Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?
Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?
És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?
Kedves 47 -es, van egy mondás, talán ismered is, nagyon találó.
Harcolni a békéért olyan mint ba_ni a szüzességért.
Üdv, a 45 -ös a majdnem 10 év katonáskodás után :)
A nyúlbéláknak üzenem, hogy vagyunk még itt néhányan férfiak, és előbb érünk el hozzájuk, mint ők az osztrák határhoz. Háborúban dezertálásért meg tudjuk, milyen büntetés jár. Ha sikerülne is elmenekülnöd, előszedjük apádat-anyádat, és elbeszélgetünk vele, hogy tudtak egy ilyen selejtet világra hozni. Abban sem lesz nekik sok köszönet.
A wannabe gerillákon meg látszik, azt se tudják mit beszélnek. Egy reguláris hadseregben sokkal nagyobbak a győzelmi és túlélési esélyek, senki nem harcol gerillaként, ha az ellenség túlereje nem kényszeríti rá.
Megnézném ezeket, ahogy felkelnek a gép elől, és bevetik magukat egyedül az erdőbe...előbb fagynának meg vagy halnának éhen, minthogy románnal találkoznának.
A válaszokra, hogy hogyan szarnám össze magam egy háborúban...voltam már, nem szartam össze. Jelenleg is katona vagyok, most is misszión, bár ez csak rendfenntartás.
"Ha harcolni akarsz lövesd le magad, ennyi" Hatalmas +1!
Amúgy én is lépnék. Nem kívánok senkit lelőni és nem is tervezek a közeljövőben elhalálozni. Pedig a háború már csak egy ilyen dolog, kettőből legalább egynek teljesülnie kell.
G.
"voltam már, nem szartam össze."
Jól van Gusztávka, de ez most nem olyan lesz, hogy majd respawnolsz, ha kilő a másik játékos.
Most pedig menj és segíts anyukádnak/apukádnak megteríteni.
"Ha harcolni akarsz lövesd le magad, ennyi."
Még mindig nem érted, öcsi. Nem magamat fogom lelövetni, hanem téged. Meg a többi frontlógóst.
Nem játszunk olyat, hogy a bátrak feláldozzák magukat, hogy a herék profitáljanak, mint 56-ban.
A román hadsereg meg ugyanolyan ramaty, mint a mienk. De még ha a világ legjobbja lenne, akkor is erkölcsi kötelesség a hazát védeni. Ha a finnek, írek, horvátok is ilyen beszaraik lettek volna, még ma se lenne saját országuk. Pedig ők nem Románia szintű ellenséggel harcoltak.
"Most pedig menj és segíts anyukádnak/apukádnak megteríteni."
Gondolom egy ilyen karakán véleményt felvállalsz névvel-címmel is. Csak hogy megnézzem, élőben is ilyen nagy-e a pofád.
"Gondolom egy ilyen karakán véleményt felvállalsz névvel-címmel is."
Vége a délutáni matinénak? Szunya megvolt?
Hát persze. Csak úgy mint te. :) Te puffantanál le embereket.... Hajrá. Tűkön ülve várom a neved/címed. xD
Egyébként én elhiszem, hogy egész nap a kurucinfo éltet, de minden szokásukat azért nem kéne felvenni. Nem kóser. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!