Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A női katonák elkurvulnak?

A női katonák elkurvulnak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 16:16
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
48%

Szerintem ez hülyeség....

Aki akar az az k.rva lesz.. kimegy a főutra és kiáll és pénzért árulja magát... szóval nem feltétlen a női katonákból lesz .... a másik meg nekem gyerekkori álmom h katona legyek,sőt rengeteg dolog miatt döntöttem a szakírány melett nő ként.Tehát vannak olyan nők akinek ez a szakírány olyan lehetőséget nyújt amit más nem. És ,hogy egy nőnek ez a feladata ,hogy szülje a gyereket meg fözön meg otthon legyen.. igen ám.. de mindenhez kell kiinduló helyzet és szerintem segélyekből nem lehetlesz megélni .Vagy netán tévedek? Egy normális jó müködő családhoz mind a 2 fél hozzá járul ,hogy dolgozik a maga területén,nem de? És tenném hozzá,hogy hiába emelett a szakírány melett döntöttem ugyan úgy tudok főzni,mosni háztartást vezetni. Szóval ez akkora egy nagy marhaság,hogy elkurvulnak a női katonák h pff -.-' De hisz ti férfiak egyből előitélettel álltok elö..hisz nektek mindenki k.va akit megkaptok azért akit nem azért.....

2010. jún. 29. 13:47
 32/36 anonim ***** válasza:
fáj az igazság, 0%-os :D
2010. jún. 29. 14:02
 33/36 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincsenek tisztába az emberek a k*rv* szó jelentésével.(Vagy én nem vagyok tisztába vele...) De legjobb tudomásom szerint, azok a k*rv*k akik szexuális szolgáltatást nyújtanak pénzért. És a női katonák szerintem nem ezt teszik..." Örülök hogy leírtad.

K*rv* az, aki úgy tartatja el magát, hogy az illető fiúval vesztette el a szüzességét, vagy a fiú szívesen eltartja ezért. Ebben semmi kivetni való nincs, tényleg nem kedves a lánytól, hogy nem dolgozik. Rossz kislány!

Igazából a kevesebbeknek tetsző dolog a sz*jh*s*g. Ezt néha k*rv*n*k szépítik. Tiszteleti okokból. Vagy hogy kisebb legyen a sexuális feszültség.

Nem biztos, hogy azért krvl-nak el. Az lehet időskori ártalom. Ami egybeesik a katonasággal. Én úgy vettem észre, hogy nem a szűzies természetü rétegü lányok, fiuk rohannak katonának. Valahogy nem vonzó. Viszont a katonaság tekinthető egyfajta kitartottságnak, nem a bányában dolgoznak többségivel. Ráadásul a katonatiszteket azért szűzieseben szokták kezelni. Legalább is ehhez hasonló bánásmódot várnak el azok is, akik nem egésszen minta. A pénzért cserébe a katonáknak viszont, lehet az életük kerülhet veszélybe. Tehát ez elfogadható lenne. Ez is felfogható egyfajta munkának.

Ebből a szempontból meg valahogy nem annyira fontos a tökéletesen kiegyensúlyozott nemi életű. Aki meg az, azt lelövetni az olyan második világháborús szokás.

Az a baj, hogy minden szónak, ami nem tetszik valakinek, egy olyan határozást akar neki adni, ami senkire nem illik, legalább nem akik érintetek.

Mit kellene mondani? Sz*jh*lnak? Lecsóba vannak vágva?

Parasztosodnak? :) Ez kicsit erősebb. Bevannak fűzfe? Fel?

Pr*st*t**lth*"o"z mérten viselkednek.

Szerintem messzemenőkig a k*rv a leg érthetőbb és kedvesebb.

Aki nem érti ezt a kérdést, azért az már komoly .

Kellemesebb nem megérteni. De aki nem tud úszni, ne mennyen mélybe. Nagy a csábítás. Könnyű fogni valakit.

Nem értem azokat a katonanőket, akik elégedetlenkednek azzal, náluk erkölcsös nőre vágyik esetleg néhányan.

Ezen hogyan lehet felháborodni, egy katonának.

Ilyen poén kérdést. A női katonák elkurvulnak?

Érettségi A tétel.

A tökéletes női katonának milyen élet kéne? Ez milyen lenne, hogy a hadseregben minden nő szűz. Nah ne már.

2010. júl. 3. 19:27
 34/36 anonim ***** válasza:
IGEN. Egy kivételt ismerek;)
2010. júl. 12. 23:06
 35/36 anonim válasza:

Szevasztok.

Ibby vagyok Angliából. Én is voltam katona 6,5 évig. Nos, szerintem igaz is meg nem is ez a kérdés. Itt fő probléma az hogy, ha egy nő 2 "fickóval már lefeküdt az már k....a" - ez a vélemény a férfiaké. És ez szerintem tök mindegy ha a női katona kefél vagy nem. Sajna a férfiak sem különbek, talán még pletykásabbak mint a nők. Ugyan úgy kitalálnak sztorikat, hazudnak stb. Ismertem olyan női katonákat akikről mindent mondtak csak jót nem és még is katona feleségek lettek és családanyák. De vannak olyan katonanők akik férjhez mentek és tisztességes, családszerető nőkké váltak. Én a férjemet katonai sport- versenyen ismertem meg és már 6 éve élünk boldog házasságban. Rólam is mondtak minden szart, pedig csak a férjem volt az egyetlen pasi bent a seregben. Engem meg sem lehetett közelíteni, csak is haverok voltak a férfi bajtársaim és soha nem viselkedtem nőként, katona voltam.

Szerettem a férfiakkal lenni, sokat tanultam a férfi gondolkodásról, sokszor nehéz volt köztük mert mindig bizonyítani kellett, de én leszartam , hogy mit mondanak. Elfogadtak és könnyebbé tették így az életemet a seregben. Talán most is katonák lennénk ha a bérünk igazodott volna a megfelelő életszínvonalhoz. Imádtam a munkám és Iraq-ban is voltam.

" csináld vagy dögölj meg" !!!!!!!!!!!!!

2011. máj. 30. 19:55
 36/36 anonim ***** válasza:
hát szerintem a magyar honvédség egy pi**nyál ráadásul még eléggé csöves is aki életcélként megy be a "seregbe" vagy ennek becézett móka halmazba az általában nem tudja hogy milyen állapotba van a honvédség aztán vannak a csajok között azok akik azért mennek hogy elmondhassák hogy milyen kemények mert ők úgy érzik hogy nekik mindenképpen versenyezniük kell a fiúkkal :D aztán általában ezek szoktak kitalálni nagy komoly háborús sztorikat is de általánosságban egésségügyi ürités sélcjából tartanak ott ahol tartanak nálunk volt egy főtörzs csaj őt pl hol ez hol az dugta de persze szigoruan csak felsőbb rendfokozatból valók :D kérdeztünk egy csajt közülünk azon kivül h tette magát meg ribiskedett ő pl azért ment katonának mert "sok a pasi" ugy kb 90%ban mind megcsalta bent a csávoját közkatonaként közkatonákkal aztán később egyre magasabbra cumizták fel magukat de voltaképp nagy nulla volt a legtöbb volt amelyik kedves volt de nem volt olyan teljesítménye hogy hasra ess tőle és nem is jeleskedett semmiben hogy nagyon hamar nagyon magasra jusson ugy h maradt az ösztönös lehetőség :D szóval leginkább a női katonákat azért is tartják és ezzel nem csak én értek egyet még jo pár zászlós ,hadnagy is miszión jól jön a egésségügyi ürités mondjuk a magyar honvédség semmi veszélyes feladatot nem lát el sehol kivéve a tüzszerészek és a bercsényi lászló-sok de ott nincsenek is csajok szóval voltaképp igen nagyon durván helyeslő választ tudok adni a kérdésedre és ennek leginkább 2 okát ismerem az egyik hogy csak így képesek valamire vinni a seregen belül aztán persze nagy arcuk is lessz ami elég szánamas mivel a legtöbb katona nő egy nagy nulla tisztelet a kivételnek az meg aki azt írta h nem merne kiállni velük egy boxra elég szégyen akkor hogy katona bármennyit is edz egy csaj mivel szerintem alapvető dolog lenne egy fiúnak is edzeni függetlenül attól hogy katona vagy nem azért egy férfinek testileg sokkal több ereje van mint egy nőnek és azért a box sok minden máson is mulik amiben a nők megint csak nem a leg jeleskedőbbek mivel sosem erre voltak kitalálva félre értés ne essék nem azt modnom hogy egy nőnek a konyhában a helye vagy bármi klisé marhaságot csak szimplán a nő az idők kezdete óta nem egy harci gépezet és még a csávók közül sem mind az vissza térve a témához ez a példa is csak a magyar honvédség szinvonalát jellemzi nem véletlen szerel le mindenki a 2.ok pedig hogy csak szimplán imádják a szexet és sok a pasi bent :) bocs ha bárkit megbántottam de az igazság már csak ilyen
2015. ápr. 6. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!