Támogatnád azt az ötletet, hogy a magyar vonatokon legyen a kocsikban felszerelve 1-2 szamovár, amiből ingyenesen tölthetsz magadnak forró vizet és csinálhatsz teát, instant levest, instant kávét meg ilyeneket?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy az orosz és ukrán vonatokon van ilyen és nagyon megtetszett az ötlet, főleg, hogy csak alig pár vonaton van büfékocsi és abban is elég drága az étel és az ital.2011. nov. 26. 18:28
1/11 anonim válasza:
Először az ajtókat javítsák meg, aztán ha nem esünk ki akkor esetleg.
2/11 anonim válasza:
Kb tíz perc alatt lenne olyan mocskos (hála a drága utasoknak) hogy a közelébe se szívesen mennék, nehogy inni belőle...
3/11 anonim válasza:
Inkább ne ragadjak oda az ülésre a kosztol.
4/11 anonim válasza:
Nekem mindegy (a magyar vonatok meg aztán pláne). Ha tudom hogy hosszú útra megyek, viszek magammal inni úgyis, ha meleget akarok akkor termoszban. Amúgy tényleg esélyes hogy hamar koszos lenne, úgy meg tuti nem nyúlnék hozzá.
6/11 anonim válasza:
Nem lenne az a pénz amiért abba beleinnék.. :S
7/11 bánomisén válasza:
21:31
A szamovárba nem kell beleinni, abban vizet kell melegíteni :-))))
8/11 anonim válasza:
En orulnek neki de a jo magyar azt is ellopna;;;
9/11 anonim válasza:
Hát jó lenne, de be kéne vezetni mellé a "pravodnyikot" is... :-)
10/11 anonim válasza:
régen voltak nemzetközi távolsági buszokon, vonatokon olyan automaták, amik ilyen egybögrés forró leveseket töltöttek. 3-4 íz közül lehetett választani, de nagyon finomak voltak. Na én azokat hiányolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!