Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit szóltok ehhez? Oroszország...

Mit szóltok ehhez? Oroszország ellen küldenék a magyar katonákat miután iránt megtámadták!

Figyelt kérdés

[link]

ezt az index írta: (figyeljétek melyik négy ország hadserege kap jelentős pénzt)

Úgyhogy nem kamu!!!

Ezek oroszország ellen akarnak küldeni minket!

[link]

Senki ne menjen be!

2012. febr. 20. 11:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

qkker... :))))

Az egy dolog, hogy némely elkényeztetetettmamapicifia legalább megtanulta bevetni maga után az ágyát, ez tagadhatatlan haszna a sorkatonaságnak, de hogy nagyobb biztonság nem lesz miattuk, az tuti.

2012. febr. 21. 12:50
 22/25 anonim ***** válasza:

"Én biztos nem vonulok be..."

Emiatt igazán nem kell aggódnod, ha háború lesz akkor a hadköteles férfiakat fogják behívni, nem a gyerekeket.

2012. febr. 22. 01:43
 23/25 anonim ***** válasza:

"......haszna a sorkatonaságnak, de hogy nagyobb biztonság nem lesz miattuk, az tuti."

Szerinted én nem ugyanezt írtam?!

A Magyar Néphadsereg /akkor még az volt a neve/ arra jó, hogy háború esetén megadja magát!

2012. febr. 22. 13:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Igen, értettem, azt már nem neked szántam válaszul. Bocs, ha félreérthető volt.
2012. febr. 22. 13:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Akinek kötelező volt bevonulni az megtanult elszakadni a családjától.Ha egy most 19-20 éves fiatalt elvinnének kb fél évre otthonról és több férfival lenne összezárva meghülyülne a többség.Akkor nem volt minden 2. férfi elhízva,egészségesebb volt a szervezet.

Azt mondják itt sokan hogy a besorozottak nem tudták volna megvédeni az országot,nem voltak jól kiképezve tehát semmi hasznuk nem volt. Hát én nemtom. Melyik embernek van több haszna? Egy besorozottnak aki lőtt lőfegyverrel,karban tudja tartani stb vagy egy olyan embernek aki lőni nem lőtt,célozni nem tud,egy fegyvert szét se tudna szedni? Nem azt mondom hogy a sorozott katonák bármivel szemben meg tudtak volna védeni minket, de háború esetén nem kellett volna náluk mindent a nulláról kezdeni.Időspórolás lett volna,könnyebben bevethetők lettek volna.

2012. febr. 22. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!