Ha Kim Jong Un Svájcban járt elitiskolába, akkor hogy nem tud angolul?
A videóban hallható, hogy mindent tolmácsolni kell neki pedig még én is nagyjából megértem a B1-es angolommal, amit Trump mond neki. Köztudott, hogy Svájcban taníttatták ki arra az esetre, hogy az apja halála után ő vegye át a hatalmat és gondolom adott lett volna minden pénz, hogy legalább angolul normálisan tanítsák meg. Egy ország vezetője, hogy nem tud még egy gyenge középszinten se angolul a mai világban?
Az mondjuk nem a nyelv hibája, sokkal inkább az iskoláé és a tied.
Azért Donald Trump nem az az ember, akihez úgy mész tárgyalni, hogy majd nagyjából megérted, főleg nem, hogy államok és emberek sorsáról tárgyaltok, nem pedig kosárlabdáról. Amúgy németül, angolul és franciául beszél.
"Egy ország vezetője, hogy nem tud még egy gyenge középszinten se angolul a mai világban?"
Minek is kellene pont angolul tudnia, mikor amerikai kormányok nem álltak szóba vele. Ázsiában különben is elsődlegesen egymás nyelveit tanulják, mint a koreai, kínai, japán és a többi.
#2: Hát akkor nem tudom te mit tanultál 9 évig, de hogy angolt biztosan nem azt tuti. :D
Ennyi idő alatt még tré angoltanárral is eljut odáig bárki, hogy konyhanyelven útba tudjon igazítani egy idegent, ha keres valamit.
Tud angolul, csak helyzeti előny, ha nem beszél.
Az egyenlőséget mutatja vele; majd akkor fog nyilvánosság előtt Trumppal Trump nyelvén beszélni, amikor Trump koreaiul beszél vele nyilvánosan.
Magánbeszélgetésen meg pont fordítva, a saját műveltebbségét tudja bizonyítani, ha angolul beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!