Elárulná valaki, hogy miért kell magyar katonákat küldenünk iszlamisták ellen?
1.Ezt honnan hallottad?
2. Tény-e vagy csak fikció? - mint ahogy a kormány felvet dolgokat, bedobja a közösbe és kivárja, hogy mit szól a nép, egy csomó mindennel így voltak, pl a dugódíjjal is.
3. Alig vannak magyar katonák. Fölöslegesen kitenni őket veszélynek őrültség. És felelőtlen vágóhídra küldés, arra lenne jó, hogy még jobban uszítaná a népet.
"3. Alig vannak magyar katonák. Fölöslegesen kitenni őket veszélynek őrültség. És felelőtlen vágóhídra küldés, arra lenne jó, hogy még jobban uszítaná a népet."
Köszönöm.
Mellesleg igen, Malira gondoltam konkrétan. De visszamehetünk elég sok évet. De persze lehet, volt értelme olyanoknak nekimennünk, akik megkockáztatom, nem is hallottak rólunk.
Azért ne feledjük, volt olyan al-Káida vezér, aki megjelölte Magyarországot, mint a jövőbeli terrortámadások lehetséges célpontját. Igaz, hogy semmi nem lett belőle, de a spanyolok sem számítottak arra, hogy Madridban robbantani fognak. Mégis 2004-ben az Atocha pályaudvaron 191 ember halt meg az al-Káidának köszönhetően.
Ellenben Kanadában, vagy Németországban, (eddig) nem csaptak még le. Pedig ők sokkal komolyabb erőkkel voltak/vannak Irakban és Afganisztánban, mint a spanyolok.
Fene érti ezeket... Én azt mondom jobb a biztonság!
Magyar katona két helyre menjen!
1.) Ahol nyilvánvaló magyar érdekek sérülnek
2.) Ahová a helyiek behívnak minket.
A NATO-tagságot pedig továbbra is felesleges sületlenségnek tartom. Igen tudom, azért vagyunk a NATO-tagjai, hogy nyugodtan feküdjünk le aludni, ha nem lennénk benne, akkor reggel felrobbantanának az iszlám terroristák, blablabla... Csak szegény finnek, írek, svédek, osztrákok, svájciak lelki üdvéért forgolódok esténként, szegények, hogy nem félnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!