Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háborúba mennél a hazáért?

Háborúba mennél a hazáért?

Figyelt kérdés

Ha igen hova? Milyen helyzetben döntenél így?

Például: Amerika koholt vádak alapján háborút indít magyarország ellen. Vagy a magyar hadsereg háborút indít a trianoni határok revízionálásáért. Vagy bármit el lehet képzelni. A kérdés ez: háborúba mennél a hazáért?

(Nem arra gondolok hogy szeretnél-e Afganisztánba menni)

2009. dec. 1. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
Azért írtam hazát! A haza alatt az embernek először mindig jó dolgok jutnak eszébe. Ha magyarországot írtam volna akkor jogos amit írsz, de így nem gondolom, hogy magyaráznom kéne mit értek haza alatt.
2009. dec. 1. 20:56
 12/77 anonim ***** válasza:
91%
persze, ez a minimum!!!
2009. dec. 2. 00:43
 13/77 anonim ***** válasza:
90%
Természetesem a hazámért Mindent!
2009. dec. 2. 07:34
 14/77 anonim ***** válasza:
70%

Tetszik az a hozzászólás, hogy pacifista vagyok, ha kényszeríteni akarnának átállnék és megpörkölném a seggüket :D Erre csak annyit tudok mondani: Mivaaa?

Aki pedig férfi létére nem menne háborúzni a családjáért, hazájáért, életért az egy utolsó senkiházi.

Amúgy persze nem lenne kívánságműsor, kényszersorozás lenne, megtagadása esetén börtönbüntetés, hadiállapot idején főbelövés jár.

2009. dec. 2. 11:23
 15/77 anonim ***** válasza:
44%
Azért érdekelne, hogy az utolsó néhány lelkes hozzászóló akkor is bevonulna-e, ha valamelyik idióta politikusi csoport úgy gondolná, hogy "elérkezett a történelmi pillanat Nagy-Magyarország területeinek visszaszerzésére", és minden előzmény nélkül hadat üzenne Romániának, Szerbiának és Szlovákiának?
2009. dec. 2. 11:27
 16/77 anonim ***** válasza:
85%
Igen,természetes ,hogy mennék!!!!
2009. dec. 2. 12:33
 17/77 anonim ***** válasza:
82%
az elsők között.
2009. dec. 2. 14:14
 18/77 anonim ***** válasza:

Előbb legyen haza. Mivel nincs, azért nem mennék, hogy fletóék, viktorék időt nyerjenek elérni az utolsó repülőjáratokat és élvezni az eddigi nyereményt, mintegy Luigi Kossuth módjára.

Haza pillanatnyilag először 3-6 tizedet, azután a maradékból negyedet ill. egyéb esetben többedet szed. Ezeket a pénzeket kb. ekkor látod utoljára. Minap láttam fizetési papírt, sajnos nem saját: 600+e bruttó: munkáltatói fizetendőkkel együtt 800e fölötti bruttó amit a dolgozónak meg kellett keresni, ebből megkap 330-at. Ha vásárol, akkor 25% áfa minimum ismét eltűnik. Konkrét számok, tegnap volt a kezemben a papír. Harcoljon ezért az, aki a nagyobb részt lenyúzza.

2009. dec. 2. 16:05
 19/77 A kérdező kommentje:

11:27

Én úgy gondolom, ha az alkalom megfelelő és nagy esély lenne győzni(ami most nincs) akkor megérné.

2009. dec. 2. 17:59
 20/77 anonim ***** válasza:
ha Magyarország közvetlen veszélyben lenne, akkor nem lenne választási lehetőség. Kötelező sorozás lenne.
2009. dec. 3. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!