Csakhogy az indexes cikkben szó sem esik Oroszországról...
A szabadriportot meg ne vegyük már komolyan, ilyen cikkeket én is feltölthetnék bárhova.
Hogy a négy ország neve stimmel? Hűha, most tényleg összecsináltam magam.
2012. febr. 20. 11:58
2/25 anonim válasza:
:DDDD
Ja, biztos így van.:D
Az első cikk hülyeség, a második meg nem erről szól.:D
De attól te még elhiheted, hogy Oroszországban fogunk harcolni.
2012. febr. 20. 11:59
3/25 anonim válasza:
Egyébiránt ha valóban sor kerülne ilyesmire (mint ahogy nem fog) akkor baromira nem egyéni döntés lenne, hogy bevonul-e bárki vagy sem....
2012. febr. 20. 11:59
4/25 anonim válasza:
"Senki ne menjen be!"
Mért ne?
2012. febr. 20. 12:03
5/25 anonim válasza:
mi és ki ellen akartok ti harcolni? azt sem tudjátok ,hogy a fegyvert ,hogy kell a kezetekbe fogni ,nem ,hogy lőni és harcolni!!!! tisztelet a ki vételnek! ha nem tűnt volna még fel a valamilyen érdeki kör már el intézte ,hogy ne legyen a magyaroknak ki képzett katonái (direkt nem írom ,hogy ki az érdeki kör)
2012. febr. 20. 12:31
6/25 anonim válasza:
6-os: jelen pillanatban éppen hogy CSAK kiképzett katonáink vannak. (Ugye te sem gondolod, hogy 6-8-10-12 havi sorkatonaság után egy átlagos sorkatona alkalmas volt/lenne bevetésre? A többség 8 hónapig fogat piszkált és unatkozott.)
2012. febr. 20. 12:34
7/25 anonim válasza:
"ezt az index írta:
Úgyhogy nem kamu!!! "
Na erre azért én nem vennék mérget...
2012. febr. 20. 12:35
8/25 anonim válasza:
Egyébként az USA 6-700 MILLÁRD (nem millió!) dolláros védelmi (hadi) kiadásához képest ez a 13 MILLIÓ (nem milliárd) dollár igencsak nem számít "jelentő pénz"-nek.
"Senki ne menjen be!"
Hova?
2012. febr. 20. 12:42
9/25 anonim válasza:
"ezt az index írta: Úgyhogy nem kamu!!!"
Mert mi az index? Valami isten akiknek minden szava szent?
Elmondom hogy az index többet ferdít a híreken mint a kuruc.info! Ilyen birkákat kitünően tudnak manipulálni, ezért ilyen sötét a lakosság 2/3-a.
2012. febr. 20. 13:11
10/25 anonim válasza:
12:34 nem tudom ,hogy olvastad e akit be" soroznak"minden épp kéz láb fiatalt be soroznak, ha már soroznak , kapnak egy pár nap ki képzést és mehetnek golyó fogónak! egyáltalán nem mind egy,hogy ez tovább képzés, vagy tök tudatlan fiatal o tudásról való ki képzésről beszélünk! de nézzél szét magad körül ,minden szomszédos ország meg tartotta a sorkatonai ki képzést csak mi nem! vajon miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!