést! sőt a nevelés teljes hiányát azaz nekik csak annyi elég volt hogy a gyerek járjon iskolába azt ennyi külsöségek legyenek rendben de a gyerek drogozik meg bajt kever meg olyan társaság közé kerül... a másik véglet meg hogy az alkesz apuka veri az anyát meg a gyereket is

le írom 100x ha kell nagy a szórás! :S mind magyar mind cigány mind beás! vannak problémák amik nem népcsoporti gyökerű hanem személyi

2020. jún. 24. 00:40
 44/57 anonim ***** válasza:

Szerintem agresszív függő állatokat mindenhol lehetne találni,a lényeg az iránymutatáson lenne és hogy olyan szülei legyenek egy gyereknek akiktől tud tanulni

Egyébként a külsőségekre adás eléggé elterjedt lett a nyugati világban

Verni ne verekedjenek,pont azt írtam :D

De egy atyai pofon nagyon jól tud jönni,én egyszer kaptam pofont miután lek..rváztam anyumat,azóta eszembe nem jutna,hogy tiszteletlen legyek egy nővel

Egyébként nagyon sok családban meg tesznek a gyerekre bár számomra az messze a legérthetetlenebb :D miért kell annyira a gyerek ha utána megy baj,hogy van...

2020. jún. 24. 01:04
 45/57 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne rasszizmus, még jobban le lennének szakadva, mert nem kapnának csak faji alapon annyi támogatást. (Ezt már egyszer beírtam, csak a nagy "demokraták" kitöröltették.)
2020. jún. 24. 07:59
 46/57 anonim ***** válasza:
45: no igen... "érdekes" módon a nagy liberális észosztók azt valahogy nem veszik észre, hogy a RENGETEG bőrszín alapú támogatás is maga a rasszizmus! :-DDD
2020. jún. 24. 09:49
 47/57 anonim ***** válasza:
7%

44-es látod ez a baj a fizikai erőszak miatt nem teszed meg azt amit nem pedig mert értelmesen meg tanítottak hogy ezt nem szabad! 😓😵🧐😬

45-ős ha nem lenne akkor alapból már 200-300 éve tudtak volna integrálódni… valamint hitler tanár ur Nem semmizte volna ki őket... és alapból nem élnének egy olyan életszínvonalt! Nézd tudom jól hogy most qurvára meg akarod mondani mert láttál egy pár cigányt azt azt hiszed te vagy a megmondó kapitány a south Park-ból De ez annál sokkal összetettebb és bonyolultabb… bele kell magad ásni az egész történelembe és kultúrába

Mind amit ma élünk át az azért van mert a vezetők tojtak a cigány problémára már 200 éve... és jelenleg azért ilyen szegény az ország mert a Kádár korban hatalmas kölcsönöket vett fel az ország amit hiába hogy mára már törlesztett akkor is a nulláról kezdte a 2000-es évek ben Arról ne is beszéljünk hogy az országba már a török óta nincs igazi összetartás csak Személyi gyors érdek kontaktok… valamint a politikusok mind a jobboldal mind a baloldal erre törekszik hogy az ő pártja legyen a Jani a király a pénzes...

Nyugi nyugaton is már elterjedt ez az ideológia!

2020. jún. 24. 10:01
 48/57 anonim ***** válasza:
91%

#47 Persze, mindenki hülye, csak a cigók meg a négerek helikopterek :) Ők annyira szeretnének beilleszkedni, de a gonosz rasszista fehérek már évszázadok óta nem hagyják sehol :)

Mennyit fizetnek ezekért a kommentekért?

2020. jún. 24. 10:04
 49/57 anonim ***** válasza:
92%
48: az ilyenek vagy elborult agyú küldetéstudatosak, vagy pedig felforgató "civil" szervezetek ügynökei (TASZ, stb.), akik pénzt kapnak a kféle fórumokon való észosztásért. Érzékenyítésnek hívják polkorrekt nyelven az ilyesfajta "népnevelést". Én azonnal kiszúrom az ilyeneket!
2020. jún. 24. 10:20
 50/57 anonim ***** válasza:
92%

Mert persze a rasszizmus úgy alakult ki, hogy a fehérek csakis a bőrszín alapján elkezdték a rossz hírt terjeszteni a feketékről/cigányokról/stb. - akik egészen addig a gazdaság húzóereje voltak, szorgalmuk messze földön híres volt, a becsületességről, szakértelmükről, csúcsteljesítményeikről nem is beszélve! Csak hát a fehérek gonoszsága miatt visszataszították őket oda, ahol ma vannak...

Csakis így történhetett! :-DDDDD

2020. jún. 24. 10:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!