Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?
Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..
ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?
És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?
Pffff
"hazám sok lehet"
HAZÁD CSAK EGY van!!!! Régen úgy volt hogy haza>egyén. Mára sajnos megfordult.
Én természetesen fegyvert fognék.
nem,
-ugyanis az állam hagyná, hogy a bank elvegye a házamat, mert az asszony (2 gyerekkel) egyedül nem bírná fizetni a hitelt
-mert az állam szros havi 33000 Ft-ot adna rokkantsági járulékként, ha baj történne
-mert nem tudnék úgy aludni, hogy megöltem 5-6 családapát, 17-18 éves gyerekeket, akik nyilván otthon lennének inkább, de a vezetők gyökérsége miatt a frontra kényszerültek
hát én is olyan "férfi" vagyok :\
Én is mennék.
Ja nem, már eljöttem. :P
"Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?"
Okos.
Nem vagyok gyilkos, és nem is leszek az. Ha megtámadnak elmenekülök, nem állok le velük. Nő létedre nincs sok eszed, hogy elküldenéd gyilkolni és meghalni a férfitársaidat (biztos van benned német vér). Aztán meg jót röhögnél, hogy a két nemzet férfiai hogy ölik egymást. Köszi, de nem.
Húzz egy vonalat a menekülőkhöz a nevemben is.
A családomért és a barátaimért harcolnék, sőt akár fel is áldoznám magam... Az országért viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!