Miért ágálnak előszeretettel a Honvédség léte ellen, bizonygatván, hogy fölösleges és megrövidíti más tárcákat?
Az elejéről kimaradt:
Elsősorban kikötöm: nyilván mindenkinek joga van megszólalni egy ilyen nyílt fórumon, én szimplán a belső indíttatást nem tudom megérteni.
Szerintem nagyon minimális réteg mondja ezt, amit itt említettél kérdező. Azért mert neten pár hülyegyerek nagyon fújja a saját baromságát, még a többség nem így gondolkodik.
Persze ott a másik véglet, akik addig nem nyugodnának, amíg nem lesz 15 ezer tankunk, 3 ezer repülőnk meg fél millió, folyamatosan fegyverben álló katonánk.
Be kell lőni szépen a hadsereg fenntartására és modernizálására a GPD kb 3%-át, ez is hatalmasat lendítene a mostani helyzeten és a környék országai sem költenek többet a hadseregükre. Ráadásul a NATO követelményeknek is megfelelnénk egyszer végre valahára.
Ha egy országnak sincs hadserege, akkor nekünk se kell. Háborúkat pedig nem akarunk, tehát a hadsereg felesleges.
Vagyis a hadseregek szükségessége önmaguk létéből adódik. Szüntessék meg őket mindenhol.
" Szüntessék meg őket mindenhol."
Amint sikerült elmagyaráznod mindenkinek, megszüntetjük, csak az a helyzet, hogy jelenleg minden olyan országnak van saját hadereje, ami nem 3 szántónyi területből áll.
"Miért ágálnak előszeretettel a Honvédség léte ellen?"
Mert a stressz népbetegség és agyi oxigénhiányt okoz.
Nagykönyv szerint egy sikeres támadáshoz háromszoros túlerő kell. Ez a szomszédaink közül csak egynek vagy kettőnek lehet meg és az egyik épp a saját két megyéjével háborúzik (ráadásul sikertelenül), tehát a szomszédaink zöme ellen elvileg elég a Honvédség. (és a NATO-t most nem vettem figyelembe)
"Amint sikerült elmagyaráznod mindenkinek, megszüntetjük, csak az a helyzet, hogy jelenleg minden olyan országnak van saját hadereje, ami nem 3 szántónyi területből áll."
Ezt mondom én is. A hadseregek szükségessége önmaguk létéből adódik. Amíg valahol van hadsereg, addig sajnos szükség lesz rá máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!