A női katonák elkurvulnak?
Szerintem ez hülyeség....
Aki akar az az k.rva lesz.. kimegy a főutra és kiáll és pénzért árulja magát... szóval nem feltétlen a női katonákból lesz .... a másik meg nekem gyerekkori álmom h katona legyek,sőt rengeteg dolog miatt döntöttem a szakírány melett nő ként.Tehát vannak olyan nők akinek ez a szakírány olyan lehetőséget nyújt amit más nem. És ,hogy egy nőnek ez a feladata ,hogy szülje a gyereket meg fözön meg otthon legyen.. igen ám.. de mindenhez kell kiinduló helyzet és szerintem segélyekből nem lehetlesz megélni .Vagy netán tévedek? Egy normális jó müködő családhoz mind a 2 fél hozzá járul ,hogy dolgozik a maga területén,nem de? És tenném hozzá,hogy hiába emelett a szakírány melett döntöttem ugyan úgy tudok főzni,mosni háztartást vezetni. Szóval ez akkora egy nagy marhaság,hogy elkurvulnak a női katonák h pff -.-' De hisz ti férfiak egyből előitélettel álltok elö..hisz nektek mindenki k.va akit megkaptok azért akit nem azért.....
"Szerintem nincsenek tisztába az emberek a k*rv* szó jelentésével.(Vagy én nem vagyok tisztába vele...) De legjobb tudomásom szerint, azok a k*rv*k akik szexuális szolgáltatást nyújtanak pénzért. És a női katonák szerintem nem ezt teszik..." Örülök hogy leírtad.
K*rv* az, aki úgy tartatja el magát, hogy az illető fiúval vesztette el a szüzességét, vagy a fiú szívesen eltartja ezért. Ebben semmi kivetni való nincs, tényleg nem kedves a lánytól, hogy nem dolgozik. Rossz kislány!
Igazából a kevesebbeknek tetsző dolog a sz*jh*s*g. Ezt néha k*rv*n*k szépítik. Tiszteleti okokból. Vagy hogy kisebb legyen a sexuális feszültség.
Nem biztos, hogy azért krvl-nak el. Az lehet időskori ártalom. Ami egybeesik a katonasággal. Én úgy vettem észre, hogy nem a szűzies természetü rétegü lányok, fiuk rohannak katonának. Valahogy nem vonzó. Viszont a katonaság tekinthető egyfajta kitartottságnak, nem a bányában dolgoznak többségivel. Ráadásul a katonatiszteket azért szűzieseben szokták kezelni. Legalább is ehhez hasonló bánásmódot várnak el azok is, akik nem egésszen minta. A pénzért cserébe a katonáknak viszont, lehet az életük kerülhet veszélybe. Tehát ez elfogadható lenne. Ez is felfogható egyfajta munkának.
Ebből a szempontból meg valahogy nem annyira fontos a tökéletesen kiegyensúlyozott nemi életű. Aki meg az, azt lelövetni az olyan második világháborús szokás.
Az a baj, hogy minden szónak, ami nem tetszik valakinek, egy olyan határozást akar neki adni, ami senkire nem illik, legalább nem akik érintetek.
Mit kellene mondani? Sz*jh*lnak? Lecsóba vannak vágva?
Parasztosodnak? :) Ez kicsit erősebb. Bevannak fűzfe? Fel?
Pr*st*t**lth*"o"z mérten viselkednek.
Szerintem messzemenőkig a k*rv a leg érthetőbb és kedvesebb.
Aki nem érti ezt a kérdést, azért az már komoly .
Kellemesebb nem megérteni. De aki nem tud úszni, ne mennyen mélybe. Nagy a csábítás. Könnyű fogni valakit.
Nem értem azokat a katonanőket, akik elégedetlenkednek azzal, náluk erkölcsös nőre vágyik esetleg néhányan.
Ezen hogyan lehet felháborodni, egy katonának.
Ilyen poén kérdést. A női katonák elkurvulnak?
Érettségi A tétel.
A tökéletes női katonának milyen élet kéne? Ez milyen lenne, hogy a hadseregben minden nő szűz. Nah ne már.
Szevasztok.
Ibby vagyok Angliából. Én is voltam katona 6,5 évig. Nos, szerintem igaz is meg nem is ez a kérdés. Itt fő probléma az hogy, ha egy nő 2 "fickóval már lefeküdt az már k....a" - ez a vélemény a férfiaké. És ez szerintem tök mindegy ha a női katona kefél vagy nem. Sajna a férfiak sem különbek, talán még pletykásabbak mint a nők. Ugyan úgy kitalálnak sztorikat, hazudnak stb. Ismertem olyan női katonákat akikről mindent mondtak csak jót nem és még is katona feleségek lettek és családanyák. De vannak olyan katonanők akik férjhez mentek és tisztességes, családszerető nőkké váltak. Én a férjemet katonai sport- versenyen ismertem meg és már 6 éve élünk boldog házasságban. Rólam is mondtak minden szart, pedig csak a férjem volt az egyetlen pasi bent a seregben. Engem meg sem lehetett közelíteni, csak is haverok voltak a férfi bajtársaim és soha nem viselkedtem nőként, katona voltam.
Szerettem a férfiakkal lenni, sokat tanultam a férfi gondolkodásról, sokszor nehéz volt köztük mert mindig bizonyítani kellett, de én leszartam , hogy mit mondanak. Elfogadtak és könnyebbé tették így az életemet a seregben. Talán most is katonák lennénk ha a bérünk igazodott volna a megfelelő életszínvonalhoz. Imádtam a munkám és Iraq-ban is voltam.
" csináld vagy dögölj meg" !!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!