Mit szóltok ehhez? Oroszország ellen küldenék a magyar katonákat miután iránt megtámadták!
ezt az index írta: (figyeljétek melyik négy ország hadserege kap jelentős pénzt)
Úgyhogy nem kamu!!!
Ezek oroszország ellen akarnak küldeni minket!
Senki ne menjen be!
Figyelem, fontos pillanat: osszeeskuves elmelet szuletik.
1.hir: az USA nemi apropenzzel tamogatja a magyar katonak kikepzeset. A cel: a jelenleg folyo afganisztani haboruban az eddig is jol teljesito magyar katonak meg hatekonyabbak legyenek.
(A hir tobb forrasbol tamogatott, igaz.)
2. hir: az Usa magyar katonakat (is) szandekozik bevetni az Oroszorszag elleni haboruban . (A hir teljesen alaptalan,
hisz az USA es OroszO nem haboruzik most,
es a kovetkezo x evben sem Oroszorszagnak sem az USA-nak eszeben sincs haboruba keveredni.
a hirkozlo semmifele forrast nem nevez meg.)
3.hir: a kombinalo sajat hozzatoldasa: a magyar katonak megtamadjak Irant.
Ennek a "hir"-nek a keptelensegehez szolni sem tudok.
A 3 hir osszemosasa megtortent: egy valodi hirrel osszemosni 2 kitalaciot - es nezzetek meg, mi meg reagalunk is erre a baromsagra.
ma 13:31!!!!!
Ausztriában,Szlovákiában,Romániában,Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már sorkötelezettség.Németország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.
ennek az egy honlapnak szabad hinni ha valamit csinál a honvédség azt itt fogja közzé tenni [link]
és nem 3 milliárd forint hanem 13 millió forint nem dollár nem euro stb....
egyébként amikor az amcsik ránk akarták sózni azt a 30 UH-1 helit a jobbik ezt vette fel a parlamenti gyűlésen hogy el ne fogadjuk mert ezzel az amcsik belerángatnának egy háborúba ezt még egy youtube-os feltöltésben láttam
"Ausztriában,Szlovákiában,Romániában, Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már
sorkötelezettség. Nénetország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.'
A nemzetállamok lebontásához szükséges, legfontosabb lépés a sorkötelezetség eltörlése, és a honvédelem leépítése.
"Ausztriában,Szlovákiában,Romániában, Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már
sorkötelezettség. Nénetország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.'
Ausztriában és Szerbiában még mindíg van.
Nem tudom megérteni, miért hiszitek azt, hogy attól, ha minden pasi eltölt 9 hónapot sorkatonasággal, attól ők majd meg tudnak védeni minket? Könyörgök, egy esetlegesen kirobbanó háborúban olyan bombát kapnánk az első 5 napban, hogy a Kárpát-medence a jelenleginél egy kissé mélyebb füstölgő kráterré válna, teljesen függetlenül a sorkatonaságtól.
Olyan háború, amikor az országoknak emberek összecsapásával kell megvédeni magát, nem lesz már Európában.
"Nem tudom megérteni, miért hiszitek azt, hogy attól, ha minden pasi eltölt 9 hónapot sorkatonasággal, attól ők majd meg tudnak védeni minket? "
Én még 18 hónapot voltam bent, de már akkor csak arra volt jó a Magyar Néphadsereg, hogy háború esetén megadja magát!
A legjobb az volt, mikor megkérdezték:
- katona, mit kell csinálni akkor, ha azt hallja "atomvillanás balról/jobbról?".
És utána nekiállt magyarázni az alkesz barom, hogy vv ruhát felvenni, beásni magát, stb.
Utána elmagyaráztam neki, hogy qrvára megnézem magamnak, mert többet ilyet úgysem látok!
2 hét laktanyafogság volt a jutalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!