Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háborúba mennél a hazáért?

Háborúba mennél a hazáért?

Figyelt kérdés

Ha igen hova? Milyen helyzetben döntenél így?

Például: Amerika koholt vádak alapján háborút indít magyarország ellen. Vagy a magyar hadsereg háborút indít a trianoni határok revízionálásáért. Vagy bármit el lehet képzelni. A kérdés ez: háborúba mennél a hazáért?

(Nem arra gondolok hogy szeretnél-e Afganisztánba menni)

2009. dec. 1. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

Ha akkora balhé van nem kérdeznek.Elvisznek, kezedbe nyomják a gépkarabélyt és és kész.Ha szökni vagy dezertálni próbálsz simán agyonlőnek, mint egy kutyát.

Tegyük fel, hogy megtámadnak minket a szlovének -persze ez hülyeség, de csak a feltevés véget-.Összefogdosnak minden 18 és 50 közötti férfiembert az országban.Ha nem voltál sorkatona az sem baj.

2010. ápr. 28. 10:45
 72/77 anonim válasza:
48%
Én nem mennék csatázni, de mondjuk a hadsereg szakácsa vagy orvosa lennék. Segíteni szeretnék és nem embereket ölni.
2010. jún. 23. 13:39
 73/77 anonim ***** válasza:
Hát mindenképpen mert katona vagyok, és a parancsszegés, jobb ha nem tudod meg...
2010. nov. 6. 19:04
 74/77 anonim ***** válasza:

Nem tudtam nem észre venni hogy pár válaszadó mennyire lebecsüli a hazáját...Az igaz, hogy etnikailag, politikailag, vagy erkölcsileg ez az ország sem tiszta, de ha így állunk hozzá, mint az előző válaszadó, akkor nem is fog változni semmi.

A haza nem országhatártól országhatárig terjed, a haza személyi tulajdon, és elvámolhatatlan.

Ennek szellemében kéne összefogjunk, és létre jönne az, ami politikailag képtelenség, az egységes magyar haza - szívünkben.

A kérdésedre válaszolva: igen, ha a Kárpát-medence védelméről lenne szó, más esetben nem.

2011. jún. 15. 18:26
 75/77 anonim ***** válasza:
Nem tudtam nem észre venni hogy pár válaszadó mennyire lebecsüli a hazáját...Az igaz, hogy etnikailag, politikailag, vagy erkölcsileg ez az ország sem tiszta
2011. jún. 15. 18:26
 76/77 anonim ***** válasza:
hopp ez az utolsó véletlen volt, bocsi, amúgy nem az előzőről beszéltem, hanem az elsö oldal utolsójáról
2011. jún. 15. 18:28
 77/77 anonim ***** válasza:

Soha semmilyen módon nem vonulok harcba. Sőt a háború első jelére elhagyom az országot családostul mindenestől. Erre tudatosan fogok készülni.

Menjenek hadba azok a gyökerek akik tönkreteszik a minden napjainkat. Nem fogom kockáztatni az életem egy rakás szemét idióta politikusért.

2012. jún. 4. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!