Iszlám Állam, Magyarország ellen?
1: Ha feltűnt volna, már háború van, csak nem itt. Szíriában egyre kevesebb területet uralnak. Ezzel el is jutunk a 2-eshez: nem fogják elfoglalni Mo-t ( meg Észak-Afrikát, Spanyolországot, de még a Közel-Keletet sem ).
3: Mo nm elsődleges célpont. Így is utáljuk a menekülteket, kevés a muzulmán, kevés a bevándorló, kevés a pénz és kicsi a befolyása a világ politikába ( közel a 0 ). Ha majd az összes európai nagyvárosban robbantottak, akkor kezdhetünk aggódni. De Londob, Amszterdam, Berlin hamarabb lesz célpont, mint bármely magyar város.
4: hogyan akarod eltörölni a vallásokat? Hogyan akarsz rávenni teszem azt engem, mint keresztény embert rávenni, hogy amiben eddig hittem és amit eddig ünnepeltem ( húsvét, karácsony, pünkösd, stb. ), azt dobjam el?
Egyébként a kommunisták megpróbálták, nekik sem sikerült. Vallások mindig is voltak és ( sajnos-nem sajnos, ezt te döntöd el ) mindig is lesznek.
Ha terrortámadást hajtanak végre, akkor ugyanez lesz, mint Belgiumban. Sírás-rívás, megerősített titkosszolgálatok, rettegés.
Háború nem lesz egy terrortámadásból, ki ellen, mi ellen?
Az ISIS háborúzik a nyugat ellen már egy ideje, de szerencsére ütőerejük még nem alkalmas szervezett csapásokra, "csak" elszigetelt terrorcselekményekre, ráadásul Szíria-szerte is szorulnak vissza.
A vallásokat pedig nem lehet eltörölni, legfeljebb betiltani, és akkor gyakorlói illegalitásba vonulnak, mint számos országban teszik ezt manapság.
Hát sajnos az utolsónak, igaza van :D
Nyikhaj egy európa vagyunk. erőszakolják a nőket, amiért nekünk fejüket kéne hogy vegyük, de neeeeem, mi csak fülünket farkunkat behúzva, várjuk a végét. Gratulálok B*sszameg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!