Háborúba mennél a hazáért?
Ha igen hova? Milyen helyzetben döntenél így?
Például: Amerika koholt vádak alapján háborút indít magyarország ellen. Vagy a magyar hadsereg háborút indít a trianoni határok revízionálásáért. Vagy bármit el lehet képzelni. A kérdés ez: háborúba mennél a hazáért?
(Nem arra gondolok hogy szeretnél-e Afganisztánba menni)
Kedves hősök a, Hazánk!ért,Magyarországért,szép dolog!
Elkerülte a figyelmeteket, hogy már most is háborúban vagyunk, távol a Hazától! Önként jelentkezőkre nagy szükség van.
Úgy tetszik a Hazától távol kell megvédeni "határainkat"! Senkit nem riaszt ez a játék?
Az iraki és afganiztáni részvételünk egy értelmetlen, zsidó célokat szolgáló "háború". Semmi keresnivalónk nem lenne ott. Aki menni akar oda, menjen, pénzért csinálja, de ne csodálkozzon, ha hamar agyonlövik. Majd előbb-utóbb rájönnek az emberek, hogy zsidó célokért nem érdemes háborúzni.
Amúgy a hazáért, Magyarországért, egy honvédő vagy preventív háborúban azonnal indulnék én is! A hazát MUSZÁLY megvédeni, ha eljön az idő!
Egy példával: nem nevezhető férfinek az, aki nem fog fegyvert, mikor a feleségét erőszakolják.
névtelenül hogy pattog a sok nethuszár
de ha szembekerülnének az ellenséggel
beszarnának
Amerika koholt vádak alapján háborít indít kicsiny hazánk ellen? Mi sem valószínűbb.
Trianoni revizionista háború? Szembeszállni a fél világgal, sutba a diplomáciát, az ész érveket, fenébe az unióval meg a békével, "az a szép, az a szép, miénk lesz a felvidék", "régi mániám, tankkal végigmenni Románián"? Na, ha ilyen tahó és agresszív emberek állnak majd az ország élén, akkor vitam et sangvinem, de ellenük!
ezek csak felhozott példák voltak a krédező által, ti meg ezen lovagoltok, szánalmas.
aztán te meg azér írsz ide latinul mer asziszed más nem tudja mit jelent, aztán ezzel is megmutatod az eszmei felsöbbrendüséged a csürhével szemben? inkább hagyd abba, mindenki ismeri mária terézia történetét, meg latinul is tudunk azért 1-2-en, ennyit erről.
amúgy én nem szólok be azoknak akik azt irják inkább dezertálnának, stb.. az ilyenen nem szabad fennakadni, mindig lesznek ilyen impotensek.
"aztán te meg azér írsz ide latinul mer asziszed más nem tudja mit jelent, aztán ezzel is megmutatod az eszmei felsöbbrendüséged a csürhével szemben? inkább hagyd abba, mindenki ismeri mária terézia történetét, meg latinul is tudunk azért 1-2-en, ennyit erről."
Annyira unom már ezt a szélsőjobbos kisebbségi komplexust. Nyilvánvaló, hogy a "vitam et sangvinem" felkiáltást minden magyar ismeri, általános iskolai történelmi anyag, körülbelül hatodikos. Nem menőzésből, vagy szellemi felsőbbrendűségből írtam, csak mert illik a témához: a kérdező is hisz az ilyen nagy harcias felbuzdulásokban. Tudtam, hogy mindenki ismeri!
De akkor talán te vagy a nagyképű, ha azt hiszed, hogy csak neked meg "1-2"-nek adatott meg, hogy ismerje ezt az idézetet, nemigaz?
20:42-nek
Édes Hazánkért, Magyarországért mit tennél, ha csak rajtad múlna?
A tahó és hozzád hasonló agressziv egyéneket kivéve miben lehetsz az ország szolgálatára?
Ezek a fiatalok lelkesek,tenni akarnak valamit de nem tudják milyen eszközökkel érhetnék ezt el. Egyfajta választ adtak a háború kérdésére, ha illetéktelenek ezt rájuk kényszeritenék.
Nem magukért, mindnyájunkért! Érted is !
Én agresszív? Ezt tényleg nekem írtad? Én készülök a háborúra?
"Érted is!"
Hát, igazán nagylelkűek, de értem ne, ha nem muszáj. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!