Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted milyen férfi az...

Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy vita : http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes_..

ahol az utolsó pár oldalon ezen vitatkoztunk . Olvassátok végig a kommenteket, egyszerűen elképesztő . Volt olyan férfi aki a nőket és gyerekeket küldte volna maga helyett a frontvonalra, más erőszakkal rángatta volna magával a családját külföldre . És a többségnek teljesen természetes hogy kibújjanak az állampolgári kötelességük alól és elfussanak . Lehet bennem van a hiba, de nektek ez nem elképesztő ? Komolyan ilyen besz*riak lettek a modern "férfiak" ?

És a nőktől is kérdezem, hogy egyáltalán "férfinak" lehet-e nevezni az ilyeneket ?

2014. júl. 20. 19:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
84%
Nem mennék én se, pedig olyan típus vagyok, akitől nem állna távol a dolog. A #2-es írta jól: ez nem beszariság, hanem a közösségvállalás elutasítása érdekből. Majd ha rendes fizetést vihetek haza, a saját házamba, ami egy normális országban van, akkor kiállok érte, megvédem! De egy ilyen országért, mint amilyen most Magyarország... ilyenért NEM.
2014. júl. 20. 20:48
 22/68 A kérdező kommentje:
Oké akkor 11-2, majd éjfélkor felnézek és lesz eredményhirdetés, ha valaki olvassa a kérdést akkor légyszíves legalább egy annyit írjon már be hogy bevonulna-e vagy nem, tehát egy igen vagy nem szócskát . Köszönöm !
2014. júl. 20. 20:51
 23/68 anonim ***** válasza:
40%

Pffff

"hazám sok lehet"

HAZÁD CSAK EGY van!!!! Régen úgy volt hogy haza>egyén. Mára sajnos megfordult.

Én természetesen fegyvert fognék.

2014. júl. 20. 20:53
 24/68 anonim ***** válasza:
86%

nem,

-ugyanis az állam hagyná, hogy a bank elvegye a házamat, mert az asszony (2 gyerekkel) egyedül nem bírná fizetni a hitelt

-mert az állam szros havi 33000 Ft-ot adna rokkantsági járulékként, ha baj történne

-mert nem tudnék úgy aludni, hogy megöltem 5-6 családapát, 17-18 éves gyerekeket, akik nyilván otthon lennének inkább, de a vezetők gyökérsége miatt a frontra kényszerültek

hát én is olyan "férfi" vagyok :\

2014. júl. 20. 21:06
 25/68 anonim ***** válasza:
27%
Ezért a szélsőségesen liberális fertőért nem, szinte nincs mit megvédeni. Az Donyeckben harcoló orosz pravoszláv hadseregbe szívesen beléptem volna, de nincsenek harci tapasztalatim, így nem kellettem.
2014. júl. 20. 21:08
 26/68 anonim ***** válasza:
26%

Én is mennék.

Ja nem, már eljöttem. :P

2014. júl. 20. 21:29
 27/68 anonim ***** válasza:
66%

"Szerinted milyen férfi az olyan, aki ha Magyarországot román katonai támadás érné, kibújna a behívó alól és külföldre menekülne? Mivel jellemeznéd az ilyen embert?"

Okos.

Nem vagyok gyilkos, és nem is leszek az. Ha megtámadnak elmenekülök, nem állok le velük. Nő létedre nincs sok eszed, hogy elküldenéd gyilkolni és meghalni a férfitársaidat (biztos van benned német vér). Aztán meg jót röhögnél, hogy a két nemzet férfiai hogy ölik egymást. Köszi, de nem.

2014. júl. 20. 21:41
 28/68 anonim ***** válasza:
78%

Húzz egy vonalat a menekülőkhöz a nevemben is.

A családomért és a barátaimért harcolnék, sőt akár fel is áldoznám magam... Az országért viszont nem.

2014. júl. 20. 21:56
 29/68 anonim ***** válasza:
24%
Hát 28-as, te sem vagy igazi férfijú, szégyellhetnéd magad.
2014. júl. 20. 22:11
 30/68 anonim ***** válasza:
71%
Ah, a férfi attól férfi, hogy AK 47-essel a kezében, habzó szájjal lövi az ellent, majd bajuszpödörve sercint egyet, csak azért, mert az anyakönyvi kivonatában Magyarországot nevezték meg születési helyként? Nő vagyok ugyan, de eszembe nem jutna egyetlen férfit sem beszarinak titulálni, aki azt választja, hogy ilyen helyzetben összepakolja a családját és eltűz egy olyan helyre, ahol élhet, és nem élősködnek rajta. Teljesen mindegy, hogy Magyarországgal történik ez, vagy bármelyik másikkal, mindenkinek joga van ott élni az életét, ahol akarja, és azt a hazát, népet védeni, amelyiket szívéhez közelinek érzi, akkor is, ha ez nem azonos azzal, amibe beleszületett.
2014. júl. 20. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!