Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit szóltok ehhez? Oroszország...

Mit szóltok ehhez? Oroszország ellen küldenék a magyar katonákat miután iránt megtámadták!

Figyelt kérdés

[link]

ezt az index írta: (figyeljétek melyik négy ország hadserege kap jelentős pénzt)

Úgyhogy nem kamu!!!

Ezek oroszország ellen akarnak küldeni minket!

[link]

Senki ne menjen be!

2012. febr. 20. 11:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Figyelem, fontos pillanat: osszeeskuves elmelet szuletik.

1.hir: az USA nemi apropenzzel tamogatja a magyar katonak kikepzeset. A cel: a jelenleg folyo afganisztani haboruban az eddig is jol teljesito magyar katonak meg hatekonyabbak legyenek.

(A hir tobb forrasbol tamogatott, igaz.)

2. hir: az Usa magyar katonakat (is) szandekozik bevetni az Oroszorszag elleni haboruban . (A hir teljesen alaptalan,

hisz az USA es OroszO nem haboruzik most,

es a kovetkezo x evben sem Oroszorszagnak sem az USA-nak eszeben sincs haboruba keveredni.

a hirkozlo semmifele forrast nem nevez meg.)

3.hir: a kombinalo sajat hozzatoldasa: a magyar katonak megtamadjak Irant.

Ennek a "hir"-nek a keptelensegehez szolni sem tudok.

A 3 hir osszemosasa megtortent: egy valodi hirrel osszemosni 2 kitalaciot - es nezzetek meg, mi meg reagalunk is erre a baromsagra.

2012. febr. 20. 14:16
 12/25 anonim ***** válasza:

ma 13:31!!!!!

Ausztriában,Szlovákiában,Romániában,Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már sorkötelezettség.Németország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.

2012. febr. 20. 15:19
 13/25 anonim ***** válasza:
Az indexnek valami elromlott a reléjében?Rémhíreket terjeszt?
2012. febr. 20. 15:31
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

ennek az egy honlapnak szabad hinni ha valamit csinál a honvédség azt itt fogja közzé tenni [link]

és nem 3 milliárd forint hanem 13 millió forint nem dollár nem euro stb....

egyébként amikor az amcsik ránk akarták sózni azt a 30 UH-1 helit a jobbik ezt vette fel a parlamenti gyűlésen hogy el ne fogadjuk mert ezzel az amcsik belerángatnának egy háborúba ezt még egy youtube-os feltöltésben láttam

2012. febr. 20. 15:33
 15/25 anonim ***** válasza:
53%

"Ausztriában,Szlovákiában,Romániában, Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már

sorkötelezettség. Nénetország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.'

A nemzetállamok lebontásához szükséges, legfontosabb lépés a sorkötelezetség eltörlése, és a honvédelem leépítése.

2012. febr. 20. 15:54
 16/25 anonim ***** válasza:
Jupi.!
2012. febr. 20. 20:17
 17/25 anonim ***** válasza:

"Ausztriában,Szlovákiában,Romániában, Szerbiában most törlik el,Szlovéniában sincs már

sorkötelezettség. Nénetország is eltörölte már...szóval nemtudom miről beszélsz.'

Ausztriában és Szerbiában még mindíg van.

2012. febr. 20. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom megérteni, miért hiszitek azt, hogy attól, ha minden pasi eltölt 9 hónapot sorkatonasággal, attól ők majd meg tudnak védeni minket? Könyörgök, egy esetlegesen kirobbanó háborúban olyan bombát kapnánk az első 5 napban, hogy a Kárpát-medence a jelenleginél egy kissé mélyebb füstölgő kráterré válna, teljesen függetlenül a sorkatonaságtól.

Olyan háború, amikor az országoknak emberek összecsapásával kell megvédeni magát, nem lesz már Európában.

2012. febr. 21. 10:15
 19/25 anonim ***** válasza:

"Nem tudom megérteni, miért hiszitek azt, hogy attól, ha minden pasi eltölt 9 hónapot sorkatonasággal, attól ők majd meg tudnak védeni minket? "

Én még 18 hónapot voltam bent, de már akkor csak arra volt jó a Magyar Néphadsereg, hogy háború esetén megadja magát!

2012. febr. 21. 12:34
 20/25 anonim ***** válasza:
67%

A legjobb az volt, mikor megkérdezték:

- katona, mit kell csinálni akkor, ha azt hallja "atomvillanás balról/jobbról?".

És utána nekiállt magyarázni az alkesz barom, hogy vv ruhát felvenni, beásni magát, stb.

Utána elmagyaráztam neki, hogy qrvára megnézem magamnak, mert többet ilyet úgysem látok!

2 hét laktanyafogság volt a jutalom.

2012. febr. 21. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!