Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted milyen férfi az...

Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?

És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?

2014. júl. 20. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim válasza:
93%
Felesleges gagyi vita ez, mert NATO ország vagyunk. Sokan nem szívesen fognak fegyvert. Nem azért mert gyávák, vagy mert nem szeretik a családjukat, hanem a legtöbb ember irtózik az erőszaktól. Nem szabad azok felett ítélkezni akik félnének, mert ha volna, akkor 5000 bátor jól felszerelt és kiképzett ember is megállitana, vagy távoltartana egy nagy elavult hadsereget. Csak korszerű fegyverek és légierő kellene hozzá.
2014. júl. 21. 08:28
 42/68 anonim ***** válasza:
69%
Frontvonal? Háborúzás, Lövöldözés, Harcolás stb. stb. Ugyan már! Milyen videojátékban élsz te??? Húzd ki a fejed a pixelek közül! Egy vagy két atomtöltet vagy egy pár darab vegyi bomba és az egész úgynevezett Magyarországi területnek annyi. Ha a felső hatalmak úgy kívánják. Aztán csak be kell szambázni a termálvízért, meg a olajtelepekért. Ennyire egyszerű, te kis buta!
2014. júl. 21. 08:31
 43/68 anonim válasza:
80%
De ha annyira fontos beleloholni egy ilyen szituációba magunkat, akkor ÉN NEM MENEKÜLNÉK SEHOVA. Csak egy jó fegyvert szereznék.
2014. júl. 21. 08:33
 44/68 anonim ***** válasza:
27%
Minek harcolnák ? Ha harcolok,meghalok, veszítünk, és úgy pusztul el az ország. Ha nem harcolok, nem halok meg, és úgy pusztul az ország.
2014. júl. 21. 08:50
 45/68 anonim ***** válasza:
60%

Én úgy jellemezném, hogy okos.

A katonai támadásoknak oka van. Gazdaság, pénz és bolond aki más pénzéért hajlandó meghalni, csak mert valami hülye eszmével tömik a fejét. Majdnem tíz évig katonáskodtam és azt mondom menjen az akit megfizetnek érte, mert aki katonáskodik az elteszi békében is a pénzt, az menjen. Akkoriban mentem volna. Most meg eszembe se jutna.

2014. júl. 21. 09:34
 46/68 progizo ***** válasza:
33%
Hé tejbetökök és nyugatimádók! Azért nem mindenki belőletek indul ki, hogy összecsinálná magát, ha el kéne sütni a puskát a kezében! Igaz, hogy én sem voltam már katona, lehet, nem is lennék jó annak, de nem állnám meg, hogy ne ártsak valahogy a megvetett és a hazámat kirabló románoknak, talán én is partizán lennék vagy ilyesmi. Meddig vonulnátok vissza? Gyáva népnek nincs hazája, vagy legalábbis csak akkora, amekkorát mások hagynak neki, rezervátumnak!
2014. júl. 21. 11:34
 47/68 anonim ***** válasza:
28%

35-ös vagyok újra.

1. Atom, Biólógiai, Vegyi fegyverek vagyis ABV hadviselés nem úgy megy ám ahogy te gondolod. Ha valaki bevetne ilyen típusú fegyvereket az azonnali és súlyos megtorlásra számíthatna Amerikától a NATO-tól az ENSZ től és más európai államoktól. Ébredj fel kus butus.

2. Szerintem olyan elítélendő egy olyan háború ami egy nemzet szabadságáèrt és békéjéért illetve ezek megszerzèsért vagy megtartásáért folynak.

3. Haza csak EGY van ès mindegy hogy ebbe a hazába milyen a kormány vagy a miniszterelnök. Nem értük harcolsz hanem a te és szereteid békéért. Sokk vietnamban visszatérő katonát megkèrdeztek hogy miért ment vissza talán szereti a háborút a válaszuk nem volt hiába szolgálták le az idejüket és vittèk őket haza vissza mentek mègpedig a bajtársaikért mert kik a bájtársai a polgár társai ogyan azo a hazájuk azért mentek vissza a halálba hogy segítsék őket ha már a hülye kormányuk bekülte őket a pokolba. Ez szerintem jó példa volt lehet hogy másik kontinensen szajlott mások vívták más okból de ak értete mit akkarok mondani az meg értette. Nem lehett azt mondani hogy azért nem védem a hazámat mert nincs munkaharly magasak az adók mert jobbos vagy balos a kormáy meg mert "nem étri meg" nem tudom meg érteni hogy sokkan miért mennének.

2014. júl. 21. 13:42
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

"2. Szerintem NEN olyan elítélendő egy olyan háború ami egy nemzet szabadságáèrt és békéjéért illetve ezek megszerzèsért vagy megtartásáért folynak. "

Elnézést ki maradt a nem szócska.

2014. júl. 21. 13:47
 49/68 anonim ***** válasza:
92%
Húúú...szeretnék, de sajnos én most a galaktikus föderáció csillagflottáján szolgálok, ahol harcolunk a plejád elnyomás és a náci űrgyíkok légiója ellen.
2014. júl. 21. 14:16
 50/68 progizo ***** válasza:
100%
#49.: miért nem az űr-románok ellen harcoltok? Csak mert van egy román fejlesztésű számítógépes játék, a Romanii in spatiu, melyben a magyarok lázadását kell a román birodalomnak levernie.
2014. júl. 21. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!