Erdogan szerintetek is diktátor?
Figyelt kérdés
Szerintem dettó olyan, mint Putyin aki nem tetszik neki az eltűnik, öngyilkos lesz, baleset éri vagy megy sitre2019. aug. 5. 20:54
31/38 anonim válasza:
A Guardian egy fokkal jobb, ott legalább néha előfordulnak féligazságok is, nemcsak hazugságok. Egyébként mivel ezek a könyvek a már említett terrorszervezethez köthetők, teljesen jogos a megsemmisítésük.
32/38 anonim válasza:
"21:15: azt hiszem, ettől fogva én is mondhatom, hogy mentális problémákkal küszködőkkel nem vitatkozom."
Szerinted egy terrorszervezet irományaival mit kezdjenek te észlény? Nyissanak könyvtárat?
33/38 anonim válasza:
08:30: ami egyébként nem létezik, ugye. Az erdogani retorika baromi egyszerű: valakinek nem tetszik a rendszer? Az terrorista! Aki ezt a végtelenül primitív gülenista dumát beveszi, azzal nem lehet egyszerűen mit kezdeni. Őszintén szólva kételkedem, hogy van ilyen ember a világon. Tehát két eset lehetséges, és veled kapcsolatban már mindkettőt leírtam. Ugyanez vonatkozik a 38 %-osra is.
34/38 anonim válasza:
Te csak a fotelból okoskodsz, amúgy fogalmad sincs Törökországról. Azt böfögöd itt viasza amit a média eléd tesz. Ahogy mondtam én többször jártam ott mint ahány alsógatyád volt egész életedben. Beszéltem török emberekkel, és követem az eseményeket. Attól hogy Orbán vezéred a fantom Sorossal hadakozik Gülen szervezete még valós. Ha ezt nem fogod fel nem tudok mit tenni. Mozdulj ki mucsaröcsögéről, utazz el Törökországba és látni fogod.
35/38 anonim válasza:
14:13: tudod, kinek Orbán a vezére... Ezek szerint nem vagy fideszes? Azok szoktak Erdogan-hívek lenni. Egyre nagyobb rejtély vagy számomra.
36/38 anonim válasza:
14:13: egyébként nem tudom, ismered-e ezt a képet, te nagy világutazó:
Ezek a gyengéden férfias tekintetek...
38/38 anonim válasza:
"Ezek szerint nem vagy fideszes? Azok szoktak Erdogan-hívek lenni. Egyre nagyobb rejtély vagy számomra."
Jó hogy nem vagyok Fideszes. Ha rajtam múlna Orbán és a haverjai jó sokáig börtönben ülnének. A kettőnek egyébként semmi köze egymáshoz.
"egyébként nem tudom, ismered-e ezt a képet, te nagy világutazó2
Láttam már. Orbán találkozott Erdogannal. És? Mi ebben az érdekes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!