Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háborúba mennél a hazáért?

Háborúba mennél a hazáért?

Figyelt kérdés

Ha igen hova? Milyen helyzetben döntenél így?

Például: Amerika koholt vádak alapján háborút indít magyarország ellen. Vagy a magyar hadsereg háborút indít a trianoni határok revízionálásáért. Vagy bármit el lehet képzelni. A kérdés ez: háborúba mennél a hazáért?

(Nem arra gondolok hogy szeretnél-e Afganisztánba menni)

2009. dec. 1. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
25%

Kedves hősök a, Hazánk!ért,Magyarországért,szép dolog!

Elkerülte a figyelmeteket, hogy már most is háborúban vagyunk, távol a Hazától! Önként jelentkezőkre nagy szükség van.

Úgy tetszik a Hazától távol kell megvédeni "határainkat"! Senkit nem riaszt ez a játék?

2009. dec. 12. 13:57
 32/77 anonim ***** válasza:
100%

Az iraki és afganiztáni részvételünk egy értelmetlen, zsidó célokat szolgáló "háború". Semmi keresnivalónk nem lenne ott. Aki menni akar oda, menjen, pénzért csinálja, de ne csodálkozzon, ha hamar agyonlövik. Majd előbb-utóbb rájönnek az emberek, hogy zsidó célokért nem érdemes háborúzni.

Amúgy a hazáért, Magyarországért, egy honvédő vagy preventív háborúban azonnal indulnék én is! A hazát MUSZÁLY megvédeni, ha eljön az idő!

Egy példával: nem nevezhető férfinek az, aki nem fog fegyvert, mikor a feleségét erőszakolják.

2009. dec. 12. 16:24
 33/77 anonim ***** válasza:
100%
A magyar zászló alatt bárhová elmennék.
2009. dec. 12. 18:44
 34/77 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Sajnos külföldön Magyarországról szart sem tudnak, látták a lánc-hidat, jobb esetben pedig nyaraltak itt egy hétig max 2 hétig. Trianont is felhozva ha az nem lett volna ma lenne tengerpartunk, a sok túrista csak úgy özönlene.. Híres ország lennénk.
2009. dec. 12. 19:22
 35/77 anonim ***** válasza:
33%

névtelenül hogy pattog a sok nethuszár

de ha szembekerülnének az ellenséggel

beszarnának

2009. dec. 12. 20:31
 36/77 anonim ***** válasza:
3%

Amerika koholt vádak alapján háborít indít kicsiny hazánk ellen? Mi sem valószínűbb.

Trianoni revizionista háború? Szembeszállni a fél világgal, sutba a diplomáciát, az ész érveket, fenébe az unióval meg a békével, "az a szép, az a szép, miénk lesz a felvidék", "régi mániám, tankkal végigmenni Románián"? Na, ha ilyen tahó és agresszív emberek állnak majd az ország élén, akkor vitam et sangvinem, de ellenük!

2009. dec. 12. 20:42
 37/77 anonim ***** válasza:
81%

ezek csak felhozott példák voltak a krédező által, ti meg ezen lovagoltok, szánalmas.

aztán te meg azér írsz ide latinul mer asziszed más nem tudja mit jelent, aztán ezzel is megmutatod az eszmei felsöbbrendüséged a csürhével szemben? inkább hagyd abba, mindenki ismeri mária terézia történetét, meg latinul is tudunk azért 1-2-en, ennyit erről.

amúgy én nem szólok be azoknak akik azt irják inkább dezertálnának, stb.. az ilyenen nem szabad fennakadni, mindig lesznek ilyen impotensek.

2009. dec. 12. 20:48
 38/77 anonim ***** válasza:
0%

"aztán te meg azér írsz ide latinul mer asziszed más nem tudja mit jelent, aztán ezzel is megmutatod az eszmei felsöbbrendüséged a csürhével szemben? inkább hagyd abba, mindenki ismeri mária terézia történetét, meg latinul is tudunk azért 1-2-en, ennyit erről."

Annyira unom már ezt a szélsőjobbos kisebbségi komplexust. Nyilvánvaló, hogy a "vitam et sangvinem" felkiáltást minden magyar ismeri, általános iskolai történelmi anyag, körülbelül hatodikos. Nem menőzésből, vagy szellemi felsőbbrendűségből írtam, csak mert illik a témához: a kérdező is hisz az ilyen nagy harcias felbuzdulásokban. Tudtam, hogy mindenki ismeri!

De akkor talán te vagy a nagyképű, ha azt hiszed, hogy csak neked meg "1-2"-nek adatott meg, hogy ismerje ezt az idézetet, nemigaz?

2009. dec. 12. 21:32
 39/77 anonim ***** válasza:
77%

20:42-nek

Édes Hazánkért, Magyarországért mit tennél, ha csak rajtad múlna?

A tahó és hozzád hasonló agressziv egyéneket kivéve miben lehetsz az ország szolgálatára?

Ezek a fiatalok lelkesek,tenni akarnak valamit de nem tudják milyen eszközökkel érhetnék ezt el. Egyfajta választ adtak a háború kérdésére, ha illetéktelenek ezt rájuk kényszeritenék.

Nem magukért, mindnyájunkért! Érted is !

2009. dec. 12. 22:50
 40/77 anonim ***** válasza:
0%

Én agresszív? Ezt tényleg nekem írtad? Én készülök a háborúra?

"Érted is!"

Hát, igazán nagylelkűek, de értem ne, ha nem muszáj. Köszi.

2009. dec. 12. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!