Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted milyen férfi az...

Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?

És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?

2014. júl. 20. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
53%

"Nem magamat fogom lelövetni, hanem téged. Meg a többi frontlógóst."

Csak nehogy az egyik frontlógós lőjön először. Vagy az egyik családtagja...akár utána. Sok szerencsét...vagyis neked nem.

2014. júl. 25. 16:54
 62/68 anonim ***** válasza:
41%
60-nak ment a név és cím privátban. Csak hogy ne kelljen tovább tűkön ülnie.
2014. júl. 25. 17:36
 63/68 anonim ***** válasza:
60%

Helyzetjelentés: Igen, tényleg megkaptam. :) Most már teljes lett a kép. Ment is a válasz.

A reklám után folytatjuk.

2014. júl. 25. 17:55
 64/68 anonim ***** válasza:
0%
58! Kis szaros kölyök vagy, agyon lőnél ? Vízi pisztolyt is a dílerektől kaptad, aztán az oviban tőled rettegtek, mi ?
2014. júl. 25. 20:28
 65/68 gebasz1 ***** válasza:
22%

A szőrös talpúak hamar ledarálnának aki elmenekül csak a biztos haláltól vagy a hadifogságtól menekülne, ezért nem hibáztathatsz senkit.Egyelőbb feltételekkel létszám technikai felszereltség /és főleg ne állatként kezeljenek,ami most is jellemző/esetén biztos harcolnék mert látnék esélyt a győzelemre.Jelen esetben én is inkább

gerilla harc modor választanám.

2014. júl. 25. 23:03
 66/68 anonim válasza:
94%
Én ha kell a hazámért ha egyedül is vagyok 1 fegyverrel több ezer felfegyverzett román ellen akkor is harcolnék a hazámér és ha kell meg halok érte!!!
2015. ápr. 7. 11:42
 67/68 anonim ***** válasza:
53%
Székely vagyok, de már itt születtem pesten. Nem is kérdés, harcolnék. Mind harcolnánk, mint eddig is és ez után is.
2015. máj. 26. 12:05
 68/68 anonim ***** válasza:
59%
Hazaáruló
2018. febr. 3. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!